ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз разбрах, че ще бъде в педагогиката. То и там коридорите им не са много пълни, а за БИН - да не говорим. Мъртвило, все едно си в лаборатория някаква 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
По моето скромно мнение май някой се опитва да дръпне повече субсидийки към факултета на базата на увеличен брой студенти
Ама не знам доколко ще им се получи - балът сигурно ще е толкова нисък, че напливът от сериозни buttheads ни е в кърпа вързан... Ама то в СУ и без тва се чудят вече кво да направят - след появата на Медицина вече нищо не би ме учудило. 
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
..
По едно време и за Книгоиздаване се говореше така 
Аз обаче вече съм на мнение, че е било грешка.
Странно, но сега нямам същото предчувствие
хихик
Нищо, нека им дадем шанс!
Аз обаче вече съм на мнение, че е било грешка.
Странно, но сега нямам същото предчувствие
Нищо, нека им дадем шанс!
"Лудите, лудите, те да са живи!"
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Е не, книгоиздаването си е на място тука във факултета, ама тая педагогика някакси не ми се връзва. Ама айде, ще ги видим. На нас Замбова и без това ни каза, че сме кофти кадри, надали ще има по-кофти от нас...
П.С. И как няма да сме кофти, след като учим БЕС 1 семестър, а ИБЖ - 2, ама това е тема за друг разговор...
П.С. И как няма да сме кофти, след като учим БЕС 1 семестър, а ИБЖ - 2, ама това е тема за друг разговор...
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- Nuc
- От дъжд на вятър
верно тъпичка специалност.. ако се чудят ква да измислят да слжат фотография например.. и приляга на факултета и е търсена специалност.. а ИБЖ не го споменавайте че до сега висях в Народна библиотека да чета едни хубави вестници от 30-та година на едни още по-хубави ( и качествени ) микрофилми... и накрая се оказа че ми няма половината вестници и трябва да се записвам и в Университетска.. ще има революция скоро усещам аз..

- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Nuc
- От дъжд на вятър
е аз не ги искам на книжно тяло... искам ги поне на микрофилми... имам 3 месеца -април май и юни... прегледал съм края на май и целия юни... другите ги няма в народна нито на микрофилми нито на книжно тяло... трябва да дам в университетска 5 лв. за карта а ако и там ги няма очаквайте Здравка набодена на кол пред факултета... писна ми от такива глупости като дава някаква задача да види дали има поне материалната база да се изпълни възложената задача... все пак не всеки има средства да се запише във всички библиотеки в София...
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка: