Шампионска лига 2008/2009

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено

Кой според вас ще спечели най-престижния трофей през този сезон?

Челси
9
12%
Рома
2
3%
Интер
6
8%
Барселона
5
7%
Ливърпул
7
9%
Ман. Юнайтед
19
25%
Байерн М.
5
7%
Лион
0
Няма гласували
Арсенал
5
7%
Ювентус
3
4%
Реал М.
4
5%
БАТЕ Борисов
8
11%
Друг...
2
3%

Общо гласове: 75

Аватар
Reaver
Да живей словото
Специалност: История (СУ)
Курс: втори

Re: Шампионска лига 2008/2009

Мнение от Reaver »

Некви прогнози за довечера ?
S.D.M.F.
Изображение
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

0:1
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Х в редовното време....100 евро в Спортингбет :|
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Честито на страхотния отбор на Барселона и най-вече на изключително симпатичния ми треньор Гуардиола.
Честно казано съм изумен от тактиката на Фъргюсън. Хидинк му показа 1 към 1 как се играе срещу Барселона, ама шотландецът си помисли, че ще трябва да се надиграва....От една страна евала за смелостта, но именно това закопа отбора му.
С една дума - абсолютно заслужена победа на Барса. И все пак - има един отбор, който съставът на Гуардиола не успя да победи. 8)
Ааа...да - и тая маймуна с малки ушички, малка главичка и изцъклен поглед, наречена Ето'о няма ли да се пенсионира най-сетне, че ме е гнус да я гледам.
:evil:
Последно промяна от camel на 27 Май 2009, 22:56, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Тери трябваше да вдигне купата тая вечер. Футболът е жестоко нечестна игра.
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Baggins написа:Тери трябваше да вдигне купата тая вечер. Футболът е жестоко нечестна игра.

Мечтата ми е Челси да вдигнат ШЛ с Дзола като треньор.
:compress: :connie_3:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

camel написа:
Ааа...да - и тая маймуна с малки ушички, малка главичка и изцъклен поглед, наречена Ето'о няма ли да се пенсионира най-сетне, че ме е гнус да я гледам.[/b]
Аз бих казал същото за Дрогба (дис факин дисгреис)...нема по-голям позьор...
Иначе... отборът с най-красив футбол спечели ШЛ...има нещо справедливо after all...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Дичоу написа:
camel написа:
Ааа...да - и тая маймуна с малки ушички, малка главичка и изцъклен поглед, наречена Ето'о няма ли да се пенсионира най-сетне, че ме е гнус да я гледам.[/b]
Иначе... отборът с най-красив футбол спечели ШЛ...има нещо справедливо after all...
Не коментирам футболните умения на Ето'о (наричан по-долу съкратено "маймуната"). Просто ми е противен на външен вид. А Дрогба наистина си е в известна степен дисгрейс (особено след купищата си пропуски в ШЛ тоя сезон), обаче определено няма малка глава и малки ушички като маймуната. :mrgreen: :twisted:

- Of course not!
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика
Курс: втори

Мнение от humanityisthedevil »

camel написа:
Baggins написа:Тери трябваше да вдигне купата тая вечер. Футболът е жестоко нечестна игра.

Мечтата ми е Челси да вдигнат ШЛ с Дзола като треньор.
:compress: :connie_3:
Ще има да почакаш...

По-добрият отбор спечели - факт.
Щеше ми се Бербо да триумфира, но какво да се прави...
Not because the fox barks...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

camel написа:
Дичоу написа:
camel написа:
Не коментирам футболните умения на Ето'о (наричан по-долу съкратено "маймуната"). Просто ми е противен на външен вид. А Дрогба наистина си е в известна степен дисгрейс (особено след купищата си пропуски в ШЛ тоя сезон), обаче определено няма малка глава и малки ушички като маймуната. :mrgreen: :twisted:
С най-голямо удоволствие бих наричал всички чернилки по-долу...маймуни :)
И аз не коментирам футболни умения....ама Дрогба има вид на маймуна-турчин...и ми мирише още от екрана :) :) :)
Ей сега като продадем Бабел...Пуул ще вземе да стане егаси белия отбор :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Както е казано по-горе - по-добрия отбор спечели. Манчестър така го осраха тоя мач... от техния отбор единствено Ван Дер Саар знаеше какво прави. И го правеше доста добре. ако не беше той резултата щеше да е фрапиращ :mrgreen: Прехваления Кристиано Роналдо направи 3 засади само през второто полувреме (първото поради стечение на обсотятелствата не успях да го гледам) и основната му функция беше да се бие.

А наистина, жалко за Бербо. Макар че и той нищо не успя да направи. Излезе, разходи се по терена, удари един път с глава, подаде един пас и това беше.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Smoking Mirror написа:Както е казано по-горе - по-добрия отбор спечели. Манчестър така го осраха тоя мач... от техния отбор единствено Ван Дер Саар знаеше какво прави. И го правеше доста добре. ако не беше той резултата щеше да е фрапиращ :mrgreen: Прехваления Кристиано Роналдо направи 3 засади само през второто полувреме (първото поради стечение на обсотятелствата не успях да го гледам) и основната му функция беше да се бие.

А наистина, жалко за Бербо. Макар че и той нищо не успя да направи. Излезе, разходи се по терена, удари един път с глава, подаде един пас и това беше.
Прочетох поне към 100-ина коментара за мача тази вечер... Като изключим глупостите на разни знайни и незнайни пубери, твоето изказване със сигурност попада в ТОП3 "Глупави мнения". Иначе поне ме разсмя, евала :wink: Keep up the good work!
The harder you fall, the higher you bounce...
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Толкова зверски мразя Барцилоната, че просто няма накъде. Да умират в кофи, пълни с врящо лепило :evil: Не че Манчестър обичам повече :mrgreen: Но омразата ми към Барца е адски силна още от оня прословут финал 2006-та ако не се лъжа. Нема такива късметлийски нещастници!!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Камел е казал точно това, което и аз исках да напиша. Хидинк му по казана съра, как трябва да играе срещу Барса, а той реши да се надиграва.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

TheGreat7 написа:
Smoking Mirror написа:Както е казано по-горе - по-добрия отбор спечели. Манчестър така го осраха тоя мач... от техния отбор единствено Ван Дер Саар знаеше какво прави. И го правеше доста добре. ако не беше той резултата щеше да е фрапиращ :mrgreen: Прехваления Кристиано Роналдо направи 3 засади само през второто полувреме (първото поради стечение на обсотятелствата не успях да го гледам) и основната му функция беше да се бие.

Прочетох поне към 100-ина коментара за мача тази вечер... Като изключим глупостите на разни знайни и незнайни пубери, твоето изказване със сигурност попада в ТОП3 "Глупави мнения". Иначе поне ме разсмя, евала :wink: Keep up the good work!
Златко стига бе....ВЕЛИКИТЕ футболисти са тези,които губят с достойнство,а Роналдо не е такъв,нито Скоулс нито Видич....видяхме какви безумни нарушения извършиха последните двама,а Роналдо какъв лакът наби на Пуйол....честито на феновете на Барса.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Заключено

Обратно към “Спорт”