КСК'08-English

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Re: КСК'08-English

Мнение от Catherine »

jasmine написа: v byrzinata,sled kato si prepisah 4ernovata,zabravih da napi6a otgore belova .. :x i prepodavatelq mi kaza,4e nqma da mi se za4ete eseto ...
:shock: Така ли правят? То вярно, че две години не са малко, ама аз изобщо не помня да съм писала отгоре "белова"... Това не ми звучи като адекватна причина да не ти се признае есето. А те квесторите май доста обичат да сдухват като преувеличават в някои неща, в които няма реална логика (например при нас разоравяха, след като ни събраха телефоните, че ако някой си го е оставила на вибрация и му звънне / започне да вибрира, директно гонят и дисквалифицират :shock: :shock: :shock: ). Но все пак не мога да гарантирам със сигурност, въпреки че на мен това ми се вижда несериозно.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
Kid.A
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Kid.A »

никой не пише белова. споко ;)
jasmine
В началото бе словото

Мнение от jasmine »

uh mersi :)
Аватар
Clandestine
Драскач
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Clandestine »

Faith написа::shock: :shock: :shock:
coffins? salary?
ама вие сериозно ли? :| :roll:
E, айде сега... имаше и титанични думи като... paradoxically... perceive... пхахах
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

nadejdichka написа:А вие какво писахте на въпроса защо Джейн трябва да е дискретна когато се грижи за Дани? Аз отговорих, че той се чувства uneasy bla bla... сещате се за кой отговор говоря...
Аз мисля, че не е uneasy. Писала съм - that he might fly into a temper, там е обяснено, че почва да се муси, става раздразнителен и се отдръпва от нея, това според мен не означава, че се чувства uneasy, а че е на границата да избухне. :roll:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

Аз писах, че се чувства uneasy. Не мисля, че избухва.
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
baffler
В началото бе словото

Мнение от baffler »

uneasy и аз писах. А за това, че иска момче отговора "за да направи Даниел щастлив" нещо такова беше, ли сте писали? Също - последният въпрос - защо Д. не е ял нищо, какво отговорихте.
П.П. Все повече се убеждавам, че колкото повече разпитвам, толкова повече съмнения се появяват, а вече дори не помня кой отговор избрах в крайна сметка. XD
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

baffler написа:uneasy и аз писах. А за това, че иска момче отговора "за да направи Даниел щастлив" нещо такова беше, ли сте писали? Също - последният въпрос - защо Д. не е ял нищо, какво отговорихте.
П.П. Все повече се убеждавам, че колкото повече разпитвам, толкова повече съмнения се появяват, а вече дори не помня кой отговор избрах в крайна сметка. XD
На първото писах, че иска момиче, защото мисли, че Даниел ще е по-щастлив, а на второто-не е ял, защото е бил в кръчмата :bounce: :lol:
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
nadejdichka
От дъжд на вятър
Специалност: Международни отношения

Мнение от nadejdichka »

Не отива да яде, защотото пие с Боб, не е защотото са затворени магазините-понеже те не са, а просто яденето се е свършило ;)
Международни отношения, втори курс
Аватар
baffler
В началото бе словото

Мнение от baffler »

Според мене са запивали с Боб, поне бегъл спомен, че това ми се стори най-обосновано. а за vague си спомням, че избрах отговор А. Хора, не знам за вас, но предчувствам, че тези 2-3 седмици до излизането на "присъдите" ще сънувам само полицаи засаждащи карамфили, китайски дракони и хора, погребвани в ковчези във формата на сони ериксон. suspenseee..
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
Аватар
kuliuzz
В началото бе словото

Мнение от kuliuzz »

има ли смисъл да се обсъжда всичко това? не няма ,каквото сте направили това е ,никои неможе да помни какво е написал
и да е сигурен че е вярно затова ще чакаме резултатите :!:
Аватар
baffler
В началото бе словото

Мнение от baffler »

kuliuzz написа:има ли смисъл да се обсъжда всичко това? не няма ,каквото сте направили това е ,никои неможе да помни какво е написал
Хахах... то никой не твърди, че има смисъл, просто сме радетели на всеобщата следизпитна паника, помага за успокоение след днешния напрегнат ден. :albino:
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

baffler написа:
kuliuzz написа:има ли смисъл да се обсъжда всичко това? не няма ,каквото сте направили това е ,никои неможе да помни какво е написал
Хахах... то никой не твърди, че има смисъл, просто сме радетели на всеобщата следизпитна паника, помага за успокоение след днешния напрегнат ден. :albino:
Да, и аз така мислех, но нещо усещам, че почвам вместо да се успокоявам все повече да се панирам и да се съмнявам за всичко и да си откривам грешки..:cry: Гнусссен изит, да минават по-бързо тия десет дена.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
Lyanna Stark
В началото бе словото

Мнение от Lyanna Stark »

Имам чувството, че ще умра от притеснение докато излязат резултатите. В момента не мога да спра да пресмятам точки в главата си, да се чудя колко ще ми свалят за повтарящи се фрази в есето и какво съм сбъркала на тестовите задачи... Ако загубя повече от 7-8 точки общо просто ще се хвърля от някъде! То и 7 грешки са ми много, но не смея да се надявам на по-малко... Темите за есето, впрочем, бяха ужасни.
Аватар
baffler
В началото бе словото

Мнение от baffler »

Охооо... 7-8 си е висока летва. Lyanna, имаме някаква странна склонност да се срещаме във всевъзможни форуми. Ти да не би да искаш така бленуваната японистика :P
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”