КСК 2008 - САМО история

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Re: КСК 2008 - САМО история

Мнение от blackout »

Единственото, което се е казало, е че например някои точки и части от темите няма да присъстват и ще са съкратени.
Ами това хич не е за изхвърляне да ти кажа... Айде ако имаш инфо поне за някоя тема кои точки ще се съкращават и няма да се пишат се обади, защото както разбрахме вземат по 1 единица за отклонение от темата.. :shock:
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

blackout, andro, писах ви ЛС :wink:
simonavr
В началото бе словото

Мнение от simonavr »

inna написа:blackout, andro, писах ви ЛС :wink:
pls napishi mi i na men na Lichna
lovelysarah
В началото бе словото

Мнение от lovelysarah »

Хей, мила Ина, плс ако имаш инфо кажи и на мен на личния, благодаря предварително! :)
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

То направо що не вземеш да го пуснеш в общия форум, като е тръгнало така.
Последно промяна от babangida на 05 Май 2008, 14:46, променено общо 1 път.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
simonavr
В началото бе словото

Мнение от simonavr »

Imam i oshte edin vypros - znachi nali ima godishnina i ot syzdavaneto na sofiiskiq universitet...v koq tema e zasegnato tova...znam li vyzmojno e kato formulirovka:P sorry za vyprosa , znam ,che zvychi malko typo , ama ne znam i po-dobre da pitam , otkolkoto da gadaq
ss-man
В началото бе словото

Мнение от ss-man »

В моите теми за Софийски се пише при Ст. Стамболов ама е само едно изречение.

ПП inna ае прати и на мен лс :)
simonavr
В началото бе словото

Мнение от simonavr »

ss-man написа:В моите теми за Софийски се пише при Ст. Стамболов ама е само едно изречение.

ПП inna ае прати и на мен лс :)

Blagodarq , zashtoto spored men i tazi tema e dosta vajna za taz-godishnoto ni kandidastvane ! Uspehi!!!
simonavr
В началото бе словото

Мнение от simonavr »

blackout написа:
Единственото, което се е казало, е че например някои точки и части от темите няма да присъстват и ще са съкратени.
Ами това хич не е за изхвърляне да ти кажа... Айде ако имаш инфо поне за някоя тема кои точки ще се съкращават и няма да се пишат се обади, защото както разбрахме вземат по 1 единица за отклонение от темата.. :shock:
Ina nali kaza ,che ti e napisala interesuvashtata ni vsichki info ...bi li q pratil i na men , pls!!!
Аватар
sweet_green
В началото бе словото

Мнение от sweet_green »

Благодаря за отговора. И на мен така най-ми допада да пиша изворите :) А сега се сетих и за нещо друго. За темата за Борис и славянската азбука : нали не смятате, че тр да се пише за Кирил и Методий и самото създаване на глаголицата, защото в конспекта се говори само за дейността на учениците в България. Аз само за Климент Охридски и Наум мисля да пиша... Другото така и не можах да го запомня с тия иди си ела си, в Елванген и т.н. :mrgreen:
It's not what you look at that matters - it's what you see...
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Абе мен нещо ме е налегнал мързела и то в най-неподходящия момент, ама сега сядам да чета, пък да видим какво ще стане.
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

sweet_green, за Кирил и Методий трябва да се пишат биографични факти и мисиите им - най-вече Великоморавската, разбира се, защото тя има пряко отношение с нашата история. Аз лично от цялата тема имам 8 листа за Борис и 4 за Кирил и Методий и учениците им, което прави една прилична 12-листова тема, която с някои съкращения се реализира за 4 часа... Иначе и мен ме е гепнал мързелът, явно преди изпит е така, ама и аз се насилвам да чета. Сега чета за Левски и като гледам как е тръгнало, няма да смогна да се справя и с Априлското въстание, пък дано не се изтегли... :roll:
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
ss-man
В началото бе словото

Мнение от ss-man »

sweet_green написа:Благодаря за отговора. И на мен така най-ми допада да пиша изворите :) А сега се сетих и за нещо друго. За темата за Борис и славянската азбука : нали не смятате, че тр да се пише за Кирил и Методий и самото създаване на глаголицата, защото в конспекта се говори само за дейността на учениците в България. Аз само за Климент Охридски и Наум мисля да пиша... Другото така и не можах да го запомня с тия иди си ела си, в Елванген и т.н. :mrgreen:

ми аз темата за Борис я учих сомо до външна политика до 864г.... и причини за покръстването. Мислех и устройство на църквата да науча ама не ми стигна времето.

ПП Според мен ако се падне Борис ще е със Симеон и за азбуката и църквата едва ли ще има време да се пише
Аватар
Clandestine
Драскач
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Clandestine »

ss-man написа:ПП Според мен ако се падне Борис ще е със Симеон и за азбуката и църквата едва ли ще има време да се пише
Борис със Симеон?
:shock:
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

А то, ако се падне Борис със Симеон, няма ли да стане много обширна темата? Я кажете при такъв вариант какво се влкючва.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”