pi4 написа:Зашо да е глупост както винаги е съвършено прав.
Коне с капаци - Жица V.S. "Жица-жицааа"
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Коне с капаци - Жица V.S. "Жица-жицааа"
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
pi4 написа:Зашо да е глупост както винаги е съвършено прав.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Като си говорим за канени банди, последните години видяхме Молоко, Фейтлес, Симпли Ред, Рияна и наскоро Кайли (говоря за поп-стила) - като всяка банда е идвала в пика на славата си - Молоко са на върха на славата си тогава, разпаднаха се преди 2-3 години мисля, Кайли и Рияна са две от най-популярните певици в света когато пяха, Фейтлес и Симпли Ред не са чак толкова нови, но пък са утвърдени и с концертите си представиха новите си проекти...
Мисълта ми е, че няма лошо да дойде Диип Пърпъл и Металика в България... но в зенита на славата си, когато са по-търсени от всякога. Като Корн и Менсън примерно - когато имат турне за представянето на новите си албуми, да включат и България към редицата други страни... а не да изчакаме ние с вас, да залезят, да се поразпаднат 2-3 пъти и като се видят в безизходица да правят концерти в Иран, Индонезия, Косово и т.н. страни дето едва ли знаят къде се намират на картата. Нищо лошо против идващите банди, но не са ли закъснели малко с някакви си петилетки...
Имаше някаква реплика за концерт на Бритни Спиърс... вие добре ли сте, никой няма да отиде на нейно шоу тука. Не защото "взимала повече пари и билетите ще са ненормално високи". Едва ли билет за Бритни ще е повече от този на Кайли, или примерно Маноуар... Въпроса е че мениджърите и' са проучили пазара и знаят, че тука едва ли има повече от 200-300 фена на бритни, дето ще се бръкнат да я видят... и съответно задраскват България като дестинация за нейното турне. Принципно идват такива банди, дето се слушат в родината ни, не знам за вас, но на мен лично тва ми е обидно. Демек за да дойдат Горилаз или поне Колдплей (или любимите на Бавария - Оейзис), тук трябва да имат твърда фенска маса. В смисъл ако не ги слушаме повече, изобщо не ги *** за нашата родина. Третират ни като втора ръка меломани - не такива, които с кеф да забавляват, а такива от които искат да вземат някаква сумичка и държат да дойдем хиляди на стадиона в Каварна.
Не помня преди години да са идвали Майкъл Джексън или Куин в България. Може би по горната логика и сега няма да видим Тимбърлейк или Еминем... просто истинските световни звезди не ни третират наравно като феновете от Германия или Англия да речем...
И в този ред на мисли - какво се кефите, кой имал концерт тука, тва е без значение...
Мисълта ми е, че няма лошо да дойде Диип Пърпъл и Металика в България... но в зенита на славата си, когато са по-търсени от всякога. Като Корн и Менсън примерно - когато имат турне за представянето на новите си албуми, да включат и България към редицата други страни... а не да изчакаме ние с вас, да залезят, да се поразпаднат 2-3 пъти и като се видят в безизходица да правят концерти в Иран, Индонезия, Косово и т.н. страни дето едва ли знаят къде се намират на картата. Нищо лошо против идващите банди, но не са ли закъснели малко с някакви си петилетки...
Имаше някаква реплика за концерт на Бритни Спиърс... вие добре ли сте, никой няма да отиде на нейно шоу тука. Не защото "взимала повече пари и билетите ще са ненормално високи". Едва ли билет за Бритни ще е повече от този на Кайли, или примерно Маноуар... Въпроса е че мениджърите и' са проучили пазара и знаят, че тука едва ли има повече от 200-300 фена на бритни, дето ще се бръкнат да я видят... и съответно задраскват България като дестинация за нейното турне. Принципно идват такива банди, дето се слушат в родината ни, не знам за вас, но на мен лично тва ми е обидно. Демек за да дойдат Горилаз или поне Колдплей (или любимите на Бавария - Оейзис), тук трябва да имат твърда фенска маса. В смисъл ако не ги слушаме повече, изобщо не ги *** за нашата родина. Третират ни като втора ръка меломани - не такива, които с кеф да забавляват, а такива от които искат да вземат някаква сумичка и държат да дойдем хиляди на стадиона в Каварна.
