КСК 2009 - Биология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Miss Sisi
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: КСК 2009 - Биология

Мнение от Miss Sisi »

Ой, ой, ой :xs :doh:s НА всички пожелавам много късмет на редовния :wink: :y:s
kostadin
В началото бе словото

Мнение от kostadin »

burnOut написа:
molekulata написа:По кристална 2-ка едва ли ще имам някога,нооо не съм кой знае колко тъжна,на редовния повече.
И дано да земете матурата,на тези който им предстои,че там 2-ри шан няма :laie_14:
Що бе, що да няма втори шанс? Септември пак има матури.
Ама нали знаеш,че ако не вземеш матурите няма да можеш да влезеш в ВУЗ и тая година ти се проваля.Най-рано другата евентуално...
Chopin
Да живей словото
Специалност: жираф - редовно
Курс: първи

Мнение от Chopin »

завиви от вуза. единн от Русе му се обаждаха специално, и се разбраха с енго, понеже има двойка на матурата, да си подаде документите на есен.
И в последния миг
Се надигна вълна
И се разнесе крясък
"Напред, земя!"
Facebook
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

Е те Русенския университет, ако има лесно бира и кебапчета ще раздават, само и само да се записват хора при тях :lol: 10 600 места как се запълват ... :roll:
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Мнение от Rehabilitator_ »

Ами, аз не търся вината в никой, просто момиченцето е решило, че вместо да дава съвети на лично съобщение, решава, че си е друго да се похвали, че има 5,63, няма ли да отидеш и на идентификация да видиш що нямаш 6,00? Аз не кандидатствам за пръв път и не съм по форумите за пръв път, такива съм ги срещал хиляди, самоизтъкващи се, пък и тук толко лесно се лъже, че просто не е истина, а на въпроса който беше зададен от един потребител за някво другарче, ами като твоето другарче влезе в персонална информация да си види оценката, срещу нея си пише колко процента имат по-слаба и колко по-силна оценка от него, също и бройките..........аре със здраве :)
mihaeladimitrowa
В началото бе словото

Мнение от mihaeladimitrowa »

здр , как мислите дали е добре да се явя и на химията с оценка по биология 5,13 ? :((
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

mihaeladimitrowa написа:здр , как мислите дали е добре да се явя и на химията с оценка по биология 5,13 ? :((
Минималният бал за момичета миналата година за специалността медицина беше 32,26. Ти сега с оценка по биология 5,13 , като се удвои, става 10,26 . Ако имаш шестици в дипломата по биология и химия, става 12,00 (оценката по биология от дипломата + оценката по химия от дипломата). 12,00 + 10,26 = 22,26 До 32,26 имаш точно 10,00 т.е. трябва да изкараш 5-тица по химия. Обаче пък не можем да знаем дали тази година минималният бал ще е по-висок. Така че, ако няма да ходиш на редовния изпит по биология, поне се бори на химията да изкараш над 5 ... Успех! :wink:
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

рехабилитаторе, крайно некоректно постъпваш. всеки си споделя оценката, а девойчето беше помолено да го направи ПУБЛИЧНО, в ТЕМАТА, за помощ на НУЖДАЕЩИТЕ се, в смисъл на не само поискалият от нея.

какво, да праща 100 ЛСта на рандъм принцип, за да си удовлетворен?
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Мнение от Rehabilitator_ »

Ами Мина, ти какво искаш да учиш?Ако искаш медицина, няма начин, явяваш се и на химия, но си ходи и на редовния по биология може да изкараш повече, пресметни си нещата така, че бала ти да бъде поне 34, за да имаш шанс........
Chopin
Да живей словото
Специалност: жираф - редовно

Мнение от Chopin »

алооу, рехабилитатора, я комплексите на друго място си ги избивай :wink:
И в последния миг
Се надигна вълна
И се разнесе крясък
"Напред, земя!"
Facebook
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

Rehabilitator_
Мен,не се фурсирай толкова много :wink: 1во аз също казах,който има отлична оценка да напише как е написал своята тема!Предполагам,че останалите,които имаме по-слаби оценки ни касае това :wink: Мен лично МНОГО ме касае! И евалата и правя,че е успяла да се справи :)Това,че публично е казала оценката си не трябва веднага да мислиш,че се хвали!И да мноо ясно,че ще отиде да види,защо няма 6!Аз ако имах 5,90 ще отида,за да видя къв ми е пропуска,сеш се :wink: Но като имам 3,38 знам отлично какво не съм написала и въпреки това пак ще отида,за да съм по-наясно ;) И точно,защото си се явявал на повече изпити не ти прави чест поведението! 8) А относно усмивките ..... аз лично като ги видях разбрах,че мацката не е предполагала че може да има такава оценка :wink:
Така че,Брат.... с Мир 8)
kostadin
В началото бе словото

Мнение от kostadin »

mina написа:
mihaeladimitrowa написа:здр , как мислите дали е добре да се явя и на химията с оценка по биология 5,13 ? :((
Минималният бал за момичета миналата година за специалността медицина беше 32,26. Ти сега с оценка по биология 5,13 , като се удвои, става 10,26 . Ако имаш шестици в дипломата по биология и химия, става 12,00 (оценката по биология от дипломата + оценката по химия от дипломата). 12,00 + 10,26 = 22,26 До 32,26 имаш точно 10,00 т.е. трябва да изкараш 5-тица по химия. Обаче пък не можем да знаем дали тази година минималният бал ще е по-висок. Така че, ако няма да ходиш на редовния изпит по биология, поне се бори на химията да изкараш над 5 ... Успех! :wink:
Чакай малко оценката от изпита не се ли умноважа по 3???Или нещо не съм в час.И ще помоля всички,които се заяждат по един или друг начин да не пишат в темата...Айде стига с препирните.На тези,които са се справили БРАВО,на тези като мене където сме се ИЗДЪНИЛИ ще мъчим Юли месец да не се изложим като сега...
Рехабилитаторче дай да пием по една студена бира и да си охладим страстите,пък и по някоя сгодна женица ако има след бирата :wink: :wink: ....
Последно промяна от kostadin на 10 Май 2009, 13:51, променено общо 1 път.
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

kostadin написа:Чакай малко оценката от изпита не се ли умноважа по 3???Или нещо не съм в час.
Бъркаш се нещо, погледни тук -> http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... t/medicina
kostadin
В началото бе словото

Мнение от kostadin »

mina написа:
kostadin написа:Чакай малко оценката от изпита не се ли умноважа по 3???Или нещо не съм в час.
Бъркаш се нещо, погледни тук -> http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... t/medicina
А това сега пробвах да го отворя ама не ми даде нещо...А иначе за БФ оценката от изпита се умножава по 3+Оценките от Биология+още нещо(през 9 и 10 клас)нали така?А загледах и минималните от миналата година и се чудя ЗАЩО МОМЧЕТАТА влизат с по-висок минимален бал-т.е НИЕ МЪЖЕТЕ СМЕ прецакани ОТВСЯКЪДЕ....После ми кажете,че нямало полова дискриминация...Или пак бъркам нещо...
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

О, аз говорех за формирането на бала за специалност "Медицина" :wink: Иначе за биологическите специалности се умножава по 3 оценката. А това за по-високия бал при момчетата, го има само в биологическите специалности така като гледам. И въобще не може да се говори за полова дискриминация, защото все пак вие си го определяте бала :) Явно, че учите повече от нас и изкарвате по-високи оценки :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”