Teма за КС въпроси от различно естество
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- ДеНичКа :)
- В началото бе словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: първи
Re: Тема за КС въпроси от различно естество
Здравейте,искам да попитам някой случайно знае ли кога можем да си видим работите по история?
Званя в СУ,но както обикновено никой не вдига...Благодаря предварително 
- В началото бе словото
много мерси,ще трябва да се ходи... 
-
ssslavena
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Момче ли си ? А иначе според теб ще се вдигнат ли много баловете заради матурите ?Ariel написа:Моят бал е 24,40 и аз се надявам на БИН
Гледах в класиранията,че когато в Специална и Социална педагогика се е влизало само с изпит бала е бил към 18 , а сега с матура вече е 27 !
Надявам се да не стане така и с БИН и да се влиза с 28 ...
27, защото матурата се умножаваше по 3, а не както е тази година - по 2,5.
Това би трябвало да значи, че тази година баловете за специалностите с матура ще са по-ниски от миналата.
Това би трябвало да значи, че тази година баловете за специалностите с матура ще са по-ниски от миналата.

-
ssslavena
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ооо дано ! Вече всички приятели са приети някаде само аз чакам Софийския ... и вече почвам да се задълбочавам в най-малките неща .
- В началото бе словото
хаха,спокойно и при мен нещата са същите....Дори вече отиват на море,само аз стоя...и чакам СУ

Да момче съм, нашата специалност не е много-добре рекламирана, затова и мога само да се моля да не се сетят много хора за нея :/ssslavena написа:Момче ли си ? А иначе според теб ще се вдигнат ли много баловете заради матурите ?Ariel написа:Моят бал е 24,40 и аз се надявам на БИН
Гледах в класиранията,че когато в Специална и Социална педагогика се е влизало само с изпит бала е бил към 18 , а сега с матура вече е 27 !
Надявам се да не стане така и с БИН и да се влиза с 28 ...
Иначе да, много хора използват матурите, вместо изпит, както направих и аз, но просто не бях в България, когато са изпитите и просто няма друг начин.
А как можем да си платим таксата онлайн?
С дебитна карта.Регистрираш се в системата на ebg.bg и там си има бутонче за СУ
-
lavidaloca
- В началото бе словото
- Курс: трети
Въпрос ?!?!
Възможно е да има отговора на този въпрос в някоя тема, но не успях да намеря. В момента съм приет първо желание във ВТУ. Да, обаче желанието ми е да кандидатствам в СУ. Възможно ли е да се запиша във ВТУ и паралелно с това да участвам в класиранията на СУ (предполагам, че на първо класиране няма да ме приемат). Ако евентуално бъда приет специалността, която ме удовлетворява в СУ, да си изтегля документите от ВТУ и да се прехвърля. Възможно ли е ?
-
Ani..
- В началото бе словото
- Специалност: География и Биология
- Курс: трети
ssslavena написа:Ооо дано ! Вече всички приятели са приети някаде само аз чакам Софийския ... и вече почвам да се задълбочавам в най-малките неща .
и при мен е същото. Някой знае ли какъв ще е или какъв е бил миналите години балът за жени в специалност "География и Биология" ( с матура) и има ли изобщо разлика в баловете за тези,които кандидатствам с матура и тези с изпит?
Някой може ли да ми даде местата за прием от миналата година ?
-
Joana
- В началото бе словото
Здравейте 
искам да ви попитам дали имате първо и второ класиране от миналата година за българската фиология,защото навсякъде са delet_nati и нищо не намирам
мерси
искам да ви попитам дали имате първо и второ класиране от миналата година за българската фиология,защото навсякъде са delet_nati и нищо не намирам
мерси
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Re: Въпрос ?!?!
Мисля, че не може, защото при самото записване в държавен университет(а ВТУ е такъв) задължително се изисква диплома. Също така за участие в следващите класирания ще трябва да депозираш диплома оригинал. От тук следва, че трябва да имаш 2 оригинални дипломи, което няма как да стане.lavidaloca написа:Възможно е да има отговора на този въпрос в някоя тема, но не успях да намеря. В момента съм приет първо желание във ВТУ. Да, обаче желанието ми е да кандидатствам в СУ. Възможно ли е да се запиша във ВТУ и паралелно с това да участвам в класиранията на СУ (предполагам, че на първо класиране няма да ме приемат). Ако евентуално бъда приет специалността, която ме удовлетворява в СУ, да си изтегля документите от ВТУ и да се прехвърля. Възможно ли е ?
Компютърни науки 1 курс