Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
O|OeHukc написа:Не винаги...аз например се сещам за бразилци и за Бербатов
Оп, наистина как пропуснах любимецът на българските "журналисти" Бербатов! Сигурно и за Кристиано Роналдо се сещаш, но го мислиш за бразилец?
Stan the man! Stan the man! Stan the man! А познайте кой е той?
Лакуна финала как го даваш? Кой ще бие? Кажи че ще отида до Еврофутбол.
Стига с тея мачове бе, след малко отивам на бал WOOOOOOOHOOOOOO
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Добре щом отиваш на бал: "Тез червени домати кой ги мама разклати...", леле чакай нещо касетофона е стар! Друго пускам: "Елена, Елена дете на дивата пустиня..." Ай, аз пък на грамофона пуснах! Чакай да видя на диска що има: "Гъци, гъци, гъци еее, тър-так, тър-так..." Май пак не улучих.
lacuna_coil написа:Феникс, тия три песни са ми "любими". Особено третата.
Вчера в съседното даскало, където имаше абитуренти, едно момче дойде с каруца и два коня.
Това е нищо...за изпращането на някой от класа му беше хрумнало да извикаме цигански оркестър с танцуваща мечка Но нещо пропадна работата
O|OeHukc написа:Сигурно и за Кристиано Роналдо се сещаш, но го мислиш за бразилец?
Хвана ме
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят.. Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават... Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Anna-Molly много ми се иска лятото да изкараш необходимите оценки и да сме колеги.Като те приемат на първо класиране ще пишеш във форума да се запишем в една група.Вече с едно момиче от класа ми и едно момче от Немската сме се разбрали.Дано и ти да изкараш като нас.
хаха е, аз си знам къф съм инат, така че няа шанс просто друг е въпросът, че ми се въртят някви идеи в главата, та накрая не знам кво ще излезе А , я кажи ся що искаш да сме в една група
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...