Кога излизат резултатите от предварителните изпити
Модератор: Boromir
Защо наистина не спрем вече с тези "Чух,че..." или "От сигурен източник знам,че.." и т.н. ..наистина няма смисъл...
И аз съм на предела на нервите си вече,но...можем ли нещо да направим?Нищо,освен да чакаме.Така че,по-добре да се опитаме да се занимаваме с нещо друго(дори да не успяваме
) вместо да седим и да се нервим още повече...
И аз съм на предела на нервите си вече,но...можем ли нещо да направим?Нищо,освен да чакаме.Така че,по-добре да се опитаме да се занимаваме с нещо друго(дори да не успяваме
- Briza maximA
- В началото бе словото
Изчетох всички страници от тази тема и просто нямам думи .. меко казано съм потресен
Историците направо ги съжалявам .. то бива бива забавяне ама тяхното .. Аз държах предварителен на 20-ти (математика) и ако трябва да чакам и аз цяла вечност за една кирлива цифра направо от сега да се отказвам от тоя университет
А да не говоря за организация на самия изпит-безкрайно чакане пред един вход,състоящ се от една врата и след това нз си колко души се втурват наведнъж(който беше разпределен в УАСГ ще потвърди).А на проверяващите по математика толкоз им е работата-те и по 0,5 лв не заслужават !! Всяка задача на отделна страница,която трябва да бъде номерирана,черновата не се проверява .. сакън ако малко повече се потрудят над 1 работа ще им стане нещо,ще се преуморят ..
ТУ дето си проверяват и чернова и всичко как можаха за 10 дена да обявят резултатите !? Днес е 10тия ден след изпита .. дано да изкарат резултатите по-бързо отколкото по история- все пак тва опира до организация

и толкоз внимание не заслужавате, ама карай......Marty___ написа:Изчетох всички страници от тази тема и просто нямам думи .. меко казано съм потресенИсториците направо ги съжалявам .. то бива бива забавяне ама тяхното .. Аз държах предварителен на 20-ти (математика) и ако трябва да чакам и аз цяла вечност за една кирлива цифра направо от сега да се отказвам от тоя университет
А да не говоря за организация на самия изпит-безкрайно чакане пред един вход,състоящ се от една врата и след това нз си колко души се втурват наведнъж(който беше разпределен в УАСГ ще потвърди).А на проверяващите по математика толкоз им е работата-те и по 0,5 лв не заслужават !! Всяка задача на отделна страница,която трябва да бъде номерирана,черновата не се проверява .. сакън ако малко повече се потрудят над 1 работа ще им стане нещо,ще се преуморят ..
ТУ дето си проверяват и чернова и всичко как можаха за 10 дена да обявят резултатите !? Днес е 10тия ден след изпита .. дано да изкарат резултатите по-бързо отколкото по история- все пак тва опира до организация
![]()
![]()
Ubi concordia, ibi victoria!