[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от Ер Малка »

lucyindsgs, добре дошла и ти, харесвам те. :mrgreen:
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

lucyindsgs написа:Ами най-оптимистичната ми прогноза е за утре, понеделник. Най-трагичната - може би сряда-четвъртък... Мисля, че определено трябва да са напреднали и/или да привършват. : )

А аз, за щастие, съм чела романа на Хъксли. И успях, по моему, да го включа в подкрепа на тезата си, която беше, че всеки човек живее в 2 свята, външния, заобикалящия го, и вътрешния му, и несъответсвието м/у непрестанното подменяне с "по-нов модел" външен, и занемаряването на вътрешния, води до упадък. Успях да вмъкна мажорна нишка и да заключа, че нашият (българският) вътрешен вече е изстрадано "прекрасен и нов" и сега логично имаме нужда от такъв външен. Общо взето се аргументирах много еклектично, даже малко се притеснявам да не изглежда разхвърляно - в един момент Кърт Вонегът, после ролята на протестиращите и как зададоха тона на приоритетите, които Росен Плевнелиев възложи на служебното правителство... Според мен успях да обвържа всичко логически, но това, разбира се, е страшно субективно. Все пак проверяващите не са в главата ми и не могат да проследят кое откъде ми е щукнало...
Сега тръпна, надявам се докато излязат резултатите да не ПРЕтръпна. Много ми се иска и да мога да си видя рецензията, но не съм от София и няма как да дойда само за това. :(
Охохо, тук се пече много висока оценка, струва ми се. Така като те чета, стилът ти ми допада изключително много: звучи зряло и богато, без да е твърде помпозен. И имаш добра теза, която - дори и тук - си успяла да събереш в едно изречение, което е достатъчно ясно и се откроява. Колкото до еклектичната аргументация - нека, нека. Неслучайно го има израза "от девет кладенеца вода".
С нетърпение ще чакам да видя колко са ти писали, но ако си написала нещата така, както ги изложи тук, бих ти предрекла от 5.00 нагоре. Айде, от 4.75, ако приемем, че на предварителния наистина режат повече, както се говори тук.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
lucyindsgs
В началото бе словото

Мнение от lucyindsgs »

Благодаря, момичета, много сте мили! : ) Добре заварила, Ер Малка, подобно. :D

Търговецът на кристал успя да внесе успокоението, което вече 7-ми ден търся. :lol: Благодаря, за което. Дано се сбъднат пророкуванията, ще черпя! :)

Честно казано, конспиративните теории за занижаване на оценката на предварителния ми се струват малко... не нелогични, но абсурдни. Дано не съм твърде наивна, де, но не мисля, че се прибягва до подобни методи за набиране на средства. :lol:
Maybe you're the same as me,
we see things they'll never see...
You and I are gonna live forever.
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Недей така,ще притесниш още повече момичетата,като видят каква конкуренция имат! :lol: С нетърпение чакам и аз да споделя какви идиотщини писах,но мисля да се сдържа още 2-3 дена,докато излязат резултатите,та да имам по-трезва преценка кои са предимствата и недостатъците на текста. :alien:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО
Курс: кандидат-студент

Мнение от moniiiii »

Абе какви два-три дена резултатите излизат днес! (Да се надяваме)
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Откъде знаем че излизат днес?
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

moniiiii
От дъжд на вятър

Мнение от moniiiii »

Не знаем, надяваме се :)
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

А дано, че любопитството!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
Monax
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: друг

Мнение от Monax »

Не се трае! Да излизат вече. :)
Аватар
lucyindsgs
В началото бе словото

Мнение от lucyindsgs »

Надежден Случай написа: С нетърпение чакам и аз да споделя какви идиотщини писах
Айде, че и на мен ми е интересно мъжкото съсловие как се е представило. :) А и, вероятно, си успял да включиш мотиви от албума на аватара ти. :) Той е пълен с подходящи за аргументи на подобна тема "идиотщини". :D
Maybe you're the same as me,
we see things they'll never see...
You and I are gonna live forever.
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Някой да тича до Химическия факултет. Ако ли не, аз като ида ще снимам хаха ако има желаещи да казват, ще проверя и други.

moniiiii
От дъжд на вятър

Мнение от moniiiii »

Хора, не ме убивайте и не се нахвърляйте върху мен, но имам лоши новини. Аз като най-неиздържала се обадих най-учтиво да попитам кога да очакваме резултати и сладката женичка ми отговори ............................................ (това е драматична пауза)........... "В началото на април"........................................................................

Имало вероятност и за тази седмица, но много малка вероятност......
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от ~Suzie »

Дано това да е подранила първоаприлска шега -_-
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Не мисля, че ще е тогава. На 570 човека, ще проверяват повече от миналогодишните 900, малко вероятно. Не звучи логично, поне за мен.

moniiiii
От дъжд на вятър

Мнение от moniiiii »

И аз се надявам да не е тогава, просто това ми казаха... Това било предварителна сесия и не си давали много зор. А аз бях почти сигурна, че днес ще имаме резултати
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”