ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

За утре остава срещата в 11 на главния вход на СУ за етнолозите, така че ще се видим там :blob5: Ако има някой колега, който не е разбрал, да не се чуди, а да идва :D :!:
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Доживяхме го тоя 1ви!! :shock: :lol: чак и 2ри мина :D:D... а програмата явно са я пазали от сайта дo 1ви за да не завиждат другите на Етнолозите.. НЯМА ПО -ПЕРФЕКТНА.. вобщеее... и посрещане и колеги и ... е лекция имахме само една (леко нямаше кой да ни преподаде първата :D) ама иначе... перф :wav: И за завист на колегите от 2ри курс по археология не сме при Рабаджиев 8)
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

абе извадихме късмет, поне така ми се струва :lol: а за археологията дано това наистина е по-малкото зло :shock: :lol: :D
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

що какво му е на тоз рабаджиев?
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

не знам точно какво му има :D но не съм чувала нищо добро за него :(учебната година започна, а още си нямаме нови попълнения :( :? :x :cry:
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Аз мисля че е готин, но повечето не мислят като мен.... :?
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

http://dnes.dir.bg/2007/10/03/news21735 ... #sepultura
утре няма да се доберем лесно :?

видео от 1-ви
http://zazz.bg/play:86cc6520
http://zazz.bg/play:5220a993

:)
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

е няма угодия просто :lol: то вярно, че искахме да ходим на лекции, но тея хорица днес просто се оляха :? и като за капак това висене в библиотеката :shock: :sign3: :( :? :D :lol:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Ех ... заблудени първокурсници ;) Може ли от сега да се наредите да чакате за библиотеката бре !??! :) Що за хора сте ? ;) Айде разказвайте как беше на 1ви ? Как са колегите ?! (както очаквахте или по-зле ) ?!?
In vino verittas
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

еееее добре дошъл :D как изкара? мани, мани такива ентусиасти като нас с рали няма просто :lol: то като за цяла седмица имахме две лекции и едно упражнение от около десетина минути, искат да ни откажат още първата седмица май :lol: а в библиотеката дано не се налага да ходим често, че това местенце определено не е за нас :shock: :D :lol:
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Ако някой ни беше снимал в библиотеката щеше да се получи филма "Професия блондинка" :D:D:D никога на съм се чувствала по-тъпа :D:D:D :shock: :shock: Ама иначе ние сме си ученолюбиви :wink: и за тва толко зор да се запишем :lol: (или ако трябва да сме честни шока от домашното беше пълен .. страх лозе пази :lol: :lol: ) Веско ти кво ни лъжеш че е лесно :D:D Колегите са еьтра.. ама нещо още не можем да се събереме да ходиме някъде освен на кафе :D леко се разделихме по географски принцип :lol: за жалост ама ще се опраим..
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Ей, наистина не е чак толкова трудно. В началото ще сте малко по стреснати, ама после ще си дойде всичко на мястото. И за библиотеката пак е така, свиква се, постепенно и с каталозите ще се научите да работите (може още днес сте го направили :study: ) Аз бях по-зле в първи курс - още втория ден отидох да се запиша и в Народна библиотека :lol: А и това за разделянето на групички е в реда на нещата, ще има и хора, с които откровено няма да се обичате, и такива, с които ще сте постоянно заедно. Това за задружния курс е нереално, невъзможно. Просто няма начин :twisted:
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

orion_elira написа:Ако някой ни беше снимал в библиотеката щеше да се получи филма "Професия блондинка" :D:D:D никога на съм се чувствала по-тъпа :D:D:D :shock: :shock: Ама иначе ние сме си ученолюбиви :wink: и за тва толко зор да се запишем :lol: (или ако трябва да сме честни шока от домашното беше пълен .. страх лозе пази :lol: :lol: ) Веско ти кво ни лъжеш че е лесно :D:D Колегите са еьтра.. ама нещо още не можем да се събереме да ходиме някъде освен на кафе :D леко се разделихме по географски принцип :lol: за жалост ама ще се опраим..
то "професия блондинка" и "блондинка в книжарница" са мн слаби определения :oops: :lol: а относно колегите, да готини са, но дано успеем скоро време да се съберем за нещо по-различно от "no name", кафето на иф и тн :( :?
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

ми имах фотоапарат, що не казахте да направиме бг варианта на професия блондинка? :lol:
Последно промяна от W140 на 05 Окт 2007, 23:03, променено общо 1 път.
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

хахах, не се подигравай ей :oops: ще те видим и теб :lol: :D
Заключено

Обратно към “ИФ”