Притеснява ме този медицински чух,че ако кръвното ти е по-високо,защото ще има и напрежение,късат,както и кръвта мразя да ми взимат кръв,дано взимат малко :X
Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Академия на МВР vol. 2
Първи сме ние от Стара Загора,защото ни звъннаха да си вземем служебните бележки и си пише датите за нас.
Притеснява ме този медицински чух,че ако кръвното ти е по-високо,защото ще има и напрежение,късат,както и кръвта мразя да ми взимат кръв,дано взимат малко :X
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
То ти така или иначе не разбираш колко ти взимат. Просто лягаш на кушетката, обръщаш си главата на другата страна и след 3 минути си готов. Няма какво да му се притесняваш въобще. Иначе това за високото кръвно.. не съм убедена, че е така. Няма какво да го мислите този изпит, нищо не зависи от вас. Това за което миналата година на мойта дата късаха, беше: 1. проблеми със зрението ( два момчета) и 2. Ръст ( едно момче)
Иначе освен ако нямате някакви хронични проблеми, няма от какво да се притеснявате- даже медицинските изследвания ще са ви добре дошли - все пак да се прегледаш безплатно и обстойно не е нещо лошо
Иначе освен ако нямате някакви хронични проблеми, няма от какво да се притеснявате- даже медицинските изследвания ще са ви добре дошли - все пак да се прегледаш безплатно и обстойно не е нещо лошо
Миналата година трябваше ли да ходите до личния лекар,за да ви издаде бележка,че сте клинично здрави и от Академията могат да ви натоварват физически? При нас първо ни казаха 2-3 дена преди физическия изпит да си извадим такава бележка,a днес казаха,че не трябва,защото така или иначе утре първо ще минаваме през медицински прегледи.
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
Преди да ни вземат кръвните изследвания може ли да се яде или трябва на гладно ? Все пак аз ще тръгвам 4 часа сутринта,което означава до 10 да не ям сигурно...
Също така там съблекални,предполагам има ?
Също така там съблекални,предполагам има ?
- _sonrisa_
- Флъдзила
Трябва да е на гладно! ( въпреки че май имаше и няколко, които бяха закусвали.. )
И да- има съблекални
И да- има съблекални
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
И как ще издържа 6-7 часа без да ям,а след това идва и физически,та аз няма да мога да избягам и 20м. :X_sonrisa_ написа:Трябва да е на гладно! ( въпреки че май имаше и няколко, които бяха закусвали.. )
И да- има съблекални
_sonrisa_,нещо ще кажеш ли за тия бележки,за които питах по-горе?
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Физическият ще е след 1 2 часа след медицинският и след като мине медицинският яж колкото искашForeverGreen написа:И как ще издържа 6-7 часа без да ям,а след това идва и физически,та аз няма да мога да избягам и 20м. :X_sonrisa_ написа:Трябва да е на гладно! ( въпреки че май имаше и няколко, които бяха закусвали.. )
И да- има съблекални
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
Значи искаш да кажеш,че ще бягаме в най-голямата жега ?Hrisko написа:Физическият ще е след 1 2 часа след медицинският и след като мине медицинският яж колкото искашForeverGreen написа:И как ще издържа 6-7 часа без да ям,а след това идва и физически,та аз няма да мога да избягам и 20м. :X_sonrisa_ написа:Трябва да е на гладно! ( въпреки че май имаше и няколко, които бяха закусвали.. )
И да- има съблекални
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Еми зависи колко часа вие изпита ама не може веднага след като са ти взимали кръв да тичаш та ти ще се търкаляш из Академията предполагам след един два часа след взимането на кръвта ще тичате !ForeverGreen написа:Значи искаш да кажеш,че ще бягаме в най-голямата жега ?Hrisko написа:Физическият ще е след 1 2 часа след медицинският и след като мине медицинският яж колкото искашForeverGreen написа:И как ще издържа 6-7 часа без да ям,а след това идва и физически,та аз няма да мога да избягам и 20м. :X_sonrisa_ написа:Трябва да е на гладно! ( въпреки че май имаше и няколко, които бяха закусвали.. )
И да- има съблекални![]()
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
Ами да,и аз това се бях замислил,но кръвта,която взимат била супер малко,поне така казаха тука,така че няма да е проблем бягането,но ще ни дадат почивка 1 час,сигурно..
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Успех на всички кандидати и дано НАЙ - ДОБРИТЕ и НАЙ - ТРУДИЛИТЕ се да влезнат !ForeverGreen написа:Ами да,и аз това се бях замислил,но кръвта,която взимат била супер малко,поне така казаха тука,така че няма да е проблем бягането,но ще ни дадат почивка 1 час,сигурно..
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
Благодарим. 
Утре ще си проличи..
Дано мечтите се сбъдват..
Утре ще си проличи..
Дано мечтите се сбъдват..
Малее колко грешна информация се разпространява тук....и все пак успех на всички утре(и не само утре). Софиянци, чакам ви в пътък....ще ви пазя

- _sonrisa_
- Флъдзила
Имате време преди физическия главно, защото трябва да се изчакат резултатите от изследванията
А дали ще бягате в жега/дъжд/градушка... няма никакво значение - изпитът си се провежда, независимо от климатичните условия
Аз миналата година тичах в жегата, предния ден ги беше валяло порой
Шанс