Български футбол - Първобитен футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол - Първобитен футбол
Баба ми супер ще се изкефи! (Голяма фенка е!)
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Клубните пристрастия нямат нищо общо с неща като патриотизма. От малък съм фен на ЦСКА и ми беше крайно неприятно, когато Левски(макар и заслужено) заеха мястото ни в ШЛ. Иначе националния ще го подкрепям, ако ще и само левскари да има в него.tvl написа:Хм.. Това все ми е някак си.. неразумноЗащо, когато играе български отбор навън трябва да се радваме на неуспехите му и да се надяваме на тях? Не помня някога да съм питаела любов към ЦСКА, но когато играят мач навън... играят за България. Част от България.
И какви са тези изказвания, че не било достойно от страна на Левски да отиде вместо ЦСКА в евротурнирите? "В Португалия вижте какво станало..", е да, но никой български отбор не е в състояние да отказва такива мачове
Радвайте се на успехите на който и да е български отбор, едва ли ще се отрази лошо на цялото ни първенство, ако има такива...
И т. н....
Поздрави!
ПП: А първенството, си е такова, каквото е. Като фен на ЦСКА предпочитам 100 пъти да гледам наш мач, отколкото такъв на Манчестър, Барса, Реал, Милан и т.н. На когото не му харесва, да си пусне Диемата и да гледа, което му е кеф там от Англия.
- NiksY
- В началото бе словото
Какви са очакванията ви за първия мач от квалификациите за световното с Черна Гора?
Живи, здрави...
Всеки както иска.
Но нека да учавстваме... Ако имам право да избирам кой (не може ли мн. ч.?) отбор да играе на "европейската сцена" със сигурност щях да избера този отбор, който според мен ще има "реални шансове" за нещо повече... Без клубни прстрастия... Но нямам правото. Иначе съм капацитет
Не че на Бундеслигата отказвам винаги
За 1вия мач... хехе, всичко е възможно, но ние обикновено имаме "летящ старт"...
Всеки както иска.
Но нека да учавстваме... Ако имам право да избирам кой (не може ли мн. ч.?) отбор да играе на "европейската сцена" със сигурност щях да избера този отбор, който според мен ще има "реални шансове" за нещо повече... Без клубни прстрастия... Но нямам правото. Иначе съм капацитет
Мда:)ПП: А първенството, си е такова, каквото е. Като фен на ЦСКА предпочитам 100 пъти да гледам наш мач, отколкото такъв на Манчестър, Барса, Реал, Милан и т.н. На когото не му харесва, да си пусне Диемата и да гледа, което му е кеф там от Англия.
Не че на Бундеслигата отказвам винаги
За 1вия мач... хехе, всичко е възможно, но ние обикновено имаме "летящ старт"...
- ники
- Легендарен флуудър
Ще ги смачкаме като стой, та гледай. Тия Черна гора имат тамън 3-4 играчи, които заслужават внимание. Не че нашите са голям отбор в момента, ама съперникът просто не е дразнител. Очаквам минимална победа с 1:0, тък като на националите и силите са им толкова, а и не им се напъва за повече.NiksY написа:Какви са очакванията ви за първия мач от квалификациите за световното с Черна Гора?
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
Виж сега, MTK, докато в националния отбор футболната победа не е на първо място като цел, и Черна Гора ще ни биеNiksY написа:Какви са очакванията ви за първия мач от квалификациите за световното с Черна Гора?
Edit : rogertaylor
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
- NiksY
- В началото бе словото
Току-що младежките национали победиха Ейре с 2 : 0 с голове на Курдов и Цветанов. Много се надявам Курдов да пробие в първия отбор на Байер и да бъде забелязан в най-скоро време от по-голям отбор. Кофти, че нашите нямат никакви шансове за класиране на европейското за младежи.
- ники
- Легендарен флуудър
Браво! Яд ме е, че загубиха шансове вече, ама имат бъдеще. Сега юношите нио са много добри и сигурно ще бъдат привлечени поне при младежите.
- ники
- Легендарен флуудър
Ох, отдъхнах си. Добре че Благо го вкара тоя гол, че направо се бях отчаял. Толкова вярвах, че ще ги бием, а нашите взеха, че отново се разлигавиха. А може би пък толкова си могат... Не стига това, ами по-рано пък изпуснахме унгарците с егаси каръка... 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Гледах мача от 60 - тата минута и с оглед на видяното мисля, че Черна гора заслужаваше победата повече. Момчетата с имена, завършващи на "ич" играха с такъв хъс, че по едно време си мислех, че буквално ще смажат нашите в устрема си. 
А нашите...с нищо не впечатлиха. Не знам за вас, но аз си мисля, че могат много повече.
А нашите...с нищо не впечатлиха. Не знам за вас, но аз си мисля, че могат много повече.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Не'ам глас от крещене, а един бивш съученик унищожи 2 пластмасови бутилки(под унищожи имам предвид размаза, смачка и прочие дейности) в яда си ...ама имаше и защо 
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Пламен Марков е калпав коуч...колкото и да съм ЦСКАр....
....повечето ни играчи играят извън БГ...редно е мениджър да ни е някой който разбира от европейски футбол...
...ама на Боби плешивото му е по изгодно да дава жълти стотинки за националния...та и за всичкия ни футбол...
....повечето ни играчи играят извън БГ...редно е мениджър да ни е някой който разбира от европейски футбол...
...ама на Боби плешивото му е по изгодно да дава жълти стотинки за националния...та и за всичкия ни футбол...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Дразни да дъвчат дъвки докато говорят...
Най-добрият (точно така - класифицирам) футболист на България не игра (новина!)... Мартин Петров.. да, Мартин Петров.. той не се лигави..
Да се върне.. Поне ми доставя истинско, огромно удоволствие да го гледам на терена...
И как слага топката точно на краченцето или главицата на Бербатов (вярно е елегантен, ама мнооогооо...)..
И как тича и вкарва прекрасни голове.. Понякога по четири, друг път само по два...
Според някои само той има сърце за България...
За М. Петров иде реч.
..
Куклички...
Най-добрият (точно така - класифицирам) футболист на България не игра (новина!)... Мартин Петров.. да, Мартин Петров.. той не се лигави..
Да се върне.. Поне ми доставя истинско, огромно удоволствие да го гледам на терена...
И как слага топката точно на краченцето или главицата на Бербатов (вярно е елегантен, ама мнооогооо...)..
И как тича и вкарва прекрасни голове.. Понякога по четири, друг път само по два...
Според някои само той има сърце за България...
За М. Петров иде реч.
..
Куклички...
- ники
- Легендарен флуудър
Абе, Мартин Петров на един силен мач прави 2 посредствени. И аз го уважавам, ама не смятам, че е чак толкова добър. Бербатов този мач наистина игра зле, но пък предния вкара два гола. То не може само на него да се разчита.