Доста е гадно това- 5,90... Ама няма защо да се очудваш, че за право балът ни е 5,60 - помисли си колко повече бройки имаме ние за стипендии от вас- от това се получава разликата.happyswift написа:Вие еб*авате ли се ?!5,90?Дори с една 5ца, няма как да вземеш стипендия ако си 1ви курс....а за право е 5,60![]()
Това само за държавните ли е или и за европейските ?
Стипендии 2009/2010
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Стипендии 2009/2010
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
някой има ли информация за бала за ИФ и ФЖМК? 
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Silmarien написа:някой има ли информация за бала за ИФ и ФЖМК?
За ИФ мога да ти кажа, че максималния бал беше ..... 6.46 , само това видях, след като видях, че съм класиран.
The names of the future are stamping of impatience.
ихааа и аз съм класирана, сега остава и паричките да преведат
а за европейските правилно ли е да се изчисли колко човека от целия факултет са преди мен и спрямо отпуснатите бройки да се види дали ще се класирам или не. Защото ако е така, мисията там е невъзможна,макар и с 5.91
Последно промяна от kotence на 27 Апр 2010, 11:37, променено общо 1 път.
-
Ani..
- В началото бе словото
- Специалност: География и Биология
А някой ще може ли да ми каже сега ще трябва ли да си вадя карта или ще ми дадат от университета(май имаше нещо такова) и ако трябва да си вадя до кога и на кой на дам данните ? 
Ако имаш сметка в друуг банка, която и да е пробвай да попиташ дали става, защото един колега е подал в последния ден документи и са му казали че вече няма значение в коя банка, ако не отива6 в ПИБ и те веднага ти правят сметка и ти дават IBAN, който го носиш в паричен салон на лелките, а картата ще си я получиш от този клон на банката, в който си я завила, но след около 4- 5дена, но на теб ти е важен IBAN
- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Класирал съм се за университетската и трябва да ми открият служебно сметка. Това за колко време става и каква е процедурата? Защото гледам утре излизат резултатите за европейската и трябва там пък до 1 май да дам IBAN. Та ще ми дадат ли IBAN още утре като отида или ще ме бавят нещо
- _sonrisa_
- Флъдзила
Отиваш, попълваш си заявлението за дебитна карта с Visa Electron, даваш 1 левче, те ти даватведнага IBAN-а на едно листче и всички сте щастливи
Иначе ако чакаш да ти изкарат служебно картата ще изпуснеш срока за европейските стипендии 
А кога и как ще разберем,че са ни готови служебните карти? Аз като видях баловете за ФФ, ми стана пределно ясно, че няма да взимам европейска( психология- макс бал 6.6, мин бал 6.00)
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Ани, мерси много за линкаAni.. написа:http://students.uni-sofia.bg/?p=458
Класирана съм и съм много доволна
и аз съм класирана между другото, макар и на предпоследно място
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Обратна връзка:
Аз искам да попитам, след като съм класиран трябва ли да ходим да даваме някакъв IBAN, при положение, че имам карта на ПИБ и във формуляра съм си посочил, че притежавам такава. А и миналата година взимах европейска. 
- _sonrisa_
- Флъдзила
Мен ме накараха да си напиша IBAN-a на молбата за държавните стипендии още като си подавах документите 
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Обратна връзка:
В нашия факултет не са толкова умни._sonrisa_ написа:Мен ме накараха да си напиша IBAN-a на молбата за държавните стипендии още като си подавах документите
- Marietcheto
- В началото бе словото
При мен се получи същия номер, дадох IBAN за европейската, а сега разбрах, че съм класирана за държавната и автоматично ще ми изкарат карта. Така с 2 карти на ПИБ.. То всъщност може ли един човек да има две карти на една и съща банка?KRSOne написа:Аз искам да попитам, след като съм класиран трябва ли да ходим да даваме някакъв IBAN, при положение, че имам карта на ПИБ и във формуляра съм си посочил, че притежавам такава. А и миналата година взимах европейска.