Предварителни изпити
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Dimitrov
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Re: Предварителни изпити
Изпита по журналистика с какво е по-различен от този по български?
Разбрах,че интервюто е отпаднало като компонент.
Разбрах,че интервюто е отпаднало като компонент.
Писменият изпит има за цел да провери способността на кандидат-студентите да извеждат и интерпретират проблеми, да представят познанията си по разглежданата тема и ясно и оригинално да се изразяват в писмени форми, усвоявани в средното училище. Оценяват се още езиковата и общата кулутра на кандидатите.
Темите за писмения изпит обхващат съвременни проблеми на обществения, политическия, икономическия и културния живот на страната, намерили отражение в българския периодичен печат, радиото и телевизията.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- ToaDStooL
- Пишете, о, братя
- Специалност: История и География
- Курс: втори
- Обратна връзка:
добре ... ако искам да отида и на трите изпита по география и го отбележа в заявлението ... още тогава ли трябва да платя таксата и за трите или само за първия, а за другите може и по натам ...
Free your mind.Open your spirit to the light and feel free and safe in the knowledge that we will all be here at the end of time, together as one.
Love is everywhere, there is beauty in everything. Learn to see it.
Can you feel that? Its called change and you are part of it. Isn't it beautiful?
Can you feel that? Its called change and you are part of it. Isn't it beautiful?
плащаш баце тия изпити са за това .. не си мисли че има по 2 3 изпита за да ти дадат повече шансове или някаква друга дивотия .. КСК е жътвата в унито .. ако могат и 10 предварителни ще направят за да се напълнят касичките 
- ToaDStooL
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
хахах е то това ми е пределно ясно ... но мисълта ми е всичо наведнъж ли трябва да се плати или за следващия предварителен сумата може да се внесе до март или нещо такова ... 
Free your mind.Open your spirit to the light and feel free and safe in the knowledge that we will all be here at the end of time, together as one.
- ToaDStooL
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
хахах е миналата година като си подаваше документите за предварителния не си плащаше и редовния ... пък и има хора които няма да се явяват сега февруари ... и те отделно ще си платят другия изпит ... може и ние в техния срок да си платим другия предварителен ...
ох така го обесних, че ще е голям късмет някой да ме разбере ...
ох така го обесних, че ще е голям късмет някой да ме разбере ...
ъм сякаш излъгах нещо
аз мин година пропуснах първия и си платих за 2 рия и 3 тия .. наведнъж
ама те тогава се водеха редовни .. май
.. това за математика
едит: миналата година на предварителните изпити можело ли е да заявиш желание за участие и в редовните понеже аз като кандидатствах за пръв път /преди много години/ за предварителния се подаваха документи веднъж и после за редовните пак ... тогава се плащаше отделно ама то имаше и само 1 предварителни тогава .. а сега доколкото разбирам може да заявиш и трите дати .. не виждам как ако като подаваш документи за първата ги отбележиш и трите няма да ти искат парите за всички ... друго е да подаваш за всеки 1 по 1 и да си плащаш само за него /но си и отбелязваш само него/
... с други думи .. не мисля че може да маркираш и трите дати и да не платиш 90лв 
едит: миналата година на предварителните изпити можело ли е да заявиш желание за участие и в редовните понеже аз като кандидатствах за пръв път /преди много години/ за предварителния се подаваха документи веднъж и после за редовните пак ... тогава се плащаше отделно ама то имаше и само 1 предварителни тогава .. а сега доколкото разбирам може да заявиш и трите дати .. не виждам как ако като подаваш документи за първата ги отбележиш и трите няма да ти искат парите за всички ... друго е да подаваш за всеки 1 по 1 и да си плащаш само за него /но си и отбелязваш само него/
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Абе аз мисля, че е напълно възможно. Ак оте приемат от предварителния ти закви въобще си платил и трите? Не вярвам да плащаш за изпити, които са чак юли месец. Според мен ще трябва да се плати само за първия изпит, на който смяташ да се явиш.
Компютърни науки 1 курс
като не щеш да плащаш няма да ги маркираш почти съм убеден че ще е така
issoax написа: ... как точно ще те приемат на първия при положение че класиранията излизат след последния и за бала се взема максималната оценка от тези на които си се явил...
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Имах предвид ако изкараш нужната оценка, за да те приемат от предварителния. Мисля, че бях ясен в изказването си.
Компютърни науки 1 курс
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... v_stranataissoax написа: не мисля че може да маркираш и трите дати и да не платиш 90лв
тук има тел може да питате
- DuDuTy
- В началото бе словото
- Специалност: Икономика с английски език
Нямат инфо...Питах 
Икономика с английски език II курс
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
e как няма да имат при положение че днес е първият ден за записване какво става отиваш и ти казват не знаем колко пари да ти вземем ли 
- ToaDStooL
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
тази година доколкото знам за 1-ви път има 3 изпита ... иначе миналата година отделно се подаваха документи за предварителния и за редовния и се плащаше отделно ... но гадното е че дори да изкараш висока оценка на предварителния, трябва да си платиш и редовния за да ти я признаят ... но не е задължително да се явиш на него ...
а за тази година може сега само информативно да кажеш на колко изпита искаш да се явиш за да знаят няква бройка ... пък по натам да отидеш да си платиш другия и да ти дадът картончето или нещо такова ... аз като ще се явявам и на испански ... който е май месец и за него ли сега трябва да платя егати
а за тази година може сега само информативно да кажеш на колко изпита искаш да се явиш за да знаят няква бройка ... пък по натам да отидеш да си платиш другия и да ти дадът картончето или нещо такова ... аз като ще се явявам и на испански ... който е май месец и за него ли сега трябва да платя егати