Аз съм заета до 17 февруари и смятам да уча. ФИзическото разтоварване и без това ми го прилагаш вкъщи, ща- не ща, така че аз ще пропусна тренировките, ако са преди 17
Хладни оръжия (и бойни изкуства)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
идеално, аз през седмицата съм на работа, ама сутрин обикновено имам малко време, иначе събота и неделя съм свободен, иначе сесията не ми пречи 
p.s. лорде, айде да те водя съботно време в една зала за джудо, ще питам дали може да те потренираме малко
...не обещавам, ама ако стане мисля че ще ти е забавно 
p.s. лорде, айде да те водя съботно време в една зала за джудо, ще питам дали може да те потренираме малко
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Ооо, мол` ти съ, я съм изкарала 3 тренировки с тия боккени, все ще се оправя някяк си , ти му мисли. Пък и ако почна да правя стрийптийз, ще хвърли катаната, така че ще ви спася. За общото благо бих се жертвала, преди да ни направи на кайма
Сега сериозно - той наистина каза,че няма нищо против и много ще се радва да го заведеш и на джудото. А аз ще трябва да пропусна, по-добре да се съсредоточа на изпитите, защотото не ми се иска да прекъсвам...
Сега сериозно - той наистина каза,че няма нищо против и много ще се радва да го заведеш и на джудото. А аз ще трябва да пропусна, по-добре да се съсредоточа на изпитите, защотото не ми се иска да прекъсвам...
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
peterdi написа:Не, напиши escrima sticks в Гугъл и ще видиш... е, моите не са толкова разкрасени
може и да не са разкрасени, но ако можеш да го ползваш две таквиз приятелчета вършат чудеса в убеждаване на противника и компанията му да "ни съ иба'ат"
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
ааа......егати кръвопийците....... аз ще разчитам само на атлетиката явно
Crematory, аз викам да ги оставиме да се бият с пръчките и да ходиме на пазар по женски
сериозно, а мене какво ще ме правите ако се събереме??? аз съм трениран за ръкопашен..... ша ма научите ли да боравя с ваш'те инструменти?
или само ще ви нося кафе?
бтв, терен мога да осигуря винаги/на открито, ама той лорди няма да има нищо против
/
п.с. и да не ме биете много че ще ви бия

сериозно, а мене какво ще ме правите ако се събереме??? аз съм трениран за ръкопашен..... ша ма научите ли да боравя с ваш'те инструменти?
бтв, терен мога да осигуря винаги/на открито, ама той лорди няма да има нищо против
п.с. и да не ме биете много че ще ви бия