Кога излизат резултатите от предварителните изпити

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
kim
В началото бе словото

Мнение от kim »

дори разликата да е само 0.25 стотни винаги пишат средно аритметичното.
poohyy
В началото бе словото

Мнение от poohyy »

Да,аз като се обадих ми казаха ,че днес излизат!абе някъде бях чула,че са вече на стената на плача?да знаете нещо по въпроса??
nima ne uni6tojavam vragovete si kato gi pravq svoi priqteli??!! :)
ina_Z
В началото бе словото

Мнение от ina_Z »

преди 2-3 часа нямаше нищо на стената на плача.не вярвам и сега да има!вече сам тотално отчаяна,мисля,че много яко ни въртят и хич не им пука!
vankata
В началото бе словото

Мнение от vankata »

ами то за 30 мин може да ги извадят
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Защо наистина не спрем вече с тези "Чух,че..." или "От сигурен източник знам,че.." и т.н. ..наистина няма смисъл...

И аз съм на предела на нервите си вече,но...можем ли нещо да направим?Нищо,освен да чакаме.Така че,по-добре да се опитаме да се занимаваме с нещо друго(дори да не успяваме :wink: ) вместо да седим и да се нервим още повече...
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

нека ви е ....
Ubi concordia, ibi victoria!
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

James Moriarty написа:нека ви е ....
...яко(=
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

btw резултатите са качени.....юрвай се народе....
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

....и един шоколад завива мармота в станиол...
Аватар
QNa
В началото бе словото

Мнение от QNa »

James Moriarty написа:btw резултатите са качени.....юрвай се народе....
математика или история!?
и сама да съм в автобуса пак ще се бутам...
Аватар
Briza maximA
В началото бе словото

Мнение от Briza maximA »

качени ли :!: :?: ми мойте явно още не са... :(
wenn nichts mehr geht... -...komm und rette mich
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Не виждате ли,че човека си прави та*ак с нас
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

James Moriarty написа:btw резултатите са качени.....юрвай се народе....
Не те ли е срам да се подиграваш с хората???
Marty___
В началото бе словото

Мнение от Marty___ »

Изчетох всички страници от тази тема и просто нямам думи .. меко казано съм потресен :!: Историците направо ги съжалявам .. то бива бива забавяне ама тяхното .. Аз държах предварителен на 20-ти (математика) и ако трябва да чакам и аз цяла вечност за една кирлива цифра направо от сега да се отказвам от тоя университет :evil: А да не говоря за организация на самия изпит-безкрайно чакане пред един вход,състоящ се от една врата и след това нз си колко души се втурват наведнъж(който беше разпределен в УАСГ ще потвърди).А на проверяващите по математика толкоз им е работата-те и по 0,5 лв не заслужават !! Всяка задача на отделна страница,която трябва да бъде номерирана,черновата не се проверява .. сакън ако малко повече се потрудят над 1 работа ще им стане нещо,ще се преуморят .. :evil: ТУ дето си проверяват и чернова и всичко как можаха за 10 дена да обявят резултатите !? Днес е 10тия ден след изпита .. дано да изкарат резултатите по-бързо отколкото по история- все пак тва опира до организация :!: :!: :!:
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Marty___ написа:Изчетох всички страници от тази тема и просто нямам думи .. меко казано съм потресен :!: Историците направо ги съжалявам .. то бива бива забавяне ама тяхното .. Аз държах предварителен на 20-ти (математика) и ако трябва да чакам и аз цяла вечност за една кирлива цифра направо от сега да се отказвам от тоя университет :evil: А да не говоря за организация на самия изпит-безкрайно чакане пред един вход,състоящ се от една врата и след това нз си колко души се втурват наведнъж(който беше разпределен в УАСГ ще потвърди).А на проверяващите по математика толкоз им е работата-те и по 0,5 лв не заслужават !! Всяка задача на отделна страница,която трябва да бъде номерирана,черновата не се проверява .. сакън ако малко повече се потрудят над 1 работа ще им стане нещо,ще се преуморят .. :evil: ТУ дето си проверяват и чернова и всичко как можаха за 10 дена да обявят резултатите !? Днес е 10тия ден след изпита .. дано да изкарат резултатите по-бързо отколкото по история- все пак тва опира до организация :!: :!: :!:
и толкоз внимание не заслужавате, ама карай......
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”