Btw, въпросният "приятел" може да учи във ФЖМК, а преподавателите говорят ...
[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Аз вярвам, че е било правилното решение, особено за първи изпит : ). Аз го направих на втората и пак бих го направил - риск печели, риск губи. За да "полетиш" трябва да направиш скока, дори с риск да се размажеш.
- Belindaa
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Хора, като чета вие какво сте писали направо ме хваща страх да си проверя резултата... Моето скромно есенце излезе страница и половина, въпреки че писах печатно и ситно, страшно много задрасквах и се притеснявам да не ми го анулират заради това... Иначе писах как си представям "Прекрасният нов свят" в България, но не съм задълбавала до толкова голяма степен за проблемите в момента, писах, че ние, българите, в момента се опитваме да изградим този "нов" прекрасен свят чрез протестите и за надеждите ни, че България ще се превърне в една "прекрасна миролюбивна страна", в която злобата и завистта ще намаляват, а добротата- ще надделява... Като цяло имам чувството, че се получи прекалено детско и наивно, но няма какво да се направи вече, каквото-такова, дано поне да е над 3.50 :Д
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
Колкото повече време минава, толкова повече осъзнавам, че направих едно голямо... нищо
Харесвам си есето, да... но с тия 2 страници имам чувството, че съм за никъде /: Знам, че е важно съдържанието, а не обема, но къде са 2, къде са 6-7-8 страници...
Харесвам си есето, да... но с тия 2 страници имам чувството, че съм за никъде /: Знам, че е важно съдържанието, а не обема, но къде са 2, къде са 6-7-8 страници...
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
- Belindaa
- В началото бе словото
Успокоявай се с това, че има хора и с по-малко 
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
В крайна сметка - имаме и втори шанс... пък и нищо не е на живот и смърт ^^
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Ако си мислите, че комисията си умира да чете 7-8 страници простотии, в грешка сте. И те са хора, и те си имат личен живот и не отиват на работа с надеждата да проверят възможно по-дълги словоблудствия на кандидат-студенти, които са писали ей тъй, за спорта и обема.~Suzie написа:Колкото повече време минава, толкова повече осъзнавам, че направих едно голямо... нищо![]()
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Дали!?~Suzie написа:В крайна сметка - имаме и втори шанс... пък и нищо не е на живот и смърт ^^
The only place success comes before work is in the dictionary
- mborova
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
Belindaa, не си сама, и моето излезе толкова.. Аз пък сравнявах народа с Мунчо от "Под игото" и какви ли не други глупости.. Най-глупавото е, че написах чернова четири страници, а беловата - страничка и половина
Много се бях ошашкала, но донякъде вече го преодолях и си дадох сметка, че имам шанс да поправя това, което съм сдробила и почвам да се "усъвършенствам".. или поне така си мисля хаха :р Още малко и ще знаем как сме, малко остана, народе =)=)=)
“Не ми казвай, че луната свети; покажи ми блясъка на счупено стъкло!”
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Споко, сладури!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
- pifiella
- Пишете, о, братя
Малко,малко,колко да е малко?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- lucyindsgs
- В началото бе словото
Първо - здравейте на всички! : )
Редовно чета темата, та реших най-накрая и аз да почна да пиша.
...Никога досега не съм правила толкова изчисления - "ако само двама души проверяват по 5 часа на ден, значи 600 работи, значи еди си кога ще излязат резултатите... обаче те не са само двама. И не са по 5 часа..."
На границата на безвъзвратното полудяване съм, първата ми работа сутрин е да проверя сайта на СУ.
Както и да е, де, писали сте много интересни неща на изпита! Особено приятно впечатление ми направи момичето, което сподели, че е писало за осиновените деца. Наистина много оригинална гледна точка! Браво! : )
Редовно чета темата, та реших най-накрая и аз да почна да пиша.
