Бербатов

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

tvl
В началото бе словото

Re: Бербатов

Мнение от tvl »

Без ирония: изглежда ми и се надявам, че по-скоро си играе с вратаря или съответния играч от противников отбор.
Без ирония: сигурно понякога го мързи. Сигурно всеки човек понякога го мързи.
Защо си помисли, че тук става въпрос за него??? -->
И на тях трябва да им се доиграе, не да ги мързи..
Вече свързваме тази думичка "мързи" с Бербатов. Изглежда ти също. От преповтарянето в медиите, предполагам (без ирония и само/сарказъм.)
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от Fletcher Lind »

Ами просто това е най-често срещаната плюнка по негов адрес. Мързяло го. Какво значи да го мързи? Не тича за безнадеждни топки? Ми само мога да го поздравя за това.
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Абе, не го мързи, ама хич не се раздава от време на време. То пък как ли можеш да се раздаваш, когато за съотборници имаш хора като Лусио Вагнер, Генчев и др.
Аватар
blz
Да живей словото
Специалност: Икономика с англ.
Курс: четвърти

Мнение от blz »

Не се е раздавал от 2004 насам..
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Ама че спецове и моралисти се извъдиха тук. Хайде стегнете се. За какво и кого да играе на 100% Бербатов в националния отбор? За чест? Стегнете се, това вече е демоде! За феновете? За милионите неблагодарници, които като падаме псуват и сипят закани, а като бием казват, че не е кой знае какво! За България? Какво му е дала България освен псувни и посредствени изказвания по негов адрес. Ами, приятели, няма за кой толкова да се напряга момчето. Вижте колегите му в националния отбор. Като започнем от двете рибки Иванков и Стоян Колев, минем през Живко Миланов, Валентин Илиев, Чавдар Янков и Благо Георгиев. Футболисти на ниво "А" група, а "А" група е еталон за ниско качество. Вижте посредствения старши-треньор и екипа му. Вижте некадърното ръководство на БФС. Вижте стадионите, младежките бази, вижте отношението на държавата към спорта! За какво световно или европейско първенство по футбол мечтаете, колеги? Макар да е встрани от футбола, но нещата са навързани - вижте последната Олимпиада! Много неща има да се видят, както неведнъж написах. Не спортистите и в частност футболистите са виновни, че са на ниско европейско(световно) ниво. Такава ни е държавата, такъв ще ни е и спортът(футболът). Бербатов си каза, че не е извънземен. Дано достигне европейските и световни клубни върхове с Манчестър Юнайтед и да остави националния на заден план, защото този отбор за нищо не става!
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

THE_PARASITE написа:За чест? Стегнете се, това вече е демоде! За феновете? За милионите неблагодарници, които като падаме псуват и сипят закани, а като бием казват, че не е кой знае какво! За България? Какво му е дала България освен псувни и посредствени изказвания по негов адрес.
Тук не съм съгласен. Бербатов отлично знае, че е най-добър в националния и че голяма част от българите са убедени в неговите възможности. От него се очаква да бъде лидер на отбора, тъй като до момента е постигнал най-много във футбола. А самата игра за България би трябвало да е достатъчна мотивация за всеки футболист(изключвам естествено Лусио Вагнер, Игор Томашич, Тиаго Силва и т.н)
THE_PARASITE написа: Вижте колегите му в националния отбор. Като започнем от двете рибки Иванков и Стоян Колев, минем през Живко Миланов, Валентин Илиев, Чавдар Янков и Благо Георгиев. Футболисти на ниво "А" група, а "А" група е еталон за ниско качество. Вижте посредствения старши-треньор и екипа му. Вижте некадърното ръководство на БФС.
С това обаче няма как да не се съглася. Бях писал нещо подобно и по-горе и се радвам, че има хора, които мислят като мен. То Бербатов дори и да се раздаде на 100%, пак има потенциална вероятност Иванков да направи поредната тъпа грешка, Вальо Илиев да спъне някой за дузпа, Благой Георгиев да излезе в средата на първото полувреме заради стара контузия, Валери Божинов да се скатава между няколко защитника на другия отбор, Лусио Вагнер да изпусне някой преминаващ на 50см от него противник и после да направи шпагат в глезените му, Здравко Лазаров да псуне едно-две центрирания и да реши, че си е свършил работата, а хора като Станислав Генчев цял мач да се чудят "Абе, тоя Пламен Марков защо, аджеба ме викна в националния?" Естествено, не му прави чест на Бербатов да обвинява съотборниците си за слаба игра, но понякога го оправдавам.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Уф, какво толкова му обсъждате на този Бербатов, писна ми до над козирката да му гледам муцуната от телевизора, от билбордовете и от вестниците. Чалгаджийска история е това неговото, нямате ли си друга работа?
Изображение
Аватар
Tiocfaidh ár lá
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Tiocfaidh ár lá »

Не ти ли идва малко в повече да пишеш в теми за Бербатов, а :?:
"You can run, but you will just die tired" -- IRA
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Boromir написа:Уф, какво толкова му обсъждате на този Бербатов, писна ми до над козирката да му гледам муцуната от телевизора, от билбордовете и от вестниците. Чалгаджийска история е това неговото, нямате ли си друга работа?
Аз смятам, че в никакъв случай не е нелогично отделянето на специална тема за него при положение, че този футболист току-що е осъществил, смея да кажа, най-грандиозния трансфер в историята на нашия футбол (и като цена, и като клуб, в който преминава - настоящият европейски клубен и английски шампион). Не съм убеден дали някой нашенец е бил купуван някога от действащ еврошампион. :roll: Освен това английските медии също са влудали по него, така че не виждам защо и тук в БГ да няма истерии.
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от Fletcher Lind »

Boromir написа:Уф, какво толкова му обсъждате на този Бербатов, писна ми до над козирката да му гледам муцуната от телевизора, от билбордовете и от вестниците. Чалгаджийска история е това неговото, нямате ли си друга работа?
Като не те кефи - не пиши! Слава на бога! :lol:
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Бог е пише с главно "Б" :idea:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Tiocfaidh ár lá написа:Не ти ли идва малко в повече да пишеш в теми за Бербатов, а :?:
Go n'ithe an diablah do cheann.

Само това ще ти кажа, Пади, и ще млъкна. Чувствай се поздравен и не ме апострофирай повече, моля. :albino:

Относно доводите за лудването и истериите - ако английските медии решат, че българският народ се състои от цигани и курви и се занимават само с това, пак ли ще е нормално да им се водим по овчия акъл и да блеем заедно с тях?

И да, както каза Жокерът, Бог се пише с главна буква, ама какво ли си губим времето да ви образоваме. Пишете си за Бербатов, радвайте се и изпадайте в истерии колко е успял, вместо да се стремите към успех самите вие. :lol:
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Ех, аман с тия правописни грешки. В тоя форум човек ако направи една грешка и винаги ще се намери някой да му направи забележка. Който не му се пише за Бербатов, да не пише. Според мен в момента той е най-успелият български футболист и е нормално да се интересуваме от неговата кариера.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Мен ме интересува единствено и само кариерата на Гонзо. :mrgreen: :twisted:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Tiocfaidh ár lá
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Tiocfaidh ár lá »

Boromir написа: Go n'ithe an diablah do cheann.
Само това ще ти кажа, Пади, и ще млъкна. Чувствай се поздравен и не ме апострофирай повече, моля. :albino:
Леле, колко си лош, Аби :lol: Няма смисъл да ми се молиш, щом не се интересуваш от Бербатов - не пиши в темата за него - просто и ясно е нали :lol:
"You can run, but you will just die tired" -- IRA
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”