Билет 1 лев! НЕ!
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Re: билет 1 лев!НЕ!
То като ме проверяват 1-2 пъти в месеца ще ми излезе по евтино да си плащам глоби. Говоря принципно, ама ако човек пътува 2 или 3 пъти в месеца ще си купува билет от 1 лв, както си е купувал и от 70 стотинки. На мен никак не ми се разправя с контрольори и затова си купувам и билети и карти, ама май ще прибегна до колелото... хем ще стегна и дупето
Който пътува с билетчета да пести от цигари, който не пуши да не яде.. тамън ще спести и от храна, а може и да свикне да не яде и като увеличат и храната ще е една крачка напред.. (шегувам се) А като въведат еврото да видите какво ще стане.. ще си мечтаем за билети от 1 лв.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- DADO
- Легендарен флуудър
Като гледам, сега проверките станаха по-интензивни... Иначе, аз няма как, щото най-често пътувам с метрото.
Ibiza DJ
- Machtwille
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Трябва да се протестира и всички трябва да сме единни. Без значение дали един се вози ма маршрутка, друг на рейс, а трети ходи пеш. Преди няколко седмици таксиметровите шофьори правиха протест заради вдигането цените на бензина - събраха се трийсетина коли, а другите не дошли, щото карали на газ. Това е върха на тъпотията. Крадците във властта крадат всички нас по най-различни начини, всички обикновени хора сме техни жертви, за това и трябва да сме единни срещу тях. Като пример вземете хората от цяла Европа, които правят огромни протести при най-малкото увеличение на цените или каквото и да било друго накърняване на интересите и правата им.
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
Don Horhe написа:Идеи много, хората обаче като цяло са овце. Ще си мрънкат един на друг 1-2 седмици и ще се примирят.
Тва си е самата ИСТИНА!!!България е държава ,в която гражданите са послушни овце.Знаем само да мърморим и да се оплакваме ,ама никой нищо не предприема,което е добре дошло за тия в Народното събрание
- Machtwille
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Напълно си права. Повечето Българи киснат по кръчмите и псуват по управляващите, но и през ум не им минава да направят нещо за да променят ситуацията. А когато хората са единни могат да направят чудеса. Примерът с турското робство е отличен. Тогава гнетът е бил тотален и открит и пак съпротивата не е била достатъчна. А какво да очакваме днес, когато хората биват приспивани с хиляди малоумни шоу-програми и какви ли не други глупости. Повечето Българи имат огромна нужда от промяна в манталитета. Като за начало трябва да се започне от отстраняване на робското мислене.charming написа:Don Horhe написа:Идеи много, хората обаче като цяло са овце. Ще си мрънкат един на друг 1-2 седмици и ще се примирят.
Тва си е самата ИСТИНА!!!България е държава ,в която гражданите са послушни овце.Знаем само да мърморим и да се оплакваме ,ама никой нищо не предприема,което е добре дошло за тия в Народното събрание.Тва май ни е останало от османско робство-->>"Търпи и ще си спасиш душата" продължава да е мотото на българи.Цялото правителство трябва да се смени ,но аз както винаги се увлякох (подобни теми ме изкарвам извън кожата ми)То е ясно, че инфлацията не засяга само нас ,а и Европа ,но тук положението е повече от НЕТЪРПИМО!Дано се опомним навреме !!!!... Млъквам
- Machtwille
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Специално аз съм активен, бил съм част от всякакъв вид протести в моя град, а и не само в него, участвал съм и в организацията на подобни мероприятия. Специално за билетите в София не съм направил нищо, защото нямам тази физическа възможност - все още не живея в София, но след няколко седмици се местя в столицата. Може би този форум ще бъде едно добро начало за започване на реални действия. Нека видим колко хора тук ще изявят желание да бъдат активни и да защитят правата си, след което предлагам да организираме среща, на която да обсъдим конкретно какво ще правим.Плазмодий написа:А вие правите ли нещо по въпроса?
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Ако ще се правят протести, направо да се насочи дата, час и място и всички, ама ВСИЧКИ там.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- charming
- Драскач
- Курс: завършил
Еми айде де .Какво ни пречи да го сторим .Но с един човек или 2-ма ,3-ма не става !Don Horhe написа:Ако ще се правят протести, направо да се насочи дата, час и място и всички, ама ВСИЧКИ там.
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Дъждът върху лицето написа:Който пътува с билетчета да пести от цигари, който не пуши да не яде.. тамън ще спести и от храна, а може и да свикне да не яде и като увеличат и храната ще е една крачка напред.. (шегувам се)
It's peanut butter jelly time!

бе къв е смисъла от протести, когато тия които трябва да на ни чуят ше си го преместят...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Отсега ме отпишете. Тези повишения са си наложителни. Късно е вече да се протестира. Увеличиха заплатите на шоьорите с 200 - 300 лева !!!!!, увеличиха цената на горивата, закупили са нови автобуси...оттук логично следва увеличаване на цените на билетите...не виждам къде е несправедливостта.Don Horhe написа:Ако ще се правят протести, направо да се насочи дата, час и място и всички, ама ВСИЧКИ там.
Нещата са свързани и увеличението на едното логично води до увеличение на другото.
Що се отнася до робското мислене. Според мен не то е водещ фактор сред нашето общество, а безразличието, което е много по - лошо явление, но се наблюдава навсякъде из "гражданско" ни общество.
Последно промяна от camel на 14 Юни 2008, 22:44, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Има закупени нови автобуса (около 30 на брой), които са марка "Мерцедес" и ще заменят Икарусите. Доколкото разбрах замяната ще се осъщетви на 1 юли.kika_christina написа:нови автобусизагубих си очилата а и тази мръсотия
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
http://www.econ.bg/news/article139963.html
Неточността е моя. Засега са купени само 9. До края на годината ще тръгнат още 30. Не знам всъщност дали вече са закупени...
Неточността е моя. Засега са купени само 9. До края на годината ще тръгнат още 30. Не знам всъщност дали вече са закупени...
- Of course not!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Това са първите от общо 44-те нови автобуса, които ще бъдат доставени от общинското дружество до месец май. 9-те автобуса са марка Tedom C12 G, а останалите 35 автобуса, които се предвижда да бъдат пуснати, са Mercedes."
Значи би трябвало вече да са закупени.
Да ги очакваме от юли по улиците. 
Значи би трябвало вече да са закупени.
- Of course not!