[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Elmas
В началото бе словото

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Мнение от Elmas »

ivetbk написа:От СУ казаха,че статистиката качена на линка за класирането е и от двете сесии.
Добре де, ама то как става така 92-ма на първата да са имали повече от мен, а общо от двете сесии да са 83-ма? Единственият вариант е да не са подали за класиране, което е странно, все пак са 9 човека това, а не един или двама.

''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Ми да, от двете сесии е, обаче процентите са си разпределени към всяка от двете. Така че пак не можеш да получиш точна представа - дори да ги събереш, не знаеш колко души се застъпват и в двата процента и колко тогава реално са ти хората пред теб
Аватар
BTW
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от BTW »

Обаче, явно тази година балът за момчетата ще падне доста. :)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

От къде съдиш?
ivetbk
В началото бе словото

Мнение от ivetbk »

Elmas написа:
ivetbk написа:От СУ казаха,че статистиката качена на линка за класирането е и от двете сесии.
Добре де, ама то как става така 92-ма на първата да са имали повече от мен, а общо от двете сесии да са 83-ма? Единственият вариант е да не са подали за класиране, което е странно, все пак са 9 човека това, а не един или двама.

Аз имам 4.50 и над мен са 93 човека :D Просто става припокриване на хората-имал е и на първата и на втората сесия.
Аватар
Elmas
В началото бе словото

Мнение от Elmas »

Офф, аз вече се обърках тотално. Няма какво да му мислим, то на 29 ще си покаже. Само с повече търпение и това е.

''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

"Аз имам 4.50 и над мен са 93 човека :D Просто става припокриване на хората-имал е и на първата и на втората сесия."
Е как ще е това обяснението - нали си пише ясно Журналистика сесия 1 еди колко си процента над теб; Журналистика сесия 2 пак няколко над теб - то си е разделено, от къде видяхте, че е общо от двете?
ivetbk
В началото бе словото

Мнение от ivetbk »

Аз съм ходила само на втората сесия.Звънях в СУ и жената там ми каза,че това е статистика и от двете сесии.
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

aman написа:"Аз имам 4.50 и над мен са 93 човека :D Просто става припокриване на хората-имал е и на първата и на втората сесия."
Е как ще е това обяснението - нали си пише ясно Журналистика сесия 1 еди колко си процента над теб; Журналистика сесия 2 пак няколко над теб - то си е разделено, от къде видяхте, че е общо от двете?
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

aman написа:От къде съдиш?
Журналистика 25.29 - това е балът от миналата година за мъже редовно, ако нещата със статистиката са така, както ги смятаме, излиза че хора, с 4,25 могат да влязат и журналистика дори.
Например аз съм с бал 24.52 а пред мен са 21, и излиза, че ако 2 от тези 21 запишат ВО, има реален шанс да влезна, стига равните с мен, да нямат по-висок резултат.
И всичко това, ако съотношението е вярно, но навлизаме в догадки. За това ''BTW'' смята така.
I love TraNce
Аватар
September
В началото бе словото

Мнение от September »

Та,да си задам отново въпроса:Ако съм приета немска филология,което ми е шесто желание,след специалностите във ФЖМК,но не се запиша,имам ли право да участвам в допълнителното класиране,защото най-много искам ВО,а балът ми е доста нисък?Освен това някой знае ли защо пише ,че не ми се зачитат оценките от матурите,при положение че когато си подавах документите посочих,че искам да ги използвам?Ще съм благодарна ,ако някой може да отговори. :bounce:
Look, if you had one shot, or one opportunity
to seize everything you ever wanted,one moment..
Would you capture it or just let it slip?
valio
В началото бе словото

Мнение от valio »

ivetbk написа:Аз съм ходила само на втората сесия.Звънях в СУ и жената там ми каза,че това е статистика и от двете сесии.
Е то вече стана ясно, че когато звъннем там и ни кажат нещо, значи е точно обратното :mrgreen: Наистина няма логика - пише си сесия 1 и съответно сесия 2...
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

Yordan Enev написа:
aman написа:От къде съдиш?
Журналистика 25.29 - това е балът от миналата година за мъже редовно, ако нещата със статистиката са така, както ги смятаме, излиза че хора, с 4,25 могат да влязат и журналистика дори.
Например аз съм с бал 24.52 а пред мен са 21, и излиза, че ако 2 от тези 21 запишат ВО, има реален шанс да влезна, стига равните с мен, да нямат по-висок резултат.
И всичко това, ако съотношението е вярно, но навлизаме в догадки. За това ''BTW'' смята така.
Именно...
Благодаря.
На 29-ти ще видим в крайна сметка...
Последно промяна от BTW на 21 Юли 2011, 12:17, променено общо 1 път.
Аватар
Ивелин Пеева
В началото бе словото

Мнение от Ивелин Пеева »

sunshineeee написа:Въпрос:

Има ли някой, който като си е подавал док за класиране е оградил да му се взима някоя от матурите?

До колкото си спомням оградих да ми се вземе матурата по БЕЛ (за едни др специалности става дума), но ми изписва че не ми се зачитат никакви оценки от матурите .... някой с подобен проблем? :(
Абсолютно същия проблем.Ходих преди малко на мястото,където си подавах документите за класирането от моя град... там няма никой,всички са изчезнали... Сега мисля да звъня на Софийски...
Някой хора виждат нещата такива каквито са и питат - Защо?! Други виждат нещата такива,каквито искат да бъдат и питат - Защо пък не !?
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Йордане, тези 21 пред теб са пред теб само от едната сесия, ти не знаеш на другата сесия колко са с по-висока оценка от тази и ще се прибавят към тези 21 - защото броя над теб го дават поотделно за двете сесии, нали това се мъча да обясня
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”