Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
- bellatrixxl
- В началото бе словото
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Може ли някой да ми каже, защо за Бога не мога да си подам документите за 2ро класиране? Като натисна на Подаване на ЕЛЕКТРОННО ЗАЯВЛЕНИЕ-ДЕКЛАРАЦИЯ ми изписва, че документите ми са приети и се обработват. Документите ми от 1во класиране ли обработват и за 2ро, не ми е ясно изобщо .. някой да разясни, моля.
Точолина
-
Chessman
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
И аз това се чудя! Много гадно, сега какво да правим?
Явно не съм единствената, която има този проблем.
Въпреки, че писах на КН, никой не ми отговори. Можеше поне да пояснят малко в сайта какво се прави!
Въпреки, че писах на КН, никой не ми отговори. Можеше поне да пояснят малко в сайта какво се прави!
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
От комисията:
"Студентите ,които желаят да участват на класацията за включване в списък с цел настаняване на текущо освобождаващи се места и са подали вече в и извън срока електронно заявление или имат проблем с подаването, да напишат имейл в свободен текст до sbo@uni-campus.net като това ще е е еквивалент за кандидатстване им."
"Студентите ,които желаят да участват на класацията за включване в списък с цел настаняване на текущо освобождаващи се места и са подали вече в и извън срока електронно заявление или имат проблем с подаването, да напишат имейл в свободен текст до sbo@uni-campus.net като това ще е е еквивалент за кандидатстване им."
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- bellatrixxl
- В началото бе словото
а като вече им пратих писмо и никой не ми отговаря, не си вдигат телефоните и т.н. какво да правя?!thegirl написа:От комисията:
Точолина
А какво трябва да съдържа това писмо в свободен текст? Данните ни или ... ?
- bellatrixxl
- В началото бе словото
Аз им написах 3те си имена, факултет, специалност и курс и ги попитах какво да правя, чакам отговор и ще пиша пак .. ако изобщо някой ми отговори!kissituu написа:А какво трябва да съдържа това писмо в свободен текст? Данните ни или ... ?
Точолина
След като видях във фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/komisiq.za.nas ... ts&fref=ts , им написах:
Име:
ЕГН:
Фак. №:
Специалност:
Успех от предходната година:
Обаче бях писала имейл по-рано сутринта и сега видях, че са ми отговорили да напишем молба в свободен текст, а във фейсбук-а пишеше просто имейл в свободен текст и сега се чудя дали да пиша още един под формата на молба
Име:
ЕГН:
Фак. №:
Специалност:
Обаче бях писала имейл по-рано сутринта и сега видях, че са ми отговорили да напишем молба в свободен текст, а във фейсбук-а пишеше просто имейл в свободен текст и сега се чудя дали да пиша още един под формата на молба
- bellatrixxl
- В началото бе словото
ами дай да им драснем по едно писъмцеkissituu написа:След като видях във фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/komisiq.za.nas ... ts&fref=ts , им написах:
Име:
ЕГН:
Фак. №:
Специалност:
Точолина
Все тая дали ще напишете отгоре "Молба" или няма. Просто данните си пишете.
Иначе на писмата няма да отговарят - направо ще се следи класацията на 15.
Иначе на писмата няма да отговарят - направо ще се следи класацията на 15.
Хора, баща ми ще ми идва на гости и ме интересува нещо. Понеже ще има да ми ремонтира някои неща в стаята, тоест ще ми носи разни неща и ще ги сглобява, дали ще се сбърка, ако примерно го оставя сам за няколко часа, а аз отида на лекции? Той нали ще си е записан при портиерката и все пак ще си тръгне до часа, който е обявен за посетители. А той нали беше 24.00 ч или е 22.00 
До 24 е. В зависимост от портиера може да мине без записване, особено ако няма да влиза 1000 пъти 
-
bubblin_girl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Само аз ли не съм класирана в старата си стая.. класирано е момиче от 1-ви курс, а и двете с бившата ми съквартирантка се писахме да сме заедно. Сега на социално ме класираха в друга, пък момичето не иска да се разменим. Дали има друг начин пак да сме си заедно с онова момиче.. пък гледах в една от точките, че класират от по-горен курс задължително в старата стая, но предполагам това не се случи защото не се класирах на 1-во и все пак.. 
bubblin_girl, да, класират в старата стая само ако си класирана на първо и ако си отбелязала, че искаш да я пазиш.
Вариантът е в едната стая да се освободи място и другата да се премести там ИЛИ да се намери стая с две свободни легла, което би било доста по-трудно... ИЛИ ако сегашната ти съквартирантка е ок да се размени с бившата ти, да го направят.
Вариантът е в едната стая да се освободи място и другата да се премести там ИЛИ да се намери стая с две свободни легла, което би било доста по-трудно... ИЛИ ако сегашната ти съквартирантка е ок да се размени с бившата ти, да го направят.

-
Chessman
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте! Нали класирането излиза тази нощ?