вече сериозно обмислям дали да не сложа край на живота си след това, което видях.
Този стрес трудно ще бъде преодолян.
Ти пък, как ще преодоляваш Болен Лидеров! Ти акъл имаш ли!lacuna_coil написа:ShadowsInBlue,
вече сериозно обмислям дали да не сложа край на живота си след това, което видях.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КотенцетоShadowsInBlue написа:Ти пък, как ще преодоляваш Болен Лидеров! Ти акъл имаш ли!lacuna_coil написа:ShadowsInBlue,
вече сериозно обмислям дали да не сложа край на живота си след това, което видях.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си го сънувам почти всяка нощ и всеки пък надавам кански писъци... ама заради наденицата ли, заради свободата ли... е па никой не разбра![]()
![]()
![]()
Колкото по-голям салама....![]()
![]()
Не само не съм я виждала, ами не съм я и чувалаScionOfStorm написа:тая реакция защото си била в нея, или щото не си я виждала :ДEtiainen написа:Средец? х.ХScionOfStorm написа:аз казах ли ти къде им беше 2007? едно читалище, то е близо до нас - "Средец". Което принципно едва побира 200, а ние бяхме 350-400..
ShadowsInBlue написа:Ааа и аз ходих да гласувам. Ама очаквах да има повече хора. Е, в сравнение с евроизборите, когато беше се едно отиваш в университета след изпит - сиреч празно... Онези там объркаха нещо и майка ми се подписа на 2 места - на своето и на жената пред нея![]()
Сега ако дойдат от НСБОП
![]()
Green, на мен пък оня тест ми даде Атака, така че добре, че не се осланям много-много на тях, че... От друга страна защо да не гласувам за един истински Мъж:
http://www.bambu4a.com/wordpress/?p=101
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()