предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
аз ти вярвам,защото и аз имам подобно инфоmelon написа:Пиша, за да разсея някои съмнения, които мъчиха и мен довчера. Та довчера си мислех, че знам кои ще бъдат петнадесетте. Или поне четиринадесет от тях. Но ми казаха нещо, което срина тотално всичките ми надежди, а именно, че 15те теми все още никой не ги знае. Специалистите от съответния период са се събрали и са обсъдили кои теми да се включат. Чудесно! Избрали са ги. НО окончателното решение е на декана Илчев, който въобще не е в София тези дни. Тоест когато се върне към края на седмицата ще реши окончателно и ако не му хареса нещо ще го промени. Тъй че сигурна информация ще има в събота. А аз няма да имам. Освен това темите не са точно 15, а малко по-малко. Те са групирани в отделни пликове по (3-4). Оттам се теглят и двете теми. Ако са избрали примерно Ранно Възраждане ще я сложат във всеки от пликовете. Така се учеличават шансовете да се падне тя. А втората тема , която се тегли е от същото пликче, в което Ранното Възраждане присъсътва само веднъж. Хитро нали? Тъй че прословутите 15 теми са въпросните теми, които историците предлагат и от тях се избира. Ако разбира се Илчев не промени нещо...
Тъй че нищо никога не е сигурно до момента, в който ни я съобщят в залата.
Предполагам много хора няма да повярват на това, което написах. Ваш си е проблема! Но дължа да отбележа, че информацията ми е доставерна, пък който ще да вярва! Тази година всички сме положили усилия и заслужаваме да се справим! Успех на всички в неделя!!!!
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Напротив!15те теми вече ги знам(по право 14)на някои може да им прозвучи смешно,но въз основа на изключително сложни математически формули,както и моментното политическо състояние на страната,съм изчислил какво ще се падне на изпита в неделя.е,не точно де...но съм свел темите до 4 и според мен(и формулите,и всичко останало...)шансът да се падне една от тях е 70%.Аз ще рискувам.Ако спечеля-ще спечеля много и знам,че няма да имам под 5 на изпита.Но,ако загубя-ще се пробвам отново през юли месец.Знам,може да ви прозвучи адски смешно това,но не ви карам да ми вярвате,просто ви споделям.Желая ви успех! п.с. и още нещо - ако си мислете,че темата "случайно" се тегли и всичко е жребий - забравете!Няма такова нещо!melon написа:Пиша, за да разсея някои съмнения, които мъчиха и мен довчера. Та довчера си мислех, че знам кои ще бъдат петнадесетте. Или поне четиринадесет от тях. Но ми казаха нещо, което срина тотално всичките ми надежди, а именно, че 15те теми все още никой не ги знае. Специалистите от съответния период са се събрали и са обсъдили кои теми да се включат. Чудесно! Избрали са ги. НО окончателното решение е на декана Илчев, който въобще не е в София тези дни. Тоест когато се върне към края на седмицата ще реши окончателно и ако не му хареса нещо ще го промени. Тъй че сигурна информация ще има в събота. А аз няма да имам. Освен това темите не са точно 15, а малко по-малко. Те са групирани в отделни пликове по (3-4). Оттам се теглят и двете теми. Ако са избрали примерно Ранно Възраждане ще я сложат във всеки от пликовете. Така се учеличават шансовете да се падне тя. А втората тема , която се тегли е от същото пликче, в което Ранното Възраждане присъсътва само веднъж. Хитро нали? Тъй че прословутите 15 теми са въпросните теми, които историците предлагат и от тях се избира. Ако разбира се Илчев не промени нещо...
Тъй че нищо никога не е сигурно до момента, в който ни я съобщят в залата.
Предполагам много хора няма да повярват на това, което написах. Ваш си е проблема! Но дължа да отбележа, че информацията ми е доставерна, пък който ще да вярва! Тази година всички сме положили усилия и заслужаваме да се справим! Успех на всички в неделя!!!!
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В интерес на истината това , че се стеснява избора на тема измежду 15 е истина и аз го знам. Миналата година даже един мой съученик, на когото му бяха казали темата по география знаеше че в УНСС във всеки плик има по 4 теми като се предполага че във всеки един плик са различни, а те всъщност във всеки отделен плик са еднакви 4 теми. Така преподавателят от УНСС при който ходеше на курс му беше казал кои точно 4 теми да учи.
дойдохме си на думата...maimunka написа:В интерес на истината това , че се стеснява избора на тема измежду 15 е истина и аз го знам. Миналата година даже един мой съученик, на когото му бяха казали темата по география знаеше че в УНСС във всеки плик има по 4 теми като се предполага че във всеки един плик са различни, а те всъщност във всеки отделен плик са еднакви 4 теми. Така преподавателят от УНСС при който ходеше на курс му беше казал кои точно 4 теми да учи.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не казвам, че не вярвамcompaq написа:ето още 1 неверник...black_lady написа:Математически формули и гадания...!?Ех, какви ли чудеса няма вече

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .