Последен преговор за 5-ти :)))

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
alekth
От дъжд на вятър
Специалност: японистика
Курс: трети

Re: Последен преговор за 5-ти :)))

Мнение от alekth »

Явно за някои неща искат екстра гаранция.
Мен ме интересуваше само градският транспорт, а се оказа, че за тях не трябва, така че си прибрах уверенията за някой друг ден евентуално.
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

happyswift написа:Е ролята на уверение не го ли играе тая Лична карта, където пише,че сме студенти ?
Не. Всъщност, не знам каква роля играе въобще :lol:
Вчера проверих на сайта на градския транспорт и не пишеше, че искат уверение, а само студентска книжка. Така че уверенията са предимно за бдж.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Е тая, при която се записах, защо ми каза, че това нещо става :roll:
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Абе изкарвайте си ISIC карти и не се занимавайте с никви въшливи уверения :P
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

С "личната карта" в Студентски град отивате на БОУЛИНГ и ви правят намаление :) иначе навсякъде важи, където има намаления за студенти в смисъла на библиотеки/музеи/галерии/кина/автобусни линии извън софия и т.н.

Поздравления за записалите се :) вие сте герои от една война, която не е троянската ама е мн близо :Р
стрийм
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

JackInTheBox написа:С "личната карта" в Студентски град отивате на БОУЛИНГ и ви правят намаление :) иначе навсякъде важи, където има намаления за студенти в смисъла на библиотеки/музеи/галерии/кина/автобусни линии извън софия и т.н.

Поздравления за записалите се :) вие сте герои от една война, която не е троянската ама е мн близо :Р
Ако имаш предвид, че щяхме да се избием на четеричасовите опашки, мога да кажа, че войната беше по-жестока и от Троянската :lol:
Facebook
Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

Etiainen написа:
p_e_t_i_a написа:
Etiainen написа:
p_e_t_i_a написа:do 4 rabotqt
Я, сега сложи един аватар, на който ти се вижда ЦЕЛИЯ сутиен :wink:
нямам такъв :wink: просто ми е такъв стилът-по-ексцентричен-не ме обвинявай :wink:
Имай си какъвто искаш стил, но това е публичен форум и може би някои хора (включително и аз) не искаме да ти гледаме сутиена :scratch:
Ама други може пък да искат!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Facebook
Изображение
Аватар
xRainx
Стенограф
Курс: първи

Мнение от xRainx »

лошо за тях..
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Etiainen написа: Имай си какъвто искаш стил, но това е публичен форум и може би някои хора (включително и аз) не искаме да ти гледаме сутиена...

Петя, и аз не искам да ти гледам сутиена. Сложи си аватар без сутиен :wink: :inlove:s
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

happyswift написа:Не ти ли казаха, че МО сме с предимство и няма нужда да се редим на опашката ^^
А защо пък някой трябва да е с предимство???Няма логика според мен.Единствено задочниците може би, защото по презумция работят и е добре да не се бавят по опашки.Ама някак си няма логика и основание да привилегироват някои студенти за сметка на други.Тези служителки приемат документи и за двете специалности на едно и също гише и няма разлика в процедурата или нещо подобно.Пак някакъв парадокс, който не намалява или рационализира работата в Отдел студенти, а само превилигирова определени студенти спрямо други.Въобще не е честно, при еднаква процедура на записване и редовно обучение, някой да седи и да чака часове, а друг да дойде и най-нахално да си влезе и да се запише просто ей-така.Това е направо много малоумно. :pukeleft:

Ако докато аз се записвах имаше такъв случай щях да вдигна много голям скандал. :bounce:
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

Batbayan написа:
happyswift написа:Не ти ли казаха, че МО сме с предимство и няма нужда да се редим на опашката ^^
А защо пък някой трябва да е с предимство???Няма логика според мен.Единствено задочниците може би, защото по презумция работят и е добре да не се бавят по опашки.Ама някак си няма логика и основание да привилегироват някои студенти за сметка на други.Тези служителки приемат документи и за двете специалности на едно и също гише и няма разлика в процедурата или нещо подобно.Пак някакъв парадокс, който не намалява или рационализира работата в Отдел студенти, а само превилигирова определени студенти спрямо други.Въобще не е честно, при еднаква процедура на записване и редовно обучение, някой да седи и да чака часове, а друг да дойде и най-нахално да си влезе и да се запише просто ей-така.Това е направо много малоумно. :pukeleft:

Ако докато аз се записвах имаше такъв случай щях да вдигна много голям скандал. :bounce:
Обикновено в канцелариите на факултетите има по няколко секретарки като всяка отговаря за определена специалност. Например във ФКНФ има две лелки едната записва английска/немска филология и скандинавистика а другата другите без тез, който са в ЦИЕК. Във ФФ една лелка записва психология, една Философия и Културология, една БИН и има един чичка дето не го знам какво записва.

За ЮФ сигурно пак има две госпожи дето записват и едната записва МО, а другата Право. В случай, че и двете записват всичко можем да предположим, че след като МО е бакалавърска програма има по-малко обработка на документи, става по-бързо и затова студентите МО могат да минат преди тези право.

Ако греша моля някой да ме поправи. Благодаря :)
стрийм
Аватар
Adichka
В началото бе словото
Специалност: Арабистика
Курс: първи

Мнение от Adichka »

Само да кажа, на някой може да му послужи инфо-то..
Макар в ПИ да пише да ходим да се записваме във ФКНФ в Уни-то, тези ,които записват източни езици, трябва да отидат до ЦИЕК, след като си платят таксата в СУ.Там( в ЦИЕК) работят до 5, с почивка от 12 до 1.
Anyone who says you can't see a thought simply doesn't know art.
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс

Мнение от WickedWitch »

^^ Аз, когато се записвах, само проверяваха за задочници. МО не бяха с предимство, но наистина няма логика в последствие да са били с такова ; ) А и имаше две или три работещи гишета - на всичките от тях се записваха и прависти, и международници. Нямаше никакво разделение ; )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
coolboy
В началото бе словото

Мнение от coolboy »

Здравейте.Видях мои познати, носещи едни големи папки със знака на УНСС, които им давали, когато се записвали.Вътре имаше даже значка, рамка за снимка с логото на УНСС, лепенки, книжки, брошурки, информация - абе изглеждаждаше страхотно.СУ имат ли подобна практика при записването?Мерси
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Както JackInTheBox каза, просто, ние дето сме с МО сме много по-малко от колкотото тия, които са за Право.Когато студентката попита кои са за МО, само още едно момче дойде от цялата километрична опашка.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”