Не помня преди години да са идвали Майкъл Джексън или Куин в България. Може би по горната логика и сега няма да видим Тимбърлейк или Еминем... просто истинските световни звезди не ни третират наравно като феновете от Германия или Англия да речем...
И в този ред на мисли - какво се кефите, кой имал концерт тука, тва е без значение...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Catherine
- Летящите Пръсти
Ами Kristo, това са звезди. Не могат да дойдат у вас да ти пеят на уше, понеже си им заклет фен. Не вярвам и някой да го очаква. Хората отиват да гледат звездите, а на истинските фенове не им пука кога ще дойдат групите и колко пъти ще са се разпаднали преди това. Не вярвам някой да бойкотира концерт, защото едва ли не ни използват, за да си върнат загиналата слава. А и това с малкото публика също не е точно така. Зависи от самите звезди естествено, но нека дам и пример. Не знам дали като си се разхождал из центъра на София си забелязал едни готини плакати на групата Royal Hunt. Вярно, не са от величината на Металика (макар че на мен ми харесват повече от Металика). Обаче в средите ги знаят. Тия хора дойдоха в България да пеят в една почти камерна зала, с публика от около 200-300 души. И се кефеха максимално. И общуваха с нас и ни се радваха... Направо течеше електричество. Така че в общи линии е по-скоро въпрос на шанс дали страната ни ще бъде удостоена.
А по отношение на Кис, които вече са си рок-динозаври - изобщо не се почувствах втора ръка меломан. Вярно, че доста пари са прибрали от цялата работа, но мен ме интересува повече какво съм получила аз, а аз получих страхотно шоу и шанса да ги гледам от 5 метра разстояние и да ги слушам на живо. И беше супер. Пак бих отишла, ако дойдат. Защото си получих това, за което съм отишла. Това по отношение за изказването за високомерното отношение на групите към българските меломани. (Kiss и БГ-феновете - http://vbox7.com/play:d6156af0
А по отношение на Кис, които вече са си рок-динозаври - изобщо не се почувствах втора ръка меломан. Вярно, че доста пари са прибрали от цялата работа, но мен ме интересува повече какво съм получила аз, а аз получих страхотно шоу и шанса да ги гледам от 5 метра разстояние и да ги слушам на живо. И беше супер. Пак бих отишла, ако дойдат. Защото си получих това, за което съм отишла. Това по отношение за изказването за високомерното отношение на групите към българските меломани. (Kiss и БГ-феновете - http://vbox7.com/play:d6156af0
Последно промяна от Catherine на 23 Май 2008, 22:31, променено общо 1 път.

- Catherine
- Летящите Пръсти
Ами... обръщение към човека, който е пуснал тази тема: за каква толерантност говорехме?pi4 написа:ох наистина не разбирате от музика.
Обръщение към pi4: ти не ми отговори на въпроса... кажи някой 40-годишен вечен хит извън рока... чакам.
Последно промяна от Catherine на 23 Май 2008, 22:41, променено общо 2 пъти.

- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Изглеждаш като осакатен откъм социални контакти с други типове хора ...HeyGod написа:pi4,ти излизаш ли от вас?
Изглеждаш като осакатен откъм социални контакти с други типове хора ...
Набито ти е в главата някакви представи за метъла,за типичния метъл и си живееш с тях.Изобщо това като го пишеш,мислиш ли?Според теб всички,които слушат тази музика ли са такива?Ако мислиш,че да ... нямам коментар за теб ...!
Набито ти е в главата някакви представи за чалгата,за типичната чалга и си живееш с тях.Изобщо това като го пишеш,мислиш ли?Според теб всички,които слушат тази музика ли са такива?Ако мислиш,че да ... нямам коментар за теб ...!
