[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от Ер Малка »

Аз ли съм написа:ооо супер , че exercise го сгреших 100те пъти, в които го казаха ахаха :D само като го чух и ми излезе от главата изобщо как се пише ахах :D
И на мен!! :mrgreen: Обаче след много чудене колко си-та има в думата, го написах вярно. И journey го мъдрих сто часа. Удивително е как елементарни думи ми излизат от главата и колко absent-minded ставам точно като трябва да си опичам акъла.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Nemalp »

Аз пък питах жената, която четеше дали две грешки в една дума се смятат за две, или за една, на което тя ми отговори: "на такива въпроси не отговарям, това би предполагало, че човекът изобщо не знае за какво става въпрос", а аз я питах информативно, за всеки случай xD.

Bishop, а дано, защото мен английският ми е златният билет за университета (искам Право, но съм записал АЕ, за да вляза ПА и Политология, ако с другите изпити не успея). По журналистика като видях 3,50 ... Дано всичките ми предстоящи резултати да са поне с две единици нагоре : ) .

Иначе, за въпросът с "clash", да, това е верният отговор, на мен веднага ми излезе в главата фразата "clash of the titans"
Аватар
Тединкъъъ
Пишете, о, братя
Специалност: Славянска филология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тединкъъъ »

Гледах,че има разногласия относно nevertheless/furthermore. Според мен е nevertheless, защото това изречение имаше противоречие с предното - въпреки че голяма част от надписите са изчезвали бавно, все пак са успели да заличат много от тях...
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Някой трябва да ми забрани да чета тази тема, че само се депресирам и вече обмислям харакирито си.
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Присъединявам се към хората, които са се запънали на "exercise", но аз си го поправих после след 2 мин чудене. Аз го бях написал веднъж "еxCercise" и по още един начин, обаче после поправих, дано само съм ги поправил всичките :D.

Тединка, nevertheless си беше, и аз това писах, точно заради противоречието от края на предното изречение : ) !
Последно промяна от Nemalp на 11 Юли 2012, 13:23, променено общо 1 път.
Dplayer
От дъжд на вятър
Специалност: Право

Мнение от Dplayer »

Ер Малка написа:
kittyondrugz написа:При мен всичко си беше на вкус..както го усещам,защото ме удари паниката,че няма време.
И аз като усетих, че няма да ми стигне времето, запалих химикала, пишейки каквото ми скимне. Май малко прекалих, защото накрая го ударих съвсем на жаргон- писах как абитуриентите "screamed their lungs out counting to twelve" :/
Надявам се проверяващите да не харесват абитуринти :mrgreen:
Това нищо не е, аз писах, че се държат като "hollywood star wannabes" :lol: . Също, че в стремежа си да са възможно най-интересни, постигат обратния ефект и изглеждат "pathetic" и дори "disgusting". Общо взето, добре ги нахраних, но подозирам, че проверителите накрая мен ще ме нахранят при оценяването :lol: . Добре че не ми беше много важен този изпит... А по другата тема не исках да пиша, защото просто нямаше да се сдържа да не спомена рекламата с Асен Блатечки :mrgreen: .
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

Ер Малка написа:Някой трябва да ми забрани да чета тази тема, че само се депресирам и вече обмислям харакирито си.
Me too.
Психология,първи курс.
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Аз писах за "stuck-up politicians", "we're in some deep shit", щях да напиша и, че на някои хора им е време "to stop bitching around", обаче реших, че ако се падне някоя възрастна, тесногръда леля да ми проверява работата това ще бъде вече последната капка и го замених с "whining". Също писах и че управляващите "blow under our tails", което сега осъзнавам, че е българизъм, но по време на изпита ми звучеше добре.
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

Аз първото exercise го написах exersice, следващите пъти го написах правилно и накрая добре че си спомних да оправя първото.
Иначе на ткриването на грешки....това ми беше най-гадната част. И накрая като се панирах, че половината са ми без отговор и като наслагах това "No error"....
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

sunny.v.b написа:Аз първото exercise го написах exersice, следващите пъти го написах правилно и накрая добре че си спомних да оправя първото.
Иначе на ткриването на грешки....това ми беше най-гадната част. И накрая като се панирах, че половината са ми без отговор и като наслагах това "No error"....
А сега представяш ли си наистина да са били всичките "no error" направо ще бъде "so much win" : ) !
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

След "deep shit"-а не знам какво точно те е притеснило в "bitching around" :mrgreen:
Аз ли съм
В началото бе словото

Мнение от Аз ли съм »

а скалата за оценяване, последно никой не я знае ?
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

Nemalp написа:
sunny.v.b написа:Аз първото exercise го написах exersice, следващите пъти го написах правилно и накрая добре че си спомних да оправя първото.
А сега представяш ли си наистина да са били всичките "no error" направо ще бъде "so much win" : ) !
Едва ли чак такъв късмет, но... ;д
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Аватар
outlander
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от outlander »

хмм единствено помня че на 22 и 23 писах ''no error'' не се сещамн къде другаде имаше ;d
Също така писах ''Furthermore'' не видях да има противоречие с другото изречение...
Последно промяна от outlander на 11 Юли 2012, 13:51, променено общо 1 път.
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

Аз само едно написах,че няма грешка.. :D
Психология,първи курс.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”