Приети - Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: Приети - Право
exa-fuckin-ctly
михаелке, дай сега културно.
първо, никой не те нарича курва, но има едно вселенско правило - сложиш ли си снимка като си хубаво до красиво девойче, такива коментари ЩЕ има и не ми казвай, че си го нямала предвид.
второ, ако не искаше коментари, щеше да я спраскаш в черно-бяла гама тая снимка, за да е по-завоалиранко, и нямаше да има проблеми.
трето...ми няма.
михаелке, дай сега културно.
първо, никой не те нарича курва, но има едно вселенско правило - сложиш ли си снимка като си хубаво до красиво девойче, такива коментари ЩЕ има и не ми казвай, че си го нямала предвид.
второ, ако не искаше коментари, щеше да я спраскаш в черно-бяла гама тая снимка, за да е по-завоалиранко, и нямаше да има проблеми.
трето...ми няма.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Слагам си снимка,съвсем нормална.Разбирам да слагам нещо с разголено деколте и т.н и това,че съм симпатична аз какво да направя?Влизам в форума от април и съм си с цел да питам нещо ако ме интересува в процеса на учене,нещо,което не ми е ясно и така..Нямала съм за цел да предизвиквам някой,а и не виждам как с снимката ми 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- xRainx
- Стенограф
значи, освен горното, имай предвид, че во форумо бъка от хормони. и пръст да покажеш някой сигурно ще мастурбира до откат, ъхъхъ
идеята е, че сега разбираш защо някои девойчета упорито не си слагат снимки за аватар
идеята е, че сега разбираш защо някои девойчета упорито не си слагат снимки за аватар
The storm is coming...

- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
И аз съм симпатична, пък никога не си слагам за аватар моя снимка... така че по по-полека със самочувствието и изтъкванията чее..накрая ще вземе да излезне че е самочувствие без покритие, което си е гадна работа! тука не е некъв форум за мис свят и тва не е конкурс за красота!

I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Може би са си мислели за p_e_t_i_a, докато са ти гледали постовете.mihaela_a написа:Слагам си снимка,съвсем нормална.Разбирам да слагам нещо с разголено деколте и т.н и това,че съм симпатична аз какво да направя?Влизам в форума от април и съм си с цел да питам нещо ако ме интересува в процеса на учене,нещо,което не ми е ясно и така..Нямала съм за цел да предизвиквам някой,а и не виждам как с снимката ми
Иначе коментарите на момчетата тук ми напомнят за тези на hromatid по адрес на Моли. Горе-долу същата история.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
Ами явно наистина не трябва да се слагат собствени снимки,за да няма такива коментари.Аз откъде да знам,толкова месеци никой нищо не ми е казал,а и всички съвсем нормално си се държаха-питала съм нещо,обяснявали са ми и така...Снощи затова се учудих,защото никога не е било така 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
Нямам се за красавица,просто се дразня от такива коментари!Казах симпатична и какво?Това не значи,че се имам за кой знае каква работа.Никога не съм го изтъквала,както вече казах съвсем с друга цел съм тук.Master_of_Sin написа:И аз съм симпатична, пък никога не си слагам за аватар моя снимка... така че по по-полека със самочувствието и изтъкванията чее..накрая ще вземе да излезне че е самочувствие без покритие, което си е гадна работа! тука не е некъв форум за мис свят и тва не е конкурс за красота!![]()
![]()
- xRainx
- Стенограф
според мен...
бе заеби ги работите според мен. михаелче, редовна практика е това често г/д, споко, не се шашкай прекалено. предимствата да си шопар е, че малко хора се шашкат от това и може си връткаш дискусия без такива проблеми.
няяяма шаш де!: )
бе заеби ги работите според мен. михаелче, редовна практика е това често г/д, споко, не се шашкай прекалено. предимствата да си шопар е, че малко хора се шашкат от това и може си връткаш дискусия без такива проблеми.
няяяма шаш де!: )
The storm is coming...

- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Вече е време нещата да поутихнат. Момичето ще си сложи аватар с буквата "М", свалячите ще получат възможността да й правят мили очи на лекции и по коридорите.
Всички ще са щастливи, а ако имате някакви конкретни въпроси за обучението по Право, все ще се намери, кой да ви отговори, но ви съветвам да се пренесете в раздела ЮФ.
Всички ще са щастливи, а ако имате някакви конкретни въпроси за обучението по Право, все ще се намери, кой да ви отговори, но ви съветвам да се пренесете в раздела ЮФ.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- ДеНичКа :)
- В началото бе словото
- Специалност: Балканистика
Господии....какъв е проблемът човек да си сложи собствената снимка??? Завистта е отрова,да знаете,хора !!! Тя с нищо не е виновна,че иска да покаже как изглежда,а не да слага някакви тъпи и потискащи аватари!!! глупава работа...всеки има право на избор

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Бедните мразят богатите, тъпите мразят умните, грозните мразят красивите...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ъ мъ
ко е ставало тука бе, баси
михаелка забрави, то повече едва ли ще се повтори
ко е ставало тука бе, баси
михаелка забрави, то повече едва ли ще се повтори
- xRainx
- Стенограф
а има и хора, които всичко мразят. включая себе си 
в къде видяхте завист и омраза в тая тема, кажете ми само...
то момето тъкмо се кротна, вие пак ще заформите някви джиджавки безсмислени. :п
в къде видяхте завист и омраза в тая тема, кажете ми само...
то момето тъкмо се кротна, вие пак ще заформите някви джиджавки безсмислени. :п
The storm is coming...

- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
ООхохо, ако мен визираш - за въобще не завиждам повярвай ми ! И да искам не мога да завиждам на момичета, които са стила на mihaela!Тва не е моя стил!ДеНичКа :) написа:Господии....какъв е проблемът човек да си сложи собствената снимка??? Завистта е отрова,да знаете,хора
Сега да не вземе да се обиди момичето... михаелче, нищо лично, обаче наистина не ти завиждам, дано не се обидиш че ссигурно си свикнала всички да ти завиждат, обаче аз не съм всички.
I'll send you to your maker
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Михаела никъде не е казала, че й завиждат, така че не й слагайте думи в устата.