ям Тоблерон райт нау
Шоколадена тема
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
А ракията къде ще е позиционирана,в пъпаБавария написа:а какво ще кажешПлазмодий написа:Шоколад обичам само върху тръпнещо женско тяло,инак не консумирам,предпочитам да жуля манджички
за плескавица (люта)
в/у женско тяло
и малко салата
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Преди не си падах особено по сладките неща,ама покрай напрежението на КСК 07 се пристрастих към кроасани,кола и кит кат....
Иначе шоколад - тъмен или фин млечен...без йогурти,бисквити и подобни изгъзици,най-много някви ядки да има.....
Мразя бял шоколад,също и течен....Милка руллззз и Своге с лешници
П.С.: Днес опитах новата Мура трио с тъмен шоколад....мноо добра,определено
Иначе шоколад - тъмен или фин млечен...без йогурти,бисквити и подобни изгъзици,най-много някви ядки да има.....
Мразя бял шоколад,също и течен....Милка руллззз и Своге с лешници
П.С.: Днес опитах новата Мура трио с тъмен шоколад....мноо добра,определено
- DiStuRbeD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
някой жени имат голямо таковаПлазмодий написа:А ракията къде ще е позиционирана,в пъпаБавария написа:а какво ще кажешПлазмодий написа:Шоколад обичам само върху тръпнещо женско тяло,инак не консумирам,предпочитам да жуля манджички
за плескавица (люта)
в/у женско тяло
и малко салатаЖената за пиене със салатка не състава,пъпчето е малко
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

- opsatropsa
- В началото бе словото
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
[единственият] шоколад КУМА ЛИСА и сяк'фи други...
...жалки проявления на шоколад, които не могат да се сравнят по нито един показател с нея.
ЯМ ШОКОЛАД КУМА ЛИСА!
ПУСНАЛИ СА ГО ОТНОВО!
(=
НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ШОКОЛАД НА СВЕТА.
бтв в тази тема можете да описвате шоколадовите си страсти.
edit: СЪЩИЯ СИ Е !
ЯМ ШОКОЛАД КУМА ЛИСА!
ПУСНАЛИ СА ГО ОТНОВО!
(=
НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ШОКОЛАД НА СВЕТА.
бтв в тази тема можете да описвате шоколадовите си страсти.
Последно промяна от radja на 07 Фев 2008, 21:01, променено общо 3 пъти.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: КОПЕЛЕКОПЕЛЕКОПЕЛЕКОПЕЛЕ
ооооооо, ДОБРЕ!!!!radja написа:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Да, вече го опитах - преди седмица. Както се казва в рекламата: "Едно дългоочаквано завръщане".
О, иначе шоколадовите ми страсти са много диви - зависи от настроението. Като се почне от най-простия "Млечен шоколад" със светлосиня опаковка, мине се през "Милка" с ягоди и кисело мляко, млечния Линд, Линд 85%, натуралния Ритер Шпорт, по принцип обожавам натурален шоколад...
и се стигне до любимият ми шоколад - синият "Karl Fazer" и "Geisha" - също на "Фацер". Леле, как ги обожаваааааааам... думите са безсилни.
http://suomi.racco.mikeneko.jp/Elama/geisha.jpg
Ето това ми е Любовта:
Гениален шоколад, а аз съм ценител, имайте го предвид...
---
Сега се храня с червения "Бос" (да, храня се - друго не ям тия дни
). Не е никак лош.
* Radja, тая тема... направо се чувствам поласкана
** И още малко от Любовта ми - http://www.karlfazer.com/en/Product-selection.aspx - вторият от ляво. Красив е, нали?
О, иначе шоколадовите ми страсти са много диви - зависи от настроението. Като се почне от най-простия "Млечен шоколад" със светлосиня опаковка, мине се през "Милка" с ягоди и кисело мляко, млечния Линд, Линд 85%, натуралния Ритер Шпорт, по принцип обожавам натурален шоколад...
и се стигне до любимият ми шоколад - синият "Karl Fazer" и "Geisha" - също на "Фацер". Леле, как ги обожаваааааааам... думите са безсилни.
http://suomi.racco.mikeneko.jp/Elama/geisha.jpg
Ето това ми е Любовта:

Гениален шоколад, а аз съм ценител, имайте го предвид...
