КСК 2009 - История
-
elano
- В началото бе словото
- Специалност: nqma
- Адрес в галерията на СУ: bbbc
Re: КСК 2009 - История
da,no specialno za sofiiskiq pi6e 4e se vzimat edinstveno ocenkite ot diplomata po istoriq i bg,za maturite ne pi6e ni6to,dokato za plovdivskiq pi6e 4e se vzima po visokata ot dplomata ili dzi-tova me ozada4ava.izvinqvaite 4e pi6a s latinski bukvo no za parvi pat vlizam v takiva forumi i ako pi6a na bg trqva da minat 5 4asa
Не знам къде ги четеш тия работи, че взимат само оценката от дипломата.Взима се по-високата оценка.99,9% сигурно ! 

- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Оф,пише го-ти просто не четеш внимателно --> (5) Състезателният бал се формира с по-високата оценка по съответния предмет от държавния зрелостен изпит или от задължителната подготовка. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Дам,трябва да се чете по-внимателно,защото една съученичка до преди 1 месец беше убедена ,че ще може да си ползва шестиците по история от ЗИП,тъй като по ЗП 9 и 10 клас е имала съответно 4 и 5,а по ЗИП 10,11,12 клас само шестици...и като разбра каква е работата доста и се промениха плановете!
- slvn
- В началото бе словото
ако ще ходиш на английски ти препоръчвам да си купиш едни дискове с диктовки от Търново =) аз кандидатствах с английски, не съм стъпвала на курс или частен урок, направих си диктовките от ВТУ, тестовете от СУ и имах 3.88, което като за 1 месец подготовка и то не особено старателна мисля,че беше добре =) но при всички положения,ако направиш тези диктовки, тази в СУ няма да те затрудни, поне при мен беше такаdeny_s написа:Ами много лоша-3.63,но се надявам на редовния да изкарам около 4.50 поне,иначе не се виждам приета в Право..И на мен мн ми харесва европеистиката и редките филологии,защото в английския ми е силата уж.
Imfuckinpossible is nothing... =]
Видях,че сте заговорили за записванията. Има ли големи опашки и пак ли са заядливите лелки?
А някой ще ходи ли в сряда (1.07) ?
При мен изключително много забавиха дипломите и сега трябва да чакам до понеделник, за да си я взема.
Друг въпрос е, че още умувам как точно да си подредя желанията и до последно няма да съм сигурна кое, как и къде ...
При мен изключително много забавиха дипломите и сега трябва да чакам до понеделник, за да си я взема.
Друг въпрос е, че още умувам как точно да си подредя желанията и до последно няма да съм сигурна кое, как и къде ...
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Аз ще ходя на 1 юли да се записвам, защото дипломите ще ни ги дадат на 30-и. Направо да ни ги бяха дали на 36 юли.
Хубавото е поне, че плащането и записването става на едно място, няма да се размотавам много из СУ. И без това имам чувството, че ще се загубя из тия коридори.

Хубавото е поне, че плащането и записването става на едно място, няма да се размотавам много из СУ. И без това имам чувството, че ще се загубя из тия коридори.
- holdencaulfield
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: 2HEN8Y
Искам да попитам дали в специалността Публична администрация се изучава математика?(Дано нее
)
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Аз ще ходя вторник или сряда.Зависи кога татко си вземе ден,все пак нямам особено голямо доверие мам да ме кара до Софияraindrop написа:
Ше се пада ли новата история или нЕма се пада?
:D:D
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Ще разберем на 16-и.
Голяма част от нас смятаме, че едната тема ще е от Нова история.
Голяма част от нас смятаме, че едната тема ще е от Нова история.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Едната тема ще е от периода 1878-1899г., а другата - от периода 1900-1944.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
Айде примерно да не е до 1944, а да е 803-852 примерноScorpion написа:Едната тема ще е от периода 1878-1899г., а другата - от периода 1900-1944.
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Лорче, я кажи откога докога управлява кан Омуртаг?Green`L.K. написа:Айде примерно да не е до 1944, а да е 803-852 примерноScorpion написа:Едната тема ще е от периода 1878-1899г., а другата - от периода 1900-1944.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34