Това ли значи "депозиране на диплома-оригинал"? Защото ако е така- директно го зарязвам това УНСС!plioki написа:трябва да си оставиш дипломата и да заявиш, че искаш да отидеш на 2-ро, но така си пропиляваш шансовете за СУ. Според мен изчакай класирането в СУ, може пък не всички да са писали журнал. на 1во място.Blood Countess написа:Аз съм с 29.08, ама не стигнах до Политологията. Тъй че- директно на второ!!
Жунрналистика-време е
Модератор: Boromir
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
да, това значи-системата е измислена, за да не можеш да стигнеш до 2ро класиране в 2 унита. Но не съжалявай-добре ще направиш, ако зарежеш УНСС- не си струва!Blood Countess написа:Това ли значи "депозиране на диплома-оригинал"? Защото ако е така- директно го зарязвам това УНСС!plioki написа:трябва да си оставиш дипломата и да заявиш, че искаш да отидеш на 2-ро, но така си пропиляваш шансовете за СУ. Според мен изчакай класирането в СУ, може пък не всички да са писали журнал. на 1во място.Blood Countess написа:Аз съм с 29.08, ама не стигнах до Политологията. Тъй че- директно на второ!!
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Оф, нещастниците! Ама аз така и така ще вляза в СУ- предпочитам трето желание там, отколкото второ в УНСС.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
С една магистратура в СУ ще станеш много по-добър журналист, отколкото с четирите години в УНСС!plioki написа:и аз това се чудя сега- дали да вляза в СУ Славянски филологии или в УНСС журналистика. Знам, че в УНСС не се учи и се плаща яко, но ме утешава мисълта, че преподавателите са същите като в СУ и нали СУ ме отряза, а много искам да следвам йурналистика, смешно е, но може би от 4ти клас...
няма кого да попитам
Извинявайте за притеснението, токущо се регистрирах специално да ви попитам... за УНСС. Имам 5.78 по литетатура, 4.00 на есето и 6.00 на устния....на първо желание бях написала журналистика... сега излиза класирането и ми пише "НЕ Е КЛАСИРАН" що за щуротия е това....и дори и да не се класирам за журналистика.... оценката ми от модул 1+2+3 с литература пак е висока- 5.53.... дипломата ми е 5.95......е КАЖЕТЕ МИ МОЖЕ ЛИ ДА НЕ СЕ КЛАСИРАМ В НИТО ЕДНА ОТ 24 написани специалности.... Първото което ми дойде наум е че просто не съм наясно с "правилата за класиране",.... но ако действително не ме взимат с тези оценки.... ще си тегля ножа...незнам....
помогнете ако някой знае нещо моляяя... 
- summer
- Да живей словото
Re: няма кого да попитам
CaHq написа:Извинявайте за притеснението, токущо се регистрирах специално да ви попитам... за УНСС. Имам 5.78 по литетатура, 4.00 на есето и 6.00 на устния....на първо желание бях написала журналистика... сега излиза класирането и ми пише "НЕ Е КЛАСИРАН" що за щуротия е това....и дори и да не се класирам за журналистика.... оценката ми от модул 1+2+3 с литература пак е висока- 5.53.... дипломата ми е 5.95......е КАЖЕТЕ МИ МОЖЕ ЛИ ДА НЕ СЕ КЛАСИРАМ В НИТО ЕДНА ОТ 24 написани специалности.... Първото което ми дойде наум е че просто не съм наясно с "правилата за класиране",.... но ако действително не ме взимат с тези оценки.... ще си тегля ножа...незнам....помогнете ако някой знае нещо моляяя...
Влез в сайта и виж минималните балове, за да се ориентираш. Зависи и какви специалности си писала. За повечето мин. бал за момиче е над 29
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Re: няма кого да попитам
проблемът не е в теб, а в УНСС- надуха оценките супер яко, а изобщо не са реални! така влизат само повечето, които са им ходили на уроците!!!CaHq написа:Извинявайте за притеснението, токущо се регистрирах специално да ви попитам... за УНСС. Имам 5.78 по литетатура, 4.00 на есето и 6.00 на устния....на първо желание бях написала журналистика... сега излиза класирането и ми пише "НЕ Е КЛАСИРАН" що за щуротия е това....и дори и да не се класирам за журналистика.... оценката ми от модул 1+2+3 с литература пак е висока- 5.53.... дипломата ми е 5.95......е КАЖЕТЕ МИ МОЖЕ ЛИ ДА НЕ СЕ КЛАСИРАМ В НИТО ЕДНА ОТ 24 написани специалности.... Първото което ми дойде наум е че просто не съм наясно с "правилата за класиране",.... но ако действително не ме взимат с тези оценки.... ще си тегля ножа...незнам....помогнете ако някой знае нещо моляяя...
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
На абсолютно случаен принцип, определян от ръката на квестора.Шепот написа:А как се състои влизането? В смисъл, затварят ни в една зала и чакаме, това го знам. Но как ни редят кой след кого да мине?
Още за протичането на изпита тук
УСПЕХ НА ВСИЧКИ УТРЕ