Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
ForeverGreen
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от ForeverGreen »

Първи сме ние от Стара Загора,защото ни звъннаха да си вземем служебните бележки и си пише датите за нас.
Притеснява ме този медицински чух,че ако кръвното ти е по-високо,защото ще има и напрежение,късат,както и кръвта мразя да ми взимат кръв,дано взимат малко :X :D
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

То ти така или иначе не разбираш колко ти взимат. Просто лягаш на кушетката, обръщаш си главата на другата страна и след 3 минути си готов. Няма какво да му се притесняваш въобще. Иначе това за високото кръвно.. не съм убедена, че е така. Няма какво да го мислите този изпит, нищо не зависи от вас. Това за което миналата година на мойта дата късаха, беше: 1. проблеми със зрението ( два момчета) и 2. Ръст ( едно момче)
Иначе освен ако нямате някакви хронични проблеми, няма от какво да се притеснявате- даже медицинските изследвания ще са ви добре дошли - все пак да се прегледаш безплатно и обстойно не е нещо лошо :lol:
Аватар
levskara
В началото бе словото

Мнение от levskara »

Миналата година трябваше ли да ходите до личния лекар,за да ви издаде бележка,че сте клинично здрави и от Академията могат да ви натоварват физически? При нас първо ни казаха 2-3 дена преди физическия изпит да си извадим такава бележка,a днес казаха,че не трябва,защото така или иначе утре първо ще минаваме през медицински прегледи.
ForeverGreen
В началото бе словото

Мнение от ForeverGreen »

Преди да ни вземат кръвните изследвания може ли да се яде или трябва на гладно ? Все пак аз ще тръгвам 4 часа сутринта,което означава до 10 да не ям сигурно...
Също така там съблекални,предполагам има ?
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Трябва да е на гладно! ( въпреки че май имаше и няколко, които бяха закусвали.. )
И да- има съблекални :)
ForeverGreen
В началото бе словото

Мнение от ForeverGreen »

_sonrisa_ написа:Трябва да е на гладно! ( въпреки че май имаше и няколко, които бяха закусвали.. )
И как ще издържа 6-7 часа без да ям,а след това идва и физически,та аз няма да мога да избягам и 20м. :X
Аватар
levskara
В началото бе словото

Мнение от levskara »

_sonrisa_,нещо ще кажеш ли за тия бележки,за които питах по-горе?
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

ForeverGreen написа:
_sonrisa_ написа:Трябва да е на гладно! ( въпреки че май имаше и няколко, които бяха закусвали.. )
И как ще издържа 6-7 часа без да ям,а след това идва и физически,та аз няма да мога да избягам и 20м. :X
Физическият ще е след 1 2 часа след медицинският и след като мине медицинският яж колкото искаш ;)
ForeverGreen
В началото бе словото

Мнение от ForeverGreen »

Hrisko написа:
ForeverGreen написа:
Физическият ще е след 1 2 часа след медицинският и след като мине медицинският яж колкото искаш ;)
Значи искаш да кажеш,че ще бягаме в най-голямата жега ? :) :D
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

ForeverGreen написа:
Hrisko написа:
ForeverGreen написа:
Значи искаш да кажеш,че ще бягаме в най-голямата жега ? :) :D
Еми зависи колко часа вие изпита ама не може веднага след като са ти взимали кръв да тичаш та ти ще се търкаляш из Академията предполагам след един два часа след взимането на кръвта ще тичате !
ForeverGreen
В началото бе словото

Мнение от ForeverGreen »

Ами да,и аз това се бях замислил,но кръвта,която взимат била супер малко,поне така казаха тука,така че няма да е проблем бягането,но ще ни дадат почивка 1 час,сигурно..
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

ForeverGreen написа:Ами да,и аз това се бях замислил,но кръвта,която взимат била супер малко,поне така казаха тука,така че няма да е проблем бягането,но ще ни дадат почивка 1 час,сигурно..
Успех на всички кандидати и дано НАЙ - ДОБРИТЕ и НАЙ - ТРУДИЛИТЕ се да влезнат !
ForeverGreen
В началото бе словото

Мнение от ForeverGreen »

Благодарим. :)
Утре ще си проличи.. :)
Дано мечтите се сбъдват.. :D
Ubiicata
В началото бе словото

Мнение от Ubiicata »

Малее колко грешна информация се разпространява тук....и все пак успех на всички утре(и не само утре). Софиянци, чакам ви в пътък....ще ви пазя :) :) :) :)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Имате време преди физическия главно, защото трябва да се изчакат резултатите от изследванията :) А дали ще бягате в жега/дъжд/градушка... няма никакво значение - изпитът си се провежда, независимо от климатичните условия :) Аз миналата година тичах в жегата, предния ден ги беше валяло порой ;) Шанс :mrgreen:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”