Чалгари ли сте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: Чалгари ли сте?
Митко, а ТИ как ни издържа мен, Сашо, Нено и Оля с тези залитания по чалгата близо година, а? 
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Ти пък кога си залитала по чалгата?
На Оля и простих, добра душа е
А Сашо и Нено - ignore 
На Оля и простих, добра душа е
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
Ах..цял живот всъщност :Р Съвсем сериозно! Пък виж как добре си се разбирахме ; )
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Ааа...спорът София-провинция ме кефи...
Само да питам, ако другари и другарки се върне гражданството, лятото колко от вас ще правят парички на морето, м?
Защото София е наблъскана с елитни ВУЗ-ове, институции, офиси, маркети, молове и всичко.Централизацията е голяма, но за други градове - София е мястото през зимата,а а лятото за бачкане на морето.
Да попитам софиянците - колко от вас си събират след кучето, хвърлят си фаса(изгасен) в кошче и си купуват билетче?
Селянин не е териториален критерий, а манталитетен...
Само да питам, ако другари и другарки се върне гражданството, лятото колко от вас ще правят парички на морето, м?
Защото София е наблъскана с елитни ВУЗ-ове, институции, офиси, маркети, молове и всичко.Централизацията е голяма, но за други градове - София е мястото през зимата,а а лятото за бачкане на морето.
Да попитам софиянците - колко от вас си събират след кучето, хвърлят си фаса(изгасен) в кошче и си купуват билетче?
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
Никъде в България не се прави това!hahaf написа:
Напълно вярно!hahaf написа:Селянин не е териториален критерий, а манталитетен...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Разбира се. Но става териториален, когато 90% от населението е провинциалноhahaf написа: Селянин не е териториален критерий, а манталитетен...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Ти как мина 12ти клас география...в момента сигурно 50% от населението живее в градовете...като сигурно 1/4 от ЦЯЛОТО население на страната живее в София
Последно промяна от happyswift на 13 Авг 2009, 18:06, променено общо 1 път.
70% са в градовете, не 50 
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Дадох 50% като ориентировачна цифра 
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Друже,gletcher написа:Никъде в България не се прави това!hahaf написа:
Аз куче нямам, но другото го правя абсолютно винаги, когато не съм на заведение..
Харесва ми в София и искам тя да се развива.Харесват ми новите рейсове и затова си купувам билетче, а не се возя гратис.Мразя да гледам около пейките фасове и затова си ги гася и хвърлям...
Има ли желание, има начин.Ако хората разберат, че с мърморене и молитва няма да стане по-красиво....
Подреди си стаята, апартамента, входа, блока, квартала и чак тогава града...
ПС. Вижте кога са ви издадени учебниците, че ме дразни да чета в учебници по география данни от 2001-2002...
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
Щом питаш..hahaf написа: Да попитам софиянците - колко от вас си събират след кучето, хвърлят си фаса(изгасен) в кошче и си купуват билетче?
Нямам куче, не пуша и съм с карта за градския транспорт ; ) А с второто - абсолютно съгласна съм, но това всеки човек би следвало да го съобразява.
- Rebellion
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
Аз също нямам куче,а и доста рядко пуша,но идеята за боклуците и билетите я спазвам.Простия пример е че живея в центъра и точно пред нас са кофите за разделно събиране,а за битовите отпадъци са малко по-далеч.И доста хора ми се подиграват че се разкарвам,а не следвам примера да прецаквам разделното събиране.За справка в провинцията моите наблюдения показват,че такива неща като правила за това кое къде трябва да се изхвърля въобще не се признават.Например в контейнерите за хартия редовно си изхвърлят кошчетата с всякакъв тип боклуци и така.За градския транспорт същата работа-голямо оплакване че са ни скъпи билетите,а видиш ли междуселското Чавдарче от 53-а вози за доста по-малко.Това естествено не е много свързано с чалгата като музика,а по-скоро като модел на поведениеhahaf написа:gletcher написа:Никъде в България не се прави това!hahaf написа:
Последно промяна от Rebellion на 13 Авг 2009, 21:29, променено общо 1 път.
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
на теб в софия доста хора ти се подиграват, като не прецакваш разделното събиране, но за справка тва е проблем на провинцията? spell check има, logic check - еще ньет
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Някой да ми каже синтезирано какво се случи в мое отсъствие?gletcher написа:Отклонявате се от темата. Кажете сега за чалгата![]()
Благодаря предварително.