1. Ако смятата, че цените знаничта си и ги смятате за по-важни от оценката и искате да ги проверите седнете при проф. Милкова.
2. Ако цените знанията си, но имате оценката за по-важна или искате отчаяно да вземете изпита - седнете при Кьосев.
Защо? При Кьосев минава СУПЕР ЛЕКО, той писа почти само шестици, една четворка (защото колегата директно му каза, че не бил знаел единия си въпрос), почти не задава допълнителни въпроси (един колега го пита "Какво ви направи впечатления тази година от упражненията), на някои не пита и за курсовата, писа и една петица (докато бях там, после със сигурност е писал и други оценки).
Милкова изпитва СУПЕР ТЕЖКО, първо си разказваш единия въпрос, задава ти допълнителни въпроси по него (няколко поне), после си разказваш втория - задава няколко и по него, после задава допълнителни въпроси по цялата материя и конспект (колежката преди мен я пита за ратификация при представителство, за колективни субекти и хиляди щуротии, а и се беше паднало субективни права - видове и още нещо супер различно), накрая задава въпроси по курсовата, като не е нещо конкретно, а да разкажете част от нея, може да ви зададе и допълнителни въпроси по разказаното. Нервира се ако курсовата е на твърде популярна тема - "презумпции и фикции", "Юр. отговорност" и т.н. Пише много малко шестици, най-вече четворки, хубавата страна е, че винаги дава шанс за три, ако си за късане. Ощо взето може да бъдеш прецакан ужасно, хора дето си бяха 100 на 100 за шест при нея имаше четворки или петтици, на някои все пак писа шест - НО минаваш истински изпит. Няма да разкажете нищо до края - ще ви прекъсне.
Нататък, Кьосев, знаете или не ви е писал оценки за участие през годината или нещо от сорта, на някои колеги има намали оценките затова.
Така, че даже не е толкова до знания, а при кой ще седнете. Изпита за хората при Кьосев наистина беше лек, за тези при Милкова - изморителен.
Аз лично съм доволен от оценката си