Световен тенис
Модератори: ники, Methuselah
-
ohhh nooooo
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Световен тенис
Айде и аз да се включа в дискусията
След няколко седмици започва US Open и ми е интересно кои са вашите фаворити за титлите тази година
Лично аз много харесвам рускините и словачките. Надявам се финалът при жените да е Хантухова срещу Шарапова,а що се отнася до мъжете съм за Бердих
А вие?
Раз два вече си в играта 
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
- Специалност: Английска Филология
- Курс: първи
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Рафаааа 
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Аре бее,какво още трябва да направи Джокович,за да стане номер 1 поне за 1 седмица?!
Иначе този сезон следя тениса като никога.При многото разочарования в други спортове,победната серия на Джокович,особено последните турнири на клей срещу Надал,си е истинско удоволствие,особено гарнирана със зрелищни мачове срещу останалите топ-тенисисти.Макар и да съм по-скоро скептичен,надявам се великолепната му игра да не спре точно на Ролан Гарос.
Иначе този сезон следя тениса като никога.При многото разочарования в други спортове,победната серия на Джокович,особено последните турнири на клей срещу Надал,си е истинско удоволствие,особено гарнирана със зрелищни мачове срещу останалите топ-тенисисти.Макар и да съм по-скоро скептичен,надявам се великолепната му игра да не спре точно на Ролан Гарос.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

Пиронкова пак прави зулуми в Англия 
The more you want, the easier you are to exploit
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Новак Джокович-номер 1 в световната ранглиста! 
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

Ще е номер 1 още 3-4 години поне
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Кой гледа сега мача на Григор с Джокович. Края на втория сет публиката просто разцепва.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абсолютно - ама и Ноле как ги дразнеше в паузата. Никак не ме кефи тоя тип, нищо джентълменско няма у него. Жалко, че Гришо го изпусна във втория сет - с това схващане на крака няма да вземе третия.
Ма а' дано пък да не позная.
Ма а' дано пък да не позная.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
Той че ги дразнеше, дразнеше ги, ама те май го намразиха, защото решиха, че симулира контузията. Пък то вярно малко така изглеждаше. За съжаление и аз съм на твоето мнение и мисля, че тези схващания ще са огромен проблем. Малко странно ми се струва обаче да се получат още във втория сет. То вярно, че над два часа до момента като цяло, но все пак ми се струва чудно.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Може да се получи и в първия гейм даже. Аз съм се будила от такива посред нощ и е просто кошмар, а си представям да са продължителни и да трябва да играеш мач от такова ниво с тях.
Но Ноле много, ама много ме дразни - аз съм си фен на Фед.
Но Ноле много, ама много ме дразни - аз съм си фен на Фед.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
И аз харесвам Федерер, но харесвам и Джокович. Той всъщност доста си оправи поведението на корта последните години. Дано да го тресне нашият!