"Най-големият проблем на България е лошият човешки материал"
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: "Най-големият проблем на България е лошият човешки материал"
Абе Борисов говори със същата интонация като един пияница в кварталната кръчма. Откъм представителност хич не го докарва. Бая ще има де се червим пред света, като почне да се среща с чуждестранни лидери 
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Е, сега. човекът се е учил от Марлон Брандо.pora_e_priqtel написа:Абе Борисов говори със същата интонация като един пияница в кварталната кръчма. Откъм представителност хич не го докарва. Бая ще има де се червим пред света, като почне да се среща с чуждестранни лидери
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
pora_e_priqtel написа:Абе Борисов говори със същата интонация като един пияница в кварталната кръчма. Откъм представителност хич не го докарва. Бая ще има де се червим пред света, като почне да се среща с чуждестранни лидери
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
за Бойко не знам дали ще се червим, но след Тодор Живков всички останали бледнеят....pora_e_priqtel написа:Абе Борисов говори със същата интонация като един пияница в кварталната кръчма. Откъм представителност хич не го докарва. Бая ще има де се червим пред света, като почне да се среща с чуждестранни лидери
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
и аз съм благоразположен днес, прощавам ти. Бягай сине.Boromir написа:Аре пак се почва с обидите и квалификациите. Къде бе, мамин, разбра нещо за умиране и яд, бре? И къде по-точно разбра за цената ми? Или толкова не разбираш от шеги? Почна да ми омръзва от такива пишман-философи като тебе. Нищо лошо не съм казал срещу ти, а ако това ти се струва заяждане, иди и прочети из другите теми и ще разбереш.
Айде със здраве и умната по-нататък, днес съм благоразположен.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е то от бай тошо не сме се червили много-много точно ниеBethany написа:за Бойко не знам дали ще се червим, но след Тодор Живков всички останали бледнеят....pora_e_priqtel написа:Абе Борисов говори със същата интонация като един пияница в кварталната кръчма. Откъм представителност хич не го докарва. Бая ще има де се червим пред света, като почне да се среща с чуждестранни лидери
Peace is a lie. There is only passion.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Анкетата на сайта на bTV:Дичоу написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=327308
Готино..как абсолюютно случайно това проучване излиза днес...![]()
![]()
...така ще може да го сравним след това след 5-6-7 дена..и да видим дали наистина ББ се е окакал или не...
...всеки да си прави изводите...Обидно ли е изказването на Б. Борисов за качеството на "човешкия материал" у нас?
26.33%Да
73.67%Не
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
И двамата също така явно обичат да използват думата "материал" .proUSA написа:Борисов говори със същата интонация като Тодор Живков.
Тия, които трябва да се обиждат от думите на Борисов са политиците и споменатите прослойки от обществото. Нима не е истина, че един мангал не може да го накараш да работи ?Дичоу написа:Анкетата на сайта на bTV:Дичоу написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=327308
Готино..как абсолюютно случайно това проучване излиза днес...![]()
![]()
...така ще може да го сравним след това след 5-6-7 дена..и да видим дали наистина ББ се е окакал или не......всеки да си прави изводите...Обидно ли е изказването на Б. Борисов за качеството на "човешкия материал" у нас?
26.33%Да
73.67%Не
Само, че Тодор Живков казваше "матриал"ники написа:И двамата също така явно обичат да използват думата "материал" .proUSA написа:Борисов говори със същата интонация като Тодор Живков.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Така е, но очевидно хората тук са по заинтересовани да се занимават с приликите му с Тодор Живков...Чък Норис и Люк Скайуокър...G__ написа: Тия, които трябва да се обиждат от думите на Борисов са политиците и споменатите прослойки от обществото. Нима не е истина, че един мангал не може да го накараш да работи ?
Май май.... от всичко най - личи отговор "в" от гореизброените ми...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Дичо, майтап да става бе. То е ясно, че никой не му е обиден, ама и изказването си е тип "в кръчмата".
Че то в кръчма си беше...