Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Re: Шантави сънища

Мнение от inc »

Размотвам се аз из квартала, оказвам се в нашата училищна лавка с 2 приятелки. (Училището ми не е в квартала, а на майната си. :| ) Те отиват за някаква уговорка, а аз оставам и попададам на сина на някаква мутра и гарда му. Пием кафе. Момчето говори супер интелигентно. :shock: Отнякъде дофтасва майка ми. Предупреждавам я кой е човекът, тъй като виждам, че е в заядливо настроение. Усещам се, че закъснявам за уговорка с 2-те приятелки от по-рано и други хора. Оставям майка ми с мутрата в кафето и отлитам. Буквално.
Хвърча над квартала, оказва се, че с мен по незнайни причини се надпреварва някаква руса, пъпчива нахалница. Ядосва ме. Започваме да се караме докато си летим над някаква детска площадка. В някакъв момент осъзнавам, че тя иска не просто да ме изпревари, а направо да ме ликвидира. Спираме се до ъгъла (горния) на една жълта сграда (каквато няма в квартала, ест :lol: ) и аз започвам да я налагам яростно като назобан боксьор. Налягам я с някаква дебела книга :blackeye: (поздрав, Мила). Тя бавничко си се свлича по жълтата стена, подозирам, че може леко да съм я усмъртила.
Бързам и си долитам бързо в нас, където на вратата (на апартамент, различен от този, в който де факто живея) срещам приятелите. Влизаме и едната мацка тича да си оправя косата на огледалото в банята набързо (единственото правдоподобно нещо в тоя сън!). На вратата се звъни и през шпионката виждам някакво яко къдраво момче, което прилича на Хари от "Стъклен дом". :mrgreen: Оказва се, че моите момичета го познават, но аз идея нямам откъде той знае къде живея аз. И така докато е на вратата още се разбудих.
Отдавна не бях помнила толкова идиотски сън. :roll:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Мнение от chaplata »

Лелееее, аз мислех че мутрата ви е звъннала на вратата да ти хейти защо си го изоставила сам с майка ти :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

сънувах, че племенника ми ми праща смс-и, за да ми покаже, че може да чете...
Племенника ми! който е на година и четири месеца и тепърва се учи да говори...
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ти много сънища с смс-и бе... Още ги няма по съновниците тези технически новости, не мога да ти кажа кво значи да сънуваш смс-и...

Виж, ако бяха некви охлюви от телефон да излизат...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Аз сънувах, че съм на мойто село, и се ядосвам на огромните си сметки за парно и топла вода :) За разтуха се качвам на баира, и отивам при един голям телескоп, с който може да гледам луната и звездите. Пускам 1 евро вътре, настройвам си фокуса и... виждам лунатааааа :drunken: Обаче, не щеш ли, усещам една ръка отстрани в дънките ми, пипвам се и виждам, че ми няма портфейла! Обръщам се - две циганета търчат в другата посока - обрали са ме :? Лелееее, като хукнах след тях, като се развиках, накрая единия го настигнах и с шут в главата направо го избутах в пропастта надолу. Другия почна нещо да ми говори ("калаа ната чаве мангес не знам ти кво си :) ") и му викам дай ми портфейла, наизлязоха и хора от съседните къщи. Изведнъж се озовах в Студентски град, където водих цигането на кафе в Котън клуб :o
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

