Изпита по английски

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
blessing
В началото бе словото

Мнение от blessing »

All hail Melany за диктовката
...и Vaskes за спейсовете :)
P.S. И Looney с тая уникална памет
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

wtf?
Аватар
duffduff
От дъжд на вятър

Мнение от duffduff »

frappe написа:
duffduff написа:Аз си спомням само на едно място в диктовката, че първо бях писала "how industry works", а на последния прочит казаха " how the industry works" :shock: В крайна сметка кое от двете е :?
И при мене стана същото, да не би да сме били в една зала? Ми аз написах how the industry works.
Ами не знам. Аз бях в 246. Ама то там бяхме само хора, които се бяхме записали в Бургас. От 20 човека 14-15 бяха от нашето даскало :lol:
Аватар
frappe
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от frappe »

duffduff написа:
frappe написа:
duffduff написа:Аз си спомням само на едно място в диктовката, че първо бях писала "how industry works", а на последния прочит казаха " how the industry works" :shock: В крайна сметка кое от двете е :?
И при мене стана същото, да не би да сме били в една зала? Ми аз написах how the industry works.
Ами не знам. Аз бях в 246. Ама то там бяхме само хора, които се бяхме записали в Бургас. От 20 човека 14-15 бяха от нашето даскало :lol:
Аз бях в Биологическия факултет. Явно не само при нас са чели малко некадърно :D
Аватар
duffduff
От дъжд на вятър

Мнение от duffduff »

В интерес на истината добре си чете жената, ама само на това място така се получи.
kravhimikat
В началото бе словото

Мнение от kravhimikat »

Аз бях в ректората - 218-та - и нямам абсолютно никакви оплаквания от четенето. Всъщност и други оплаквания нямам, дори пускаха хората до тоателтна.
Аватар
raffy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от raffy »

абе аз нали съм малко зле... да ми кажете къде трябва да си проверим оценките. щото в 'персонална информация' няма графа за оценка, празна. не знам къде да гледам :?
everything is gonna be alright!
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

raffy написа:абе аз нали съм малко зле... да ми кажете къде трябва да си проверим оценките. щото в 'персонална информация' няма графа за оценка, празна. не знам къде да гледам :?
Точно в "Персонална информация" ще излязат оценките. Сега няма още графа, but don't worry, като излязат резултатите ще се появи.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
`SunBeam`
В началото бе словото

Мнение от `SunBeam` »

сега се сетих да ви питам нещо относно диктовката:)аз много се чудих дали да пиша заглавието с главни букви или не,та в крайна сметка писах с главни де,но на курсовете мисля,че ни казаха,че може и само първата буква да е главна,а останалите не.Някой ще каже ли дали и двата начина са правилни,че не сам много сигурна?
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

По принцип на английски заглавията се пишат с главни букви. На американски английски всичките са с главни, а на британски предлозите и a/the не.
Изображение
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Аз доколкото си спомням написах заглавието с главни букви. Срещал съм и заглавия, в които първата дума само е с главна буква. Мисля, обаче, че е по-добре всички думи да са с главни (освен разбира се a/an, the и предлозите).
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

The Creation of Beaty(май такова беше заглавието..аз на толкова изпита ходих,че вече се побърках) :D
Между другото сега се сещам едно нещо.На рийдинга какво писахте на въпроса,който беше долу-горе така"Защо когато дадената мацка останела сама,почивката и се отразявала добре на здравето?"
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

з-о успявала да се спаси от обсебващите я мисли...май това писах :roll:
Toto-I will remember
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

И аз писах, че успявала да се спаси от тези мисли. Мисля, че бяха oppressive thoughts.
Аватар
linnie
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от linnie »

:? не пишеше ли точно в края на абзаца че тези мисли колкото и да не й се ще всъщност не я оставяли на мира?
нз.. аз писах, че си почива от болестта, за която беше споменато
Kато преодолеем пространството, едничкото, което всъщност ни остава, е Тук. А преодолеем ли времето, едничкото, което ни остава, е Сега. И не мислиш ли, че насред това Тук и Сега не бихме могли да се виждаме от време на време?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”