Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
И аз да се похваля, че вече съм записана в Червената книга на Философския факултет.
Запознах се и с един бъдещ колега и една колежка.
Съвет за тези, на които това предстои - платете си таксата по банков път или отидете раничко, към 9 наай-късно! Успех!
Това визирах и аз, като вдъхновението го използвах саркастично, защото ми стана абсурдно колко наистина нищо не каза, както спомена ти, особено пък и когато реши да показва знания на практика.
По повод такива изказвания (на Райна) и по мн други поводи, ще слушате историите на проф. Александров....даже,ако имам време ще идвам да го слушам...страхотен еее
А за момичета с 20 стотни. Не съм се ровила да правя статистика за предходни години, но ми се вижда малко, това предполагам са един, двама незаписали се.
12 ми трябваха, 12 паднаха ... то май аз съм мин. бал...
Вътреее!
There is no such thing as duty. If you know that a thing is right, you want to do it. If you don't want to do it—it isn't right. If it's right and you don't want to do it—you don't know what right is and you're not a man. Ayn Rand
There is no such thing as duty. If you know that a thing is right, you want to do it. If you don't want to do it—it isn't right. If it's right and you don't want to do it—you don't know what right is and you're not a man. Ayn Rand