А иначе остава ми надеждата поне за право задочно, макар че с моя с бал 25.50 и аз не знам вече...
Изпит ЛИТЕРАТУРА-впечатления и коментари
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
sweet angel
- В началото бе словото
Re: Изпит ЛИТЕРАТУРА-впечатления и коментари
inc , можеш ли да ми кажеш по история държала ли си изпит и, ако да- каква оценка имаш. Понеже и аз бях страшно разочарована от оценката си по литература- 3.00 ... недоумявам какви чак толкова фрапантни грешки съм допуснала, но съм убедена, че е няма как да са правописни и пунктуационни.Как може нещото, в което винаги съм била най-добра да ми изиграе такава лоша шега
Затова съм решила на 04.08 в понеделни да си видя работата...
А иначе остава ми надеждата поне за право задочно, макар че с моя с бал 25.50 и аз не знам вече...
- Jamalska
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Падна се единствения автор,който освен че ненавиждам и не бях подготвена по него

Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
inc ами аз говорех принципно за тези ситуации, ти просто повдигна въпросът. Иначе напълно те разбирам - аз лично първата година имах 3.50 и беше минала на арбитраж, втората година имах 3, но за съжаление не можах да си видя работата, но предполагам, че пак е минала на арбитър, защото беше написана по същия начин, както предната ми тема, а и беше на тема, която по моите лични наблюдения, е малко ..изследвана.
Както и да е
Както и да е

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
sweet angel, не съм карала история. Там щях да съм със съвсем заслужена 2-ка.
Оценката по литература щеше евентуално да ми трябва за културология.
) Мерси разбирането все пак. И евала, че не си се отчаяла лесно. Просто ме е яд: писах по цитатите, не защото не бях учила Вазов - знаех го. Съзнавам, че съм поела риск с това и си нося последствията, но искам адекватно отношение към труда, който съм положила.
Стига толкова.
(Даже не съм си видяла още писанията.)
Това мисля, че беше съвсем конкретно. (Не се заяждам - не ми се спори.Pisobella написа:Не, то лошо няма да се жалваш, стига наистина да има за какво. Но аз не мисля, че случаят е такъв
Стига толкова.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
Защо се хващате на глупости?Аз лично не вярвам, че някой може да изкара толкова висока оценка, ако не е учил.Това за 5-те дни не се брои, въобще не съм склонна да се доверя на такова нещо.Ако човека по принцип го влече литературата, отделял е достатъчно внимание през годините, пише грамотно и има добър изказ, защо не?А има някои, които тръбят наляво и надясно, че въобще не учат, а истината всъщност е много по-различна.
И inc, не мисли, че можеш да промениш нещо.Аз бях в подобна ситуация след предварителния изпит по история.Е, нямах 2, но оценката беше достатъчно ниска и неотговаряща на очакванията ми, за да се отчаям и да отпиша всеки по-нататъшен успех.Работата ми беше ходила на арбитър, а аз все още продължавам да се чудя как се получават такива големи разлики в оценките, дадени от двамата проверителите, като се има предвид, че историята (уж) не е субективна.
И inc, не мисли, че можеш да промениш нещо.Аз бях в подобна ситуация след предварителния изпит по история.Е, нямах 2, но оценката беше достатъчно ниска и неотговаряща на очакванията ми, за да се отчаям и да отпиша всеки по-нататъшен успех.Работата ми беше ходила на арбитър, а аз все още продължавам да се чудя как се получават такива големи разлики в оценките, дадени от двамата проверителите, като се има предвид, че историята (уж) не е субективна.
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
inc , разбирам те , знам какво е едногодишен труд и колко е ядосващо да четеш коментари как някой не е учил и изкарал 5.50. По същия начин щях да реагирам като теб . Чудя се , защо не избра Вазов и там е субективна работата , но в интерпретативното съчинение по цитати е наистина ОГРОМЕН риск . Наистина съжалявам ,защото вярвам ,че щом си се готвила имаш изградени умения .Съветвам те да влезеш нещо и да се прехвърлиш , за да не изживяваш ужаса на КСК-то отново . Желая успех.
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Мерси за окуражаващия пост.
Аз за първо желание искам съвем друго. Това обаче не значи, че съм се явявала напразно - точно защото не съм единствена. Нямам амбиция да реформирам света, нито СУ, но все пак малко е по-добре от нищо.
Айде, успех на хората, за които пътят вече е по-ясен. И не само.
Айде, успех на хората, за които пътят вече е по-ясен. И не само.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
-
marina_on_fire
- В началото бе словото
a znaete li koga i kude mojem da si vidim tvoreniqta?? ....terzaq se ot tazi 3-ika , trqbva da se vidi kakvo gi e nakaralo da me orejat taka...