[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
Още ме дращи гърлото.. И на лекция не ми се ходи..
medicate, medicate
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Пак трябва да тичам към университета. ПиснА ми.
Поне ще се върна навреме за женския старт.
От вчера светът пак си е мой, нищо, че ходенето до Словения се провали поради липса на сняг и недобра координация (не можахме да се разберем навреме за Австрия). 
Поне ще се върна навреме за женския старт.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Арменката е натиснала Не на въпроса "може ли Кристо да пази тайна" във едно нещо от Фейсбук...
Не бе, е№авам се, просто съм в добра серия и най-големите ми проблеми са ей такива едни... да ви е яд!
Не бе, е№авам се, просто съм в добра серия и най-големите ми проблеми са ей такива едни... да ви е яд!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Днес на връщане от прословутата сладкарница в Симеоново ме наваля супер дъжд. По Цариградско се движих максимум с 30 и то 30 се дигаха доста рядко и непрекъснато някакви хора ми се молиха да ги пусна надясно, защото са тарикати и са се наредили най в ляво. На кръстовището на Оборище и Левски - същата работа, а на кръговото 30м по-надолу ужас! От там до Орландовци беше ок.
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
третата балада от Очите на Арабия на Н. Райнов ме натъжи и ме омърлуши днес... малко книги са ме карали наистина да се натъжавам, което само говори добро за самата книга 
-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Защо въобще трябваше да се запознавам с нея, защо трябваше да я срещам?
По едно време си мислех, че нещо може да се получи, но сега отново съм в същото скапано настроение, породено от безнадеждността...
А опитах, ..... му, опитах...не е като минали пъти, когато чаках всичко да падне от небето.
Всичко това, меко казано, ме натъжи...
По едно време си мислех, че нещо може да се получи, но сега отново съм в същото скапано настроение, породено от безнадеждността...
А опитах, ..... му, опитах...не е като минали пъти, когато чаках всичко да падне от небето.
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Ама ти сигурен ли си, че нищо няма да се получи?
Защото ако не си сигурен, време ти е да разбереш - с други думи, да подходиш директно и да научиш как стоят нещата.
Ако си сигурен - по-добре задействай процедурата по забравянето, защото това може да се точи доста дълго време, а един господ знае дали няма да изпуснеш някое хубаво момиче междувременно.
Защото ако не си сигурен, време ти е да разбереш - с други думи, да подходиш директно и да научиш как стоят нещата.
Ако си сигурен - по-добре задействай процедурата по забравянето, защото това може да се точи доста дълго време, а един господ знае дали няма да изпуснеш някое хубаво момиче междувременно.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- theDarkSite
пич, не се стягай за такива неща о.О Да, гадно си е, ама ще кажеш, че тя е единствена о.О Аз също съм изпадал в такива ситуации (и не само азfrancesco totti написа:Защо въобще трябваше да се запознавам с нея, защо трябваше да я срещам?![]()
По едно време си мислех, че нещо може да се получи, но сега отново съм в същото скапано настроение, породено от безнадеждността...![]()
А опитах, ..... му, опитах...не е като минали пъти, когато чаках всичко да падне от небето.![]()
Горе главата и не се натъжавай за глупости
Сори за офтопика
-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Все ми се иска да вярвам, че каузата не е изгубена и че има още шанс. Постепенно пристъпвам кам тази директност, за която говориш, но сигналите от нейна страна са много противоречиви. Просто не знам какво да си мисля. А с моя горчив опит от миналото винаги съм по-склонен да бъда негативно настроен, отколкото позитивно към тези неща. Просто не знам...
Благодаря и на двама ви за отзивчивостта
п.с. и се извинявам на модераторите за офтопика...
Благодаря и на двама ви за отзивчивостта
п.с. и се извинявам на модераторите за офтопика...
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Модераторите ще преглътнат 4-5 мнения оф-топик. =)
Виж сега какво ще ти кажа. Тя или... да кажем, отвръща на чувствата ти, или не. Друго положение няма. И това ти няма как да го промениш. Само че ти в момента се измъчваш, защото не знаеш кое от двете е. Зарежи смесените сигнали, зарежи всякакви подобни глупости. Действай директно. Или ще стане, или не. И ще си спестиш още сума ти време терзания и несигурност.
Виж сега какво ще ти кажа. Тя или... да кажем, отвръща на чувствата ти, или не. Друго положение няма. И това ти няма как да го промениш. Само че ти в момента се измъчваш, защото не знаеш кое от двете е. Зарежи смесените сигнали, зарежи всякакви подобни глупости. Действай директно. Или ще стане, или не. И ще си спестиш още сума ти време терзания и несигурност.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- theDarkSite
точно - давай директно, ако стане, стане, ако не, big deal, едва ли ще си загубил много, ще има и други такива връзки
(това не значи да не я задържиш като приятел, все пак ако те кефи момичето приятелството също е силна връзка
)
хайде стига оф от мен, че усещам, че някой ще ме нахока от модовете (в момента си чатя с един, да не се нажежи скайпа нещо
)
хайде стига оф от мен, че усещам, че някой ще ме нахока от модовете (в момента си чатя с един, да не се нажежи скайпа нещо
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Споко, той тоя мод, дето си чатиш с него, е безгласна буква и без това, та нЕма много права да скача... вЕрвай ми.
И, Франческо, айде стига си ревал кат' хрищенска вдовица за голям, бре! Ти мъж ли си, или какво! Говори с нея и стига си се тормозил - че и нас ни мъчиш. Сериал, брато, сериал...
И, Франческо, айде стига си ревал кат' хрищенска вдовица за голям, бре! Ти мъж ли си, или какво! Говори с нея и стига си се тормозил - че и нас ни мъчиш. Сериал, брато, сериал...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
аааа, Търговче, защо така го отряза нещастния човек, то да не е лесно....
Абе, къде се изгуби Merces_Letifer aka. Иринчи ака. Акулка?
Абе, къде се изгуби Merces_Letifer aka. Иринчи ака. Акулка?
New jorney
Изморена съм до смърт,... но пък отивам на книгоиздателски рд
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Feed Me!