Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Iazo написа:Знаете ли колко места ще останат незаети след 1-во класиране? искам да знам колко са лудите които не са се записали
винаги има вероятност да са предпочели унсс
или да са им одобрени молбите за чужбина
все пак първо трябва да те приемат в български университет
та... според мен ще има отпаднали
отказали се от право в СУ има ли такива субекти може един двама заради чужбина евентуално.. ама за мен 2ро класиране си струва да се чака ако те делят max 10 стотни...
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
aL` написа:А миналата година как е било ? С колко е паднал бала м/у 1- 3то класиране. В сайта има само минималните след 3то, ако не се лъжа.
аа да и аз искам да разбера за това.. ако някой има инфо
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
hypnosssa написа:За право редовно(специално за момичетата де) миналата година и стотна не е мръднал бала от 1во до 3то класиране
защо ли не се очудвам
Болярка може да е решила да става. И аз си мислех да отида в Търново щото исках да се запозная с Митьо Пищова, обаче Бойко Борисов повече ме кефи и за тва в Софията :Р
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .