Балообразуване за спец. Биология при държана матура
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
Re: Балообразуване за спец. Биология при държана матура
silvyyyyy, дано дано ...
people always leave
Миналата година излязло ли е по-рано?И аз се надявам да излезне по-рано,че вече не издържам.....
Здравейте! И аз ще кандидатствам с биология, но рехабилитацията не ми е в първите желания. Обаче това е така, защото си мислех, че оценката от матура се признава равна на изпитна оценка след 3-то класиране, ако има свободни места. Сега като четох какво сте писали и взех да се притеснявам, защото ако бях писала тая специалност по-напред сигурно щях да имам доста по-големи шансове (като вас де с 6.00 от матура).
Както и да е... надявам се заради вас все пак да не чакат трето класиране, а да си влезете от първо без проблем!!!
При мене се очертава да е Екология, понеже няма да ми стигне бала за Молекулярна и Биотехнологии.
Както и да е... надявам се заради вас все пак да не чакат трето класиране, а да си влезете от първо без проблем!!!
При мене се очертава да е Екология, понеже няма да ми стигне бала за Молекулярна и Биотехнологии.
- silvyyyyy
- В началото бе словото
- Специалност: Медицинска рехабилитация и ерготерапия
- Курс: първи
- Обратна връзка:
RiotGirl не се знае,може пък и да ти стигне
Все пак за биотехнологии повечето от "тълпата" са се ориентирали към ХТИ доколкото аз знам.Пожелавам ти да влезеш и да се похвалиш във вторник (1во класиране)

За да постигнеш нещо,трябва да вложиш голяма доза старание !
I курс Медицинска рехабилитация и ерготерапия
I курс Медицинска рехабилитация и ерготерапия