[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
el_presidente_ina
В началото бе словото

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от el_presidente_ina »

Хмм съжалявам, че ще ви отклоня замалко от темата Карбовски, но имам малко проблемче. Търсих в сайта, но не можах да намеря колко ни е семестриалната такса ако ни приемат. Лошото е, че тъй като кандидатствам в Germany-то, (а там ще разбера дали съм приета чак август), ще трябва да си платя в СУ таксата, да не взема да се прецакам нещо и да не ме вземат. Та: в сайта пише, че ще ми върнат 90% от таксата ако се отпиша преди първи учебен ден.... това 1ви септ. ли е и някой знае ли колко е тази такса.

P.S. Извинявайте, че не е много по темата, но много съм се шашнала, че накрая ще падна от 2 стола на земята ;(
Аватар
firehand
В началото бе словото

Мнение от firehand »

Обадих се до ФМЖК да питам за резултатите знае ли се кога най-накрая ще излезнат и сърдитата телефонистка каза, че след около 2 седмици ще са готови . Това вече е безобразие -.-
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от mina_k »

firehand написа:Обадих се до ФМЖК да питам за резултатите знае ли се кога най-накрая ще излезнат и сърдитата телефонистка каза, че след около 2 седмици ще са готови . Това вече е безобразие -.-
макар вече да сме преживели едно абсурдно чакане,не мисля,че това е вярно.по-скоро не е била в настроение или не достатъчно информирана.но две седмици са твърде много.няма причина за това-нито курс,нито ваканция!
Аватар
crying_angel
В началото бе словото

Мнение от crying_angel »

a колко време чакахте резултатите от 1вия изпит

пп. нямам търпение да видя колко са ми писали на творението
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

crying_angel написа:a колко време чакахте резултатите от 1вия изпит

22 дни :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
infinity*
От дъжд на вятър
Специалност: Философия
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от infinity* »

Искам да питам нещо, тъй като миналата година минималния бал за редовно обучение на момичета по журналистика е бил 26.41, това ще рече, че с 4,90 и на горе на изпита, може да се влезе или греша ??
I'm Fire Red ... I'm in Your Head!
Изображение
Аватар
Inchetooo
В началото бе словото

Мнение от Inchetooo »

el_presidente_ina написа:Хмм съжалявам, че ще ви отклоня замалко от темата Карбовски, но имам малко проблемче. Търсих в сайта, но не можах да намеря колко ни е семестриалната такса ако ни приемат. Лошото е, че тъй като кандидатствам в Germany-то, (а там ще разбера дали съм приета чак август), ще трябва да си платя в СУ таксата, да не взема да се прецакам нещо и да не ме вземат. Та: в сайта пише, че ще ми върнат 90% от таксата ако се отпиша преди първи учебен ден.... това 1ви септ. ли е и някой знае ли колко е тази такса.

P.S. Извинявайте, че не е много по темата, но много съм се шашнала, че накрая ще падна от 2 стола на земята ;(
Tаксата е 462 лева(или поне е била толкова миналата година) Чува се,че ще ги овеличават,но да се надяваме,че няма да е с много :wink:
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

crying_angel написа:a колко време чакахте резултатите от 1вия изпит

Всички нямаха търпение и на предварителния, ама те.
Далавера ли е?
Аватар
Titan
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Titan »

Уф, да излизат най-накрая, че да ми миряса шефа... заплашил ме е, че ако не вляза да следвам тая година ше ме уволни :roll: А тва никак няма да е добре, имайки предвид колко си харесвам работата :cry: И всеки път като ме види ме пита "Колко си изкарал бе, лайно" :lol:

Аз даже се чудя кой по-бързо иска да знае колко съм изкарал - аз, наште или шефа :roll:
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист! :)
Аватар
easy
От дъжд на вятър

Мнение от easy »

infinity* написа:Искам да питам нещо, тъй като миналата година минималния бал за редовно обучение на момичета по журналистика е бил 26.41, това ще рече, че с 4,90 и на горе на изпита, може да се влезе или греша ??
Зависи от оценките ти по история и български език. Ако те са 5.оо и нагоре, то тогава -- да, 4.9о може да се каже, условно, че е "достатъчно", но разбира се има много променливи; в смисъл: броят на кандидатите, техните оценки по въпросните два предмета, техните оценки от изпита.
F for fake.
Аватар
infinity*
От дъжд на вятър
Специалност: Философия
Обратна връзка:

Мнение от infinity* »

easy написа:
infinity* написа:Искам да питам нещо, тъй като миналата година минималния бал за редовно обучение на момичета по журналистика е бил 26.41, това ще рече, че с 4,90 и на горе на изпита, може да се влезе или греша ??
Зависи от оценките ти по история и български език. Ако те са 5.оо и нагоре, то тогава -- да, 4.9о може да се каже, условно, че е "достатъчно", но разбира се има много променливи; в смисъл: броят на кандидатите, техните оценки по въпросните два предмета, техните оценки от изпита.
Благодаря за инфото, по български и история си имам 6.00, не съм ходила на пробния, изцяло завися от оценката от тоя изпит :)
I'm Fire Red ... I'm in Your Head!
Изображение
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

infinity* написа:
easy написа:
Благодаря за инфото, по български и история си имам 6.00, не съм ходила на пробния, изцяло завися от оценката от тоя изпит :)
да ти завади човек,12 пълни шестици в България на матурата по български!браво,все пак е изпит! :D

а аз отивам и с матура по история! 8)
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Някой друг да е звънял до факултета днес? :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

признавам се за виновна! 8)
казаха че ще излязат към 15-16.просто страхотен подарък за рожден ден!!!
Последно промяна от mina_k на 06 Юли 2010, 20:24, променено общо 1 път.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

:shock: :shock: :shock:
Няма такова нещо 12 пълни шестици в България на матурата по БЕЛ.
повече от 700 човека имат пълни шестици.
Справка :arrow: http://webcafe.bg/id_864874704
Компютърни науки I курс
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”