...Никога досега не съм правила толкова изчисления - "ако само двама души проверяват по 5 часа на ден, значи 600 работи, значи еди си кога ще излязат резултатите... обаче те не са само двама. И не са по 5 часа..."
На границата на безвъзвратното полудяване съм, първата ми работа сутрин е да проверя сайта на СУ.
Както и да е, де, писали сте много интересни неща на изпита! Особено приятно впечатление ми направи момичето, което сподели, че е писало за осиновените деца. Наистина много оригинална гледна точка! Браво! : )
Maybe you're the same as me,
we see things they'll never see...
You and I are gonna live forever.
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
Хахаха. И до какво заключение стигна? Кога ще излязат резултатите? И аз ме/у другото пресмятах и по мой изчисления или вече са изцяло проверени или максимум още ден-два им трябват.
Ти за какво писа?
Хахаха. И до какво заключение стигна? Кога ще излязат резултатите? И аз ме/у другото пресмятах и по мой изчисления или вече са изцяло проверени или максимум още ден-два им трябват.
Ти за какво писа?
- lucyindsgs
- В началото бе словото
Ами най-оптимистичната ми прогноза е за утре, понеделник. Най-трагичната - може би сряда-четвъртък... Мисля, че определено трябва да са напреднали и/или да привършват. : )
А аз, за щастие, съм чела романа на Хъксли. И успях, по моему, да го включа в подкрепа на тезата си, която беше, че всеки човек живее в 2 свята, външния, заобикалящия го, и вътрешния му, и несъответсвието м/у непрестанното подменяне с "по-нов модел" външен, и занемаряването на вътрешния, води до упадък. Успях да вмъкна мажорна нишка и да заключа, че нашият (българският) вътрешен вече е изстрадано "прекрасен и нов" и сега логично имаме нужда от такъв външен. Общо взето се аргументирах много еклектично, даже малко се притеснявам да не изглежда разхвърляно - в един момент Кърт Вонегът, после ролята на протестиращите и как зададоха тона на приоритетите, които Росен Плевнелиев възложи на служебното правителство... Според мен успях да обвържа всичко логически, но това, разбира се, е страшно субективно. Все пак проверяващите не са в главата ми и не могат да проследят кое откъде ми е щукнало...
Сега тръпна, надявам се докато излязат резултатите да не ПРЕтръпна. Много ми се иска и да мога да си видя рецензията, но не съм от София и няма как да дойда само за това.
А аз, за щастие, съм чела романа на Хъксли. И успях, по моему, да го включа в подкрепа на тезата си, която беше, че всеки човек живее в 2 свята, външния, заобикалящия го, и вътрешния му, и несъответсвието м/у непрестанното подменяне с "по-нов модел" външен, и занемаряването на вътрешния, води до упадък. Успях да вмъкна мажорна нишка и да заключа, че нашият (българският) вътрешен вече е изстрадано "прекрасен и нов" и сега логично имаме нужда от такъв външен. Общо взето се аргументирах много еклектично, даже малко се притеснявам да не изглежда разхвърляно - в един момент Кърт Вонегът, после ролята на протестиращите и как зададоха тона на приоритетите, които Росен Плевнелиев възложи на служебното правителство... Според мен успях да обвържа всичко логически, но това, разбира се, е страшно субективно. Все пак проверяващите не са в главата ми и не могат да проследят кое откъде ми е щукнало...
Сега тръпна, надявам се докато излязат резултатите да не ПРЕтръпна. Много ми се иска и да мога да си видя рецензията, но не съм от София и няма как да дойда само за това.
Maybe you're the same as me,
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
А аз, за щастие, съм чела романа на Хъксли. И успях, по моему, да го включа в подкрепа на тезата си.
Браво. Една от малкото си, която е чела и се е сетила за Хъксли. Трябва да го оценят подобаващо.
Браво. Една от малкото си, която е чела и се е сетила за Хъксли. Трябва да го оценят подобаващо.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
И аз съм чела романя, но не съм го включила съвсем пряко, ще видим какво ще стане!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков