[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Но на мен ми пише само сесия 2
Твоята статистика може да не е от двете сисии,но моята (защото съм ходила само на втората) да е и от двете : )
Последно промяна от ivetbk на 21 Юли 2011, 12:18, променено общо 1 път.
- Звездица
- Пишете, о, братя
Би трябвало да имаш право да участваш в допълнителното класиране. А по въпроса за матурите - вероятно е техническа грешка, ако до няколко дни не го оправят, по-добре се обади преди 29ти, за да попиташ какъв е проблема и да го оправят.September написа:Та,да си задам отново въпроса:Ако съм приета немска филология,което ми е шесто желание,след специалностите във ФЖМК,но не се запиша,имам ли право да участвам в допълнителното класиране,защото най-много искам ВО,а балът ми е доста нисък?Освен това някой знае ли защо пише ,че не ми се зачитат оценките от матурите,при положение че когато си подавах документите посочих,че искам да ги използвам?Ще съм благодарна ,ако някой може да отговори.
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
В. Петлешков
освен ако и на двете сесии нямаш една и съща оценка де... Но и тогава не можеш да сметнеш добре, точно защото не знаеш колко хора ще се дублират все с по-високи оценки от твоята
Да, но може да ти пише оценките и от двете сесии, а статистиката да е обща и за двете...aman написа:Йордане, тези 21 пред теб са пред теб само от едната сесия, ти не знаеш на другата сесия колко са с по-висока оценка от тази и ще се прибавят към тези 21 - защото броя над теб го дават поотделно за двете сесии, нали това се мъча да обясня
На 29-ти ще разберем.
-
valio
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Дайте да правим залози за минималните балове
Аз залагам на: Журналистика редовно (момчета) : 24,40
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
За това казах, че навлизаме в догадки, ако се доверим на хората от СУ, които казват че статистиката е обща.
I love TraNce
Ж р 24.25valio написа:Дайте да правим залози за минималните балове![]()
ВО р 23.00
К 21.50
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хах,valio написа:Дайте да правим залози за минималните балове![]()
I love TraNce
-
valio
- В началото бе словото
Пари ще слагаме ли?Yordan Enev написа:Хах,valio написа:Дайте да правим залози за минималните балове![]()
Аз залагам на: Журналистика редовно (момчета) : 24,40Аз на 24,51
![]()
Хора, каква обща статистика, като процентите са си два на два ОТДЕЛНИ реда - срещу първа и срещу втора сесия?!
-
CareLess
- В началото бе словото
Здравейте! Може ли някое момиче, което има 5,5 на 1вата сесия да каже колко има над нея?
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ок, представи си че имаш оценка 4 на първата сесия и 5 на втората. Нормално е процентното съотношение да е различно и на двата реда, но е общо и за двете сесии. Например пред оценката от първата сесия има 50 пред теб и тва са да кажем 20 %, но са сметнати и за двете, демек че тази оценка е с 50 места по назад в цялото класиране. Пред 5-та пише примерно 10 и 5 %, също сметната за двете сесии. Разбираш ли какво искам да кажа.aman написа:Хора, каква обща статистика, като процентите са си два на два ОТДЕЛНИ реда - срещу първа и срещу втора сесия?!
Поне така си мисля, че трябва да е.
I love TraNce
И аз така мисляYordan Enev написа:Ок, представи си че имаш оценка 4 на първата сесия и 5 на втората. Нормално е процентното съотношение да е различно и на двата реда, но е общо и за двете сесии. Например пред оценката от първата сесия има 50 пред теб и тва са да кажем 20 %, но са сметнати и за двете, демек че тази оценка е с 50 места по назад в цялото класиране. Пред 5-та пише примерно 10 и 5 %, също сметната за двете сесии. Разбираш ли какво искам да кажа.aman написа:Хора, каква обща статистика, като процентите са си два на два ОТДЕЛНИ реда - срещу първа и срещу втора сесия?!
Поне така си мисля, че трябва да е.
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
off topic: Който загуби, плаща корта за 2 часа Валкаvalio написа:Пари ще слагаме ли?Yordan Enev написа:Хах,valio написа:Дайте да правим залози за минималните балове![]()
Аз залагам на: Журналистика редовно (момчета) : 24,40Аз на 24,51
![]()
![]()
![]()
I love TraNce
-
valio
- В началото бе словото
ДаденоYordan Enev написа:
off topic: Който загуби, плаща корта за 2 часа Валка
И като да не е само спам - все пак да кажа пак, че няма логика да пише сесия 1 и сесия 2, ако е обща статистика