Странното е,че вече не се учудвам колко хора надигат глас против чалгата като се стигне до такъв върсус.Чалгата явно е в състояние да промие мозъците както на слушащите я,така и на върлите й противници.Няма ли да е по-добре всеки да си гледа в своята копанка и да не й позволява да го прави,да се интересува повече от себе си,не от музикалните предпочитания на другите...
И все повече се убеждавам,че пич явно взима всички за мезе ахаххааа
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пффф, къде останаха широко скроените хора?
Пич и Бетон, моля, не се напъвайте повече, защото раждате само феноменални глупости, които ще останат в историята като паметник на невежеството!! За каква липса на толерантност от страна на металите ми говорите вие?? Аз съм виждала крайни металяги да се кършат на чалга без да им пука, но никога не съм ставала свидетел върл чалгар да се кефи на рок
И преди да почнете с нападките, да припомня - аз не съм металка
Това, че имам предпочитания към дузина по - тежки неща, не ме прави такава. Така, както си ходя в "Строежа" и нямам нито 1 поп - фолк песен в компа (потвърдено), така и съм ходила един път в "Ориент 33", цели 2 пъти във "Fire" (където даже по баровете сме танцували) и много пъти на чалгата в "Авеню".
Нямам нищо против музикалните ви предпочитания. Против съм, че се опитвате да ги наложите и то по смехотворен начин.
И да - я дайте пример за вечен чалга хит!
Пич и Бетон, моля, не се напъвайте повече, защото раждате само феноменални глупости, които ще останат в историята като паметник на невежеството!! За каква липса на толерантност от страна на металите ми говорите вие?? Аз съм виждала крайни металяги да се кършат на чалга без да им пука, но никога не съм ставала свидетел върл чалгар да се кефи на рок
И преди да почнете с нападките, да припомня - аз не съм металка
Нямам нищо против музикалните ви предпочитания. Против съм, че се опитвате да ги наложите и то по смехотворен начин.
И да - я дайте пример за вечен чалга хит!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Аз пък съм виждалBlood Countess написа: Аз съм виждала крайни металяги да се кършат на чалга без да им пука, но никога не съм ставала свидетел върл чалгар да се кефи на рок![]()
Дарт Вейдър кючек, Куцо магареИ да - я дайте пример за вечен чалга хит!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Забрави 'Тигре, тигре", "Радка пиратка", "Рибна фиеста". 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- pi4
- Легендарен флуудър
Пък аз имам против като почне някой да се прави на отнесен от вихъра.Хайде сега седни ако искаш извади всички теми от раздела,виж колко % са за "изискания" метъл и рок,виж колко% са за поп-фолк,също така виж на какво сте ги направили вие тези теми за поп-фолкBlood Countess написа: Нямам нищо против музикалните ви предпочитания. Против съм, че се опитвате да ги наложите и то по смехотворен начин.
Той форума целия е пренатрупан с "жица" и имате нахалството да разправяте че видите ли ние сме налагали нещо ц-ц-ц не ми се коментира

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Да много щеше да е интересно Пърпъл и Металика да дойдат преди 89-таМисълта ми е, че няма лошо да дойде Диип Пърпъл и Металика в България... но в зенита на славата си, когато са по-търсени от всякога. Като Корн и Менсън примерно - когато имат турне за представянето на новите си албуми, да включат и България към редицата други страни... а не да изчакаме ние с вас, да залезят, да се поразпаднат 2-3 пъти и като се видят в безизходица да правят концерти в Иран, Индонезия, Косово и т.н. страни дето едва ли знаят къде се намират на картата. Нищо лошо против идващите банди, но не са ли закъснели малко с някакви си петилетки...
