предварителен изпит по история 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

ууу наи-накрая са опраих :lol: *бах таз организация аз :lol: абе то и аз имам роднини,приятели,ама не искам да съм им на главата...
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

melon написа:Пиша, за да разсея някои съмнения, които мъчиха и мен довчера. Та довчера си мислех, че знам кои ще бъдат петнадесетте. Или поне четиринадесет от тях. Но ми казаха нещо, което срина тотално всичките ми надежди, а именно, че 15те теми все още никой не ги знае. Специалистите от съответния период са се събрали и са обсъдили кои теми да се включат. Чудесно! Избрали са ги. НО окончателното решение е на декана Илчев, който въобще не е в София тези дни. Тоест когато се върне към края на седмицата ще реши окончателно и ако не му хареса нещо ще го промени. Тъй че сигурна информация ще има в събота. А аз няма да имам. Освен това темите не са точно 15, а малко по-малко. Те са групирани в отделни пликове по (3-4). Оттам се теглят и двете теми. Ако са избрали примерно Ранно Възраждане ще я сложат във всеки от пликовете. Така се учеличават шансовете да се падне тя. А втората тема , която се тегли е от същото пликче, в което Ранното Възраждане присъсътва само веднъж. Хитро нали? Тъй че прословутите 15 теми са въпросните теми, които историците предлагат и от тях се избира. Ако разбира се Илчев не промени нещо...
Тъй че нищо никога не е сигурно до момента, в който ни я съобщят в залата.
Предполагам много хора няма да повярват на това, което написах. Ваш си е проблема! Но дължа да отбележа, че информацията ми е доставерна, пък който ще да вярва! Тази година всички сме положили усилия и заслужаваме да се справим! Успех на всички в неделя!!!!
аз ти вярвам,защото и аз имам подобно инфо :wink:
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

оф айде стига простотии вече
you have to keep
breaking your heart
until it opens
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

melon написа:Пиша, за да разсея някои съмнения, които мъчиха и мен довчера. Та довчера си мислех, че знам кои ще бъдат петнадесетте. Или поне четиринадесет от тях. Но ми казаха нещо, което срина тотално всичките ми надежди, а именно, че 15те теми все още никой не ги знае. Специалистите от съответния период са се събрали и са обсъдили кои теми да се включат. Чудесно! Избрали са ги. НО окончателното решение е на декана Илчев, който въобще не е в София тези дни. Тоест когато се върне към края на седмицата ще реши окончателно и ако не му хареса нещо ще го промени. Тъй че сигурна информация ще има в събота. А аз няма да имам. Освен това темите не са точно 15, а малко по-малко. Те са групирани в отделни пликове по (3-4). Оттам се теглят и двете теми. Ако са избрали примерно Ранно Възраждане ще я сложат във всеки от пликовете. Така се учеличават шансовете да се падне тя. А втората тема , която се тегли е от същото пликче, в което Ранното Възраждане присъсътва само веднъж. Хитро нали? Тъй че прословутите 15 теми са въпросните теми, които историците предлагат и от тях се избира. Ако разбира се Илчев не промени нещо...
Тъй че нищо никога не е сигурно до момента, в който ни я съобщят в залата.
Предполагам много хора няма да повярват на това, което написах. Ваш си е проблема! Но дължа да отбележа, че информацията ми е доставерна, пък който ще да вярва! Тази година всички сме положили усилия и заслужаваме да се справим! Успех на всички в неделя!!!!
Напротив!15те теми вече ги знам(по право 14)на някои може да им прозвучи смешно,но въз основа на изключително сложни математически формули,както и моментното политическо състояние на страната,съм изчислил какво ще се падне на изпита в неделя.е,не точно де...но съм свел темите до 4 и според мен(и формулите,и всичко останало...)шансът да се падне една от тях е 70%.Аз ще рискувам.Ако спечеля-ще спечеля много и знам,че няма да имам под 5 на изпита.Но,ако загубя-ще се пробвам отново през юли месец.Знам,може да ви прозвучи адски смешно това,но не ви карам да ми вярвате,просто ви споделям.Желая ви успех! п.с. и още нещо - ако си мислете,че темата "случайно" се тегли и всичко е жребий - забравете!Няма такова нещо! ;)
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Compaq пак разбуни духовете :lol: Хайде кажи поне кои са петнайсетте теми /14/. Нищо друго не искаме да знаем :roll: Pleaseeeeeeeeeeeeeee!
Аватар
duffduff
От дъжд на вятър

Мнение от duffduff »

А аз гадая по луната и звездите :shock:
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

duffduff написа:А аз гадая по луната и звездите :shock:
подигравай се,подигравай се....
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Математически формули и гадания...!? :shock: Ех, какви ли чудеса няма вече :D
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

black_lady написа:Математически формули и гадания...!? :shock: Ех, какви ли чудеса няма вече :D
ето още 1 неверник...
Аватар
duffduff
От дъжд на вятър

Мнение от duffduff »

Ти очакваше ли да ти повярваме? Честно? :shock:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Аз се отказах да споря за тези 15 теми...Но пак имам питане - в темите ви за княз Борис накрая писали ли сте факторите за създаването на българската народност?!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

В интерес на истината това , че се стеснява избора на тема измежду 15 е истина и аз го знам. Миналата година даже един мой съученик, на когото му бяха казали темата по география знаеше че в УНСС във всеки плик има по 4 теми като се предполага че във всеки един плик са различни, а те всъщност във всеки отделен плик са еднакви 4 теми. Така преподавателят от УНСС при който ходеше на курс му беше казал кои точно 4 теми да учи.
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

maimunka написа:В интерес на истината това , че се стеснява избора на тема измежду 15 е истина и аз го знам. Миналата година даже един мой съученик, на когото му бяха казали темата по география знаеше че в УНСС във всеки плик има по 4 теми като се предполага че във всеки един плик са различни, а те всъщност във всеки отделен плик са еднакви 4 теми. Така преподавателят от УНСС при който ходеше на курс му беше казал кои точно 4 теми да учи.
дойдохме си на думата...
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

duffduff написа:Ти очакваше ли да ти повярваме? Честно? :shock:
не,не съм ви и карал.но то си е за вас.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

compaq написа:
black_lady написа:Математически формули и гадания...!? :shock: Ех, какви ли чудеса няма вече :D
ето още 1 неверник...
Не казвам, че не вярвам :D Дори се радвам на подобна находчивост ;)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”