THE_PARASITE написа:За чест? Стегнете се, това вече е демоде! За феновете? За милионите неблагодарници, които като падаме псуват и сипят закани, а като бием казват, че не е кой знае какво! За България? Какво му е дала България освен псувни и посредствени изказвания по негов адрес.
Тук не съм съгласен. Бербатов отлично знае, че е най-добър в националния и че голяма част от българите са убедени в неговите възможности. От него се очаква да бъде лидер на отбора, тъй като до момента е постигнал най-много във футбола. А самата игра за България би трябвало да е достатъчна мотивация за всеки футболист(изключвам естествено Лусио Вагнер, Игор Томашич, Тиаго Силва и т.н)
THE_PARASITE написа: Вижте колегите му в националния отбор. Като започнем от двете рибки Иванков и Стоян Колев, минем през Живко Миланов, Валентин Илиев, Чавдар Янков и Благо Георгиев. Футболисти на ниво "А" група, а "А" група е еталон за ниско качество. Вижте посредствения старши-треньор и екипа му. Вижте некадърното ръководство на БФС.
С това обаче няма как да не се съглася. Бях писал нещо подобно и по-горе и се радвам, че има хора, които мислят като мен. То Бербатов дори и да се раздаде на 100%, пак има потенциална вероятност Иванков да направи поредната тъпа грешка, Вальо Илиев да спъне някой за дузпа, Благой Георгиев да излезе в средата на първото полувреме заради стара контузия, Валери Божинов да се скатава между няколко защитника на другия отбор, Лусио Вагнер да изпусне някой преминаващ на 50см от него противник и после да направи шпагат в глезените му, Здравко Лазаров да псуне едно-две центрирания и да реши, че си е свършил работата, а хора като Станислав Генчев цял мач да се чудят "Абе, тоя Пламен Марков защо, аджеба ме викна в националния?" Естествено, не му прави чест на Бербатов да обвинява съотборниците си за слаба игра, но понякога го оправдавам.