омг за пръв път си спомням какво съм сънувал .. мани :mrgreen:
Силвето /Midwinter/ ми идва на гости .. в Русе .. да обсъждаме някакъв диверсионен план .. ще взривяват нещо ще убиват някакви хора :roll: .. идва с цяла група 6 7 души /едно момиченце към 15г, някакъв дядо, някакъв младеж .. беше над 2м :shock: , някаква лелка и 1 мацка :roll: .. сиг като е излязла от блока е подбрала когото е видяла :mrgreen: / .. докато обсъждаме плана им, им обяснявам че най добре аз да я свърша тая работа понеже те ще фейлнат .. пък аз ще им направя нещо да хапнат .. така докато ме чакат :lol: другите от "отряда" нямат нищо против само Силвето се мръщи .. сиг щото знае кулинарните ми способности :mrgreen: .. отправям се към кухнята явно много ми се отдават .. чушки със сирене та завъртам едни .. през това време всички са се скрили в гардетоба О.о .. аз обаче веднага ги откривам 8) .. Силвето продължава да се мръщи казва че ще ме изтрие от тел си и вади .. тефтерче О.о :mrgreen: .. намира .. "Исоан" О.о .. и ме задрасква /с химикал/ .. не номера .. името :scratch: .. излизам качвам се в асансьора и пътуувам надоолу надоолу до някакви подземия след малко се озовавам на площадката пред блока .. опитващ да сваля каската за мотора понеже е адска жега .. и ми звънна алармата :lol: :scratch:
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Исоан :lol: :lol: :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

няма грешка .. сигурен съм че така беше :mrgreen: .. пък ако знаеш с какъв хъс ме задраска :lol:
Изображение
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Къпя се в Централната баня (за който не знае - срещу Халите има една градинка с едни фонтани по средата - жълтата сграда зад нея), по едно време излизам и гледам, че дрехите ми ги няма :mrgreen: Е*ааааааси... Излизам гол по джонка на улицата, жените ахкат :cheers: Нахлузвам на едноокия Джо една арматурна тръба от строеж наблизо, колкото да не е толкова шокиращ :scratch: и влизам в един магазин, барем едни гащи да си купя. Жената като ме вижда с еднометровата тръба побягна, идва един мъж, показва ми гащи, ама да видиш лаф - малкият Джо се е заклещил и не мога да го изкарам от тръбата. Накрая викам елате, че не мога да го извадя, продавачът дойде, дърпа, дърпа, през това време ме вижда моя професор по композиция от прозореца на колата си, шокира се и се блъска в спрялия пред него трамвай :lol: :lol: :lol:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама не може да няма и трамвай, нали :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Тази нощ освен предсесйни сънища, в които изнасях три презентации в един ден и трите минаха убийствено абсурдно, сънувах и един уникален сън:
Вървя си по един площад и изведнъж някаква бабка ме спира и ми разправя как са хванали Майкъл Джексън, затворили са го в някакво подземие и май щели да му отрежат главата, ако някой не го спаси както, цитирам "баба Илийца спаси Васил Левски" :lol: :lol: Спомням си как обикалях някакви подземия, очевидно, за да спасявам Майкъл Джексън, после си спомням как търчах по някой от големите софийски булеварди, май беше "Васил Левски" и ме преследваше някаква група, влезнах в една малка уличка при някаква къща, покатерих се на някаква ограда и се качих на някакво балконче в стил Ромео и Жулиета - беличко с някакви розови неща, изрисувани по него, като парапетът имаше някаква странна форма, май на сърце. Скрих се зад парапета, като много се надявах да не са ме видяли. За съжаление обаче, парапетът беше много нисък и аз стърчах над него :mrgreen: Преследвачите дойдоха. Сред тях беше и Иво/Джеймс :lol: Някой се покатери по оградата и дойде при мен, като аз междувременно бях затаила дъх, отчаяно надявайки се да не ме намерят. Като ме откриха, се чу едно разочаровано: "Ама това не е Майкъл Джексън". Бяха ме използвали за примамка (бях с някакъв суитчър и много не си личеше кого гонят) и Майкъл Джексън се беше измъкнал :lol: :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Аре тази нощ да спасиш и Тупак...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право

Мнение от Angel_N »

Сънувах, че карам самолет от втората световна доста ниско между сградите в някакъв град. След това сънувах, че наще ме пращат да уча във Франция, където отсядам в хотел. Налага се да си празнувам рождения ден във Франция обаче се спречкваме с някви блек-метъли с грим като на тия от immortal и ни погват да ни изтребят компанията, при което ние си плюем на петите, щото тия бяха на път да ни обезкостят.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Последният ми сън за 2010, а аз сънувам фулцефолна молтипула.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Я пак!? :lol:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”