А и процесът на идване на разни звезди е доста по-различен, никой не го ебе дали ще пее в Таджикистан, стига да си прибере хонорара. Съответно обявява се, че ще има европейско турне и е работа на помоутърска агенция от съответната страна да се свърже с мениджърите на съответния изпълнител и евентуално да прецени дали ще може да избие парите с които ще се набута. Ясно че никой не би излязал да пее пред 300 души, но то и никоя агенция не би поела риска да покани някой, за когото няма сигурна аудитория. А за който и да е концерт в България как се преценява дали има фенска маса? По продажби на дисков? То ако е така тук не трябва да стъпи никой. Oasis пък в момента имат потенциала да съберат над 20 000 в БГ.
И отново идване на Джексън и Куин през активните им години е било навъзможно поради социално-икономически причини, най-малкото Меркюри умира 91-ва!

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Знам само, че съвременните млади рок-банди не се тълпят да идват в България, идват тези, които със сигурност ще напълнят 20000 места на стадиона - примерно Пърпъл... и въпроса ми е: защо е така? Нима няма да се навие бг-промоутъра да доведе някоя от сегашните банди? Всички играят на сигурно с наложили се артисти - Металика, Пърпъл, Меноуар, Уайтснейк... Как пък един път не поканиха Кошиин или Рейдиохед... или Дафт Пънк...stonesoul написа:Да много щеше да е интересно Пърпъл и Металика да дойдат преди 89-таИли по време когато билета за тях щеше да е колкото 2 заплати. Освен това въпросните две групи са класика (нещо което трудно се случва при лигавите поп изпълнители), ако изпълнители пълнещи стадиони са в безизходица
А и ти пък да не си много запознат с модерните рок, метъл и т.н. групи, че знаеш кои са идвали и кои не са.
А и процесът на идване на разни звезди е доста по-различен, никой не го ебе дали ще пее в Таджикистан, стига да си прибере хонорара. Съответно обявява се, че ще има европейско турне и е работа на помоутърска агенция от съответната страна да се свърже с мениджърите на съответния изпълнител и евентуално да прецени дали ще може да избие парите с които ще се набута. Ясно че никой не би излязал да пее пред 300 души, но то и никоя агенция не би поела риска да покани някой, за когото няма сигурна аудитория. А за който и да е концерт в България как се преценява дали има фенска маса? По продажби на дисков? То ако е така тук не трябва да стъпи никой. Oasis пък в момента имат потенциала да съберат над 20 000 в БГ.
И отново идване на Джексън и Куин през активните им години е било навъзможно поради социално-икономически причини, най-малкото Меркюри умира 91-ва!
Темата е точно коне с капаци - всички ние като народ си създаваме стереотипи. Фенската маса, за която казваш - както и да я преценяват, явно сме твърде ограничени, че идват все такива банди. И по същата логика - че турнето на Пайнер събира същите зрители на подобни стадиони? Мисля си, че да си кон с капаци, не значи да си към 1 стил конкретно... а просто да виждаш нещата по 1 определен начин.
Каква е разликата между 20000 пред Ивана и 20000 пред Нирвана? Според мен никаква - всички отиват да слушат музика. А все ще се намери някой да каже - "вие сте мръстни метъли, вие не сте хора" или "вие сте гадни чалгари, слушате мазна турска музика"... а съм сигурен, че в голямата си степен тези 20000 са почти еднаква фенска маса - която усеща Ивана и Нирвана по 1 и същ начин... нямам предвид персонално да са едни и същи хора... а като начини на мислене...
пс: Ми да поканят Оейзис, какво лошо има да дойде и тази банда?
пс2: Виж, социално-икономическите причини не са техен проблем, а наш... ние сме си виновни, а не те...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пич, комерсиалността не е мерило за качество. И защо не направиш една извадка кои социални слоеве в България слушат само чалга? Не са ли повечето от тях мургави събратя, строителни работници и ангажирани в "Чистота - София"? 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Не, съжалявам ако те разочаровам.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Нищо подобно. С неграмотници нищо не можеш да направиш. Довечера съм на абитурентски купон в селската дискотечка и там не знаят, коя е Нелpi4 написа:тя е най-наложена в Бг за щастие
А си мислят, че пускат поп-фолк...