jasmine написа: v byrzinata,sled kato si prepisah 4ernovata,zabravih da napi6a otgore belova ..i prepodavatelq mi kaza,4e nqma da mi se za4ete eseto ...
КСК'08-English
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Re: КСК'08-English
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- Kid.A
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
никой не пише белова. споко 
-
jasmine
- В началото бе словото
uh mersi 
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
E, айде сега... имаше и титанични думи като... paradoxically... perceive... пхахахFaith написа:![]()
![]()
![]()
coffins? salary?
ама вие сериозно ли?![]()
Come, my raven, it could be a lark.
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Аз мисля, че не е uneasy. Писала съм - that he might fly into a temper, там е обяснено, че почва да се муси, става раздразнителен и се отдръпва от нея, това според мен не означава, че се чувства uneasy, а че е на границата да избухне.nadejdichka написа:А вие какво писахте на въпроса защо Джейн трябва да е дискретна когато се грижи за Дани? Аз отговорих, че той се чувства uneasy bla bla... сещате се за кой отговор говоря...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Аз писах, че се чувства uneasy. Не мисля, че избухва.
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
uneasy и аз писах. А за това, че иска момче отговора "за да направи Даниел щастлив" нещо такова беше, ли сте писали? Също - последният въпрос - защо Д. не е ял нищо, какво отговорихте.
П.П. Все повече се убеждавам, че колкото повече разпитвам, толкова повече съмнения се появяват, а вече дори не помня кой отговор избрах в крайна сметка. XD
П.П. Все повече се убеждавам, че колкото повече разпитвам, толкова повече съмнения се появяват, а вече дори не помня кой отговор избрах в крайна сметка. XD
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
- lovesecret
- От дъжд на вятър
На първото писах, че иска момиче, защото мисли, че Даниел ще е по-щастлив, а на второто-не е ял, защото е бил в кръчматаbaffler написа:uneasy и аз писах. А за това, че иска момче отговора "за да направи Даниел щастлив" нещо такова беше, ли сте писали? Също - последният въпрос - защо Д. не е ял нищо, какво отговорихте.
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
- nadejdichka
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
Не отива да яде, защотото пие с Боб, не е защотото са затворени магазините-понеже те не са, а просто яденето се е свършило 
Международни отношения, втори курс
Според мене са запивали с Боб, поне бегъл спомен, че това ми се стори най-обосновано. а за vague си спомням, че избрах отговор А. Хора, не знам за вас, но предчувствам, че тези 2-3 седмици до излизането на "присъдите" ще сънувам само полицаи засаждащи карамфили, китайски дракони и хора, погребвани в ковчези във формата на сони ериксон. suspenseee..
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
- kuliuzz
- В началото бе словото
има ли смисъл да се обсъжда всичко това? не няма ,каквото сте направили това е ,никои неможе да помни какво е написал
и да е сигурен че е вярно затова ще чакаме резултатите
и да е сигурен че е вярно затова ще чакаме резултатите
Хахах... то никой не твърди, че има смисъл, просто сме радетели на всеобщата следизпитна паника, помага за успокоение след днешния напрегнат ден.kuliuzz написа:има ли смисъл да се обсъжда всичко това? не няма ,каквото сте направили това е ,никои неможе да помни какво е написал
и да е сигурен че е вярно затова ще чакаме резултатите![]()
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Да, и аз така мислех, но нещо усещам, че почвам вместо да се успокоявам все повече да се панирам и да се съмнявам за всичко и да си откривам грешки..baffler написа:Хахах... то никой не твърди, че има смисъл, просто сме радетели на всеобщата следизпитна паника, помага за успокоение след днешния напрегнат ден.kuliuzz написа:има ли смисъл да се обсъжда всичко това? не няма ,каквото сте направили това е ,никои неможе да помни какво е написал
и да е сигурен че е вярно затова ще чакаме резултатите![]()
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
-
Lyanna Stark
- В началото бе словото
Имам чувството, че ще умра от притеснение докато излязат резултатите. В момента не мога да спра да пресмятам точки в главата си, да се чудя колко ще ми свалят за повтарящи се фрази в есето и какво съм сбъркала на тестовите задачи... Ако загубя повече от 7-8 точки общо просто ще се хвърля от някъде! То и 7 грешки са ми много, но не смея да се надявам на по-малко... Темите за есето, впрочем, бяха ужасни.
Охооо... 7-8 си е висока летва. Lyanna, имаме някаква странна склонност да се срещаме във всевъзможни форуми. Ти да не би да искаш така бленуваната японистика