---
Сега се храня с червения "Бос" (да, храня се - друго не ям тия дни
* Radja, тая тема... направо се чувствам поласкана
** И още малко от Любовта ми - http://www.karlfazer.com/en/Product-selection.aspx - вторият от ляво. Красив е, нали?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Миналата седмица ядох Кума Лиса... и наистина не са го променили... а трябваше... за бога, живеем в 21 век, не влагат ли фантазия като правят тоз' шоколад?
Може би съм станал твърде взискателен, но ако няма лешници, не е млечен и не е с лилава кравичка, за мен шоколада си е ниско качество. Преди време водехме подобна тема в скайп с една колежка... и и предложих идеята "шоколад с пилешко месо" - знам, че ше е гадно, но колко от вас ше го кусат само от любопитство? Макар и да го "върнат" след това... а от Кума Лиса, нейната мам... какво да очавам? Все същия вкус откак бях на 5 и още не живеех в Меден Рудник и дядо ми купуваше този шоколад, защото други нямаше, СССР бяха спрели доставките на техния си, а Милка я беше страх да инвестира в България...
А сега... колеги сме в 2008ма година и шоколада е повече от всякога, защо да се ограничаваме до 1-2 вида? Само в Ньорчопинг, Южна Швеция има 200 вида шоколад... бих искал да опитам всичките, отколкото да съм роб на 1 вид... дори и сега си нямам любим шоколад...
Инак, знаете ли как да откажете шоколада? Точно така - "Чарли и шоколадовата фабрика" - това организма ви ше го отказва автоматично...
Айде да слагаме и снимки на шоколадови произведения, кой каквито е намерил...
Мислех да се изгавря и да пусна първата снимка "група голи умпа-лумпа-ни", но ми се прияде сега шоколад и реших да не правя глупости...
Може би съм станал твърде взискателен, но ако няма лешници, не е млечен и не е с лилава кравичка, за мен шоколада си е ниско качество. Преди време водехме подобна тема в скайп с една колежка... и и предложих идеята "шоколад с пилешко месо" - знам, че ше е гадно, но колко от вас ше го кусат само от любопитство? Макар и да го "върнат" след това... а от Кума Лиса, нейната мам... какво да очавам? Все същия вкус откак бях на 5 и още не живеех в Меден Рудник и дядо ми купуваше този шоколад, защото други нямаше, СССР бяха спрели доставките на техния си, а Милка я беше страх да инвестира в България...
А сега... колеги сме в 2008ма година и шоколада е повече от всякога, защо да се ограничаваме до 1-2 вида? Само в Ньорчопинг, Южна Швеция има 200 вида шоколад... бих искал да опитам всичките, отколкото да съм роб на 1 вид... дори и сега си нямам любим шоколад...
Инак, знаете ли как да откажете шоколада? Точно така - "Чарли и шоколадовата фабрика" - това организма ви ше го отказва автоматично...
Айде да слагаме и снимки на шоколадови произведения, кой каквито е намерил...
Мислех да се изгавря и да пусна първата снимка "група голи умпа-лумпа-ни", но ми се прияде сега шоколад и реших да не правя глупости...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Вие пък сега ли я забелязвате Кума Лиса-та? Има я от миналата година още!
И, radja, смени си заглавието на темата, ако обичаш!
И, radja, смени си заглавието на темата, ако обичаш!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Kristo,
Наистина ли слагаш Милка (поне тази, която ядем в България) към най-високия клас шоколади? Или към най-хубавите?
Явно не си ял други...
(Не, преди да ме апострофираш, че е внос, това, онова, да ти кажа - тукашната "Кока Кола" мога да си джвакам с литри и да спя като къпана. В Чехия от 250 мл. "Кока Кола" се разтреперих така, че не можах да си ям супата - не си уцелвах устата с лъжицата. Освен това, тукашният "Ариел" и качеството му не могат да се сравняват с немския оригинал. Ама айде да не се разпростирам).
*Принцес, аз за "Кума Лиса" чух в края на миналата година, оообаче... чак миналата седмица успях да се уредя с шоколадче.
Наистина ли слагаш Милка (поне тази, която ядем в България) към най-високия клас шоколади? Или към най-хубавите?
*Принцес, аз за "Кума Лиса" чух в края на миналата година, оообаче... чак миналата седмица успях да се уредя с шоколадче.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: КУМА ЛИСА и сяк'фи други...
когато ми дадеш достъп до 18+(=И, radja, смени си заглавието на темата, ако обичаш!