ники написа:Идеалната половинка стои с теб по-често от няколко дена за 3 месеца.
Това условие не е задължително
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
ники написа:Идеалната половинка стои с теб по-често от няколко дена за 3 месеца.

Така ли?ScionOfStorm написа:ники май е пълен с горчивина, инак.

Идеална половинка е силно казано, но има ситуации, в които човек чувства, че заслужава нещо по-добро, по моя скромен опит най-вече по-добро отношение, повече разбиране... Трудно е да се прецени кои недостатъци у партньора подлежат на компромис и кое е вече недопустимо. Не бива при най-малкия проблем да бягаме, но и защо да бъдем с човек, с когото не сме истински щастливи? Границата е тънка, решението невинаги е лесно. В такива случаи баналният отговор "зависи" важи с пълна сила - зависи от това, с какво партньорът е "по-зле", зависи от собствената толерантност, зависи от готовността на половинката да направи усилие и да промени нещо. Колкото двойки, толкова различни ситуации...Prudence написа:Понякога не ви ли се е струвало, че вие сте идеалната половинка, а този с вас не? Или нещо подобно? Не казвам, че аз съм се мислила за такава, ама просто ми е интересно. Кво става когато тоя с нас е по-зле от нас?