Най-лошото, е че и ти ще го проговориш .. :дMisha_Iv написа:И все едно ми говорите на китайски...![]()
![]()
Информатика 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
- toxical
- В началото бе словото
- Специалност: Informatics
- Курс: първи
Re: Информатика 2010-2014
- kakoyto
- Драскач
- Специалност: информатика
Хах! Споко и аз се присъединявам към отбора ви!Misha_Iv написа:И все едно ми говорите на китайски...![]()
![]()
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
- Misha_Iv
- Пишеща машина
- Специалност: Информатика
- Обратна връзка:
Аз пък съм оптимистично настроена към нещатаtoxical написа:Най-лошото, е че и ти ще го проговориш .. :дMisha_Iv написа:И все едно ми говорите на китайски...![]()
![]()

- kakoyto
- Драскач
- Специалност: информатика
А така!Misha_Iv написа: Аз пък съм оптимистично настроена към нещата
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
-
dobinceto
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: dobinceto
Групата на неразбиращите се увеличаваkakoyto написа:Хах! Споко и аз се присъединявам към отбора ви!Misha_Iv написа:И все едно ми говорите на китайски...![]()
![]()
Досега не съм работил с Linux и ми е доста неразбираемо всичко! :p Да се надяваме бързо да наваксаме.
- Barbie
- В началото бе словото
dobinceto написа:Групата на неразбиращите се увеличаваkakoyto написа:Хах! Споко и аз се присъединявам към отбора ви!Misha_Iv написа:И все едно ми говорите на китайски...![]()
![]()
Досега не съм работил с Linux и ми е доста неразбираемо всичко! :p Да се надяваме бързо да наваксаме.
![]()
![]()
Значи... неразбиращите преобладаваме....
- Barbie
- В началото бе словото
Аз имам поставена задача (от Сашоkoleto написа:Аз съм за втория. По забавно звучи.
- toxical
- В началото бе словото
Agree... мен много не ме бива да обеснявам и без т'ва :д мога само да объркам хората ... :дkoleto написа:Аз съм за втория. По забавно звучи.
- svetlio.pernik
- Да живей словото
еее браво много хора са се върнали от море и т.н.
аз разбирам нещо но не е много

впрочем може ли някой от по-разбиращите да ми каже какъв линукс да си сложа че при всеки който опитам да инсталирам винаги става нещо
последният път ми каза че има проблем с монитора и се отказах
единственото нещо което съм подкарвал и прилича на линукс е bactrack но той беше без инсталация 
впрочем може ли някой от по-разбиращите да ми каже какъв линукс да си сложа че при всеки който опитам да инсталирам винаги става нещо
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
- toxical
- В началото бе словото
Ubuntu, че е най-лесно само некст некст некст, въпреки че е хубаво всеки линукс да се инсталира на 3 партишъна 1 за буут 1 руут и 1 хоумsvetlio.pernik написа:еее браво много хора са се върнали от море и т.н.аз разбирам нещо но не е много
![]()
впрочем може ли някой от по-разбиращите да ми каже какъв линукс да си сложа че при всеки който опитам да инсталирам винаги става нещопоследният път ми каза че има проблем с монитора и се отказах
единственото нещо което съм подкарвал и прилича на линукс е bactrack но той беше без инсталация
П.С. влез в сайта на убунту и дръпни си последната дистрибуция
- svetlio.pernik
- Да живей словото
аз опитвах да направя dual boot с windows i линукс и това за партишъните доста се поизмъчихtoxical написа:Ubuntu, че е най-лесно само некст некст некст, въпреки че е хубаво всеки линукс да се инсталира на 3 партишъна 1 за буут 1 руут и 1 хоумsvetlio.pernik написа:еее браво много хора са се върнали от море и т.н.аз разбирам нещо но не е много
![]()
впрочем може ли някой от по-разбиращите да ми каже какъв линукс да си сложа че при всеки който опитам да инсталирам винаги става нещопоследният път ми каза че има проблем с монитора и се отказах
ама като си начинаещ плескаш всичко на един и се радваш на цветнотията на убунту :Р
П.С. влез в сайта на убунту и дръпни си последната дистрибуция
- toxical
- В началото бе словото
Теглиш го печеш го на един диск буутваш инсталираш на празния партишън дет си го заделил и се кефиш ..., ако нещо запъне пробвай да го инсталираш с виртуална машинаsvetlio.pernik написа:аз опитвах да направя dual boot с windows i линукс и това за партишъните доста се поизмъчихtoxical написа:Ubuntu, че е най-лесно само некст некст некст, въпреки че е хубаво всеки линукс да се инсталира на 3 партишъна 1 за буут 1 руут и 1 хоумsvetlio.pernik написа:еее браво много хора са се върнали от море и т.н.аз разбирам нещо но не е много
![]()
ама като си начинаещ плескаш всичко на един и се радваш на цветнотията на убунту :Р
П.С. влез в сайта на убунту и дръпни си последната дистрибуцияубунту не съм го пробвал ... пробвах suse linux (или както се казва) и още един който не му помня името
сега ще пробвам убунту пък ще видим
мерси
- svetlio.pernik
- Да живей словото
а дали ще стане да направя инсталацията да тръгва от флашка че имам една с multiboot имам на нея и backtrack и инсталация на windows и какво ли още не
под виртуална машина да разбирам vmware ?
- toxical
- В началото бе словото
Няма значение коя виртуална машина иначе и от флашка ставаsvetlio.pernik написа:а дали ще стане да направя инсталацията да тръгва от флашка че имам една с multiboot имам на нея и backtrack и инсталация на windows и какво ли още не![]()