Обаче тук не си прав:
Със зубрене се взимат редовните изпити, на олимпиада не става.ники написа:трябва да си се сцепил от зубрене
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
Със зубрене се взимат редовните изпити, на олимпиада не става.ники написа:трябва да си се сцепил от зубрене
И как по-точно може да ти се падне автор, за който не си подготвен, при положение, че имаш два изпита, на които можеш да избираш от две теми? Нещата изобщо не са толкова субективни. Ако си учиш нормално, няма да имаш 3. Естествено трябва и акъл де.iliyana_blg написа:Не съм съвсем съгласна с това, че справиш ли се на олимпиадата, задължително ще се справиш и с изпита. Госпожата, при която ходя на уроци ми разказа, че пред 5-6 години една нейна ученичка е изкарала 5.25 на Националния кръг на олимпиадата по БЕЛ и е била сред 10те най-добри за страната, но на редовния изпит в СУ - 3.Просто нещата са супер субективни, а пък и зависи кой автор ще ти се падне, може на олимпиадата да се падне някой, който ти е мега ясен, а на изпита някой, за който не си подготвен достатъчно.

Pisobella написа:Всичко си е до това кой ти проверява и оценява работата:)
Имаме 2 изпита от тази година, до миналата се явяваха само на единники написа:И как по-точно може да ти се падне автор, за който не си подготвен, при положение, че имаш два изпита, на които можеш да избираш от две теми? Нещата изобщо не са толкова субективни. Ако си учиш нормално, няма да имаш 3. Естествено трябва и акъл де.iliyana_blg написа:Не съм съвсем съгласна с това, че справиш ли се на олимпиадата, задължително ще се справиш и с изпита. Госпожата, при която ходя на уроци ми разказа, че пред 5-6 години една нейна ученичка е изкарала 5.25 на Националния кръг на олимпиадата по БЕЛ и е била сред 10те най-добри за страната, но на редовния изпит в СУ - 3.Просто нещата са супер субективни, а пък и зависи кой автор ще ти се падне, може на олимпиадата да се падне някой, който ти е мега ясен, а на изпита някой, за който не си подготвен достатъчно.

Да ве. Това съвпадение беше адски коментирано в учителската стая на АЕГ-то. Без да съм вътре в нещата просто ме въвлякоха. И да, има такива, които са искали да отидат на повече от една. Учителките коментираха неосъществимите желания на такива ученици поради създалите се обстоятелства.pink floyd написа:Обстоятелството, че са в един ден, е някаква недомислица, но не е болка за умиране. Рядко се случва на някого сериозно да се явява на няколко национални олимпиади, въпреки че това не пречеше на Borderline от моята група да се яви на три.![]()