Новият сайт на Университета
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: Новият сайт на Университета
И какво те кара да мислиш, че това наистина няма да е новият сайт?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
-
Acho
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
- Курс: първи
ами аз съм го написал, кое ме кара да мисля че това няма да е новия сайт. Щом на обявата за нов сайт са сложили скрин шотове на този който мислим за новия, като пример и изискване какъв трябва да бъде новия сайт, значи трябва да е нещо друго..
А и виж примерно тази страница http://portal.uni-sofia.bg/index.php/bu ... i_programi , виж на коя дата е качено, и на коя дата е последната промяна. А конкурса за нов сайт e започнал на 14.03....
А и виж примерно тази страница http://portal.uni-sofia.bg/index.php/bu ... i_programi , виж на коя дата е качено, и на коя дата е последната промяна. А конкурса за нов сайт e започнал на 14.03....
Ти имаш ли някаква информация какво се е случило изобщо в този конкурс за сайта? Предполагам няма чак толкова много ентусиасти, които да си пишат сайтчета ей така и да си ги пускат пробно някъде. Не знам, едва ли и ще разберем нещо по въпроса, защото предоставянето на достъп до актуална информация не е често срещана черта на институциите в България.
-
Acho
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
абсолютно никаква... просто ми направиха впечатление тези факти..... Ами то след няколко месеца сигурно ще го пуснат сайта, кога точно е 120-годишнината?
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
25 ноември е официалният празник, но сигурно в началото на ноември новият сайт ще е налицеAcho написа:абсолютно никаква... просто ми направиха впечатление тези факти..... Ами то след няколко месеца сигурно ще го пуснат сайта, кога точно е 120-годишнината?
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
120-годишнината трябва да е на 1 октомври... 
1 октомври.
Дано най-после да се появи този "нов сайт". На сегашния почти нищо му няма с изключение на това, че последните "горещите новини" са от преди 3 или 4 месеца и една седмица преди започването на учебната година няма никакви новини и по форумите всички
като мен се скъсваме да питаме кога да отидем на 1 октомври или каква ще ни е програмата за специалността.
Няма смисъл от сайт ако трябва да ходим по 100 пъти до университета и да се караме с портиерите (защото аз колкото пъти съм отишъл до ректората толков пъти портиерите са ме навиквали
, но това е друга тема ) , за да успеем да разберем от някоя залепена бележка на някоя врата в колко да се покажем в ректората...
С две думи дори и дизайнът на сайта да се промени ако не се актуализира информацията по-често, все тая...
Няма смисъл от сайт ако трябва да ходим по 100 пъти до университета и да се караме с портиерите (защото аз колкото пъти съм отишъл до ректората толков пъти портиерите са ме навиквали
С две думи дори и дизайнът на сайта да се промени ако не се актуализира информацията по-често, все тая...