Шампионска лига 2008/2009
Модератори: ники, Methuselah
- Reaver
- Да живей словото
- Специалност: История (СУ)
- Курс: втори
Re: Шампионска лига 2008/2009
Некви прогнози за довечера ?
S.D.M.F.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Х в редовното време....100 евро в Спортингбет 
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Честито на страхотния отбор на Барселона и най-вече на изключително симпатичния ми треньор Гуардиола.
Честно казано съм изумен от тактиката на Фъргюсън. Хидинк му показа 1 към 1 как се играе срещу Барселона, ама шотландецът си помисли, че ще трябва да се надиграва....От една страна евала за смелостта, но именно това закопа отбора му.
С една дума - абсолютно заслужена победа на Барса. И все пак - има един отбор, който съставът на Гуардиола не успя да победи.
Ааа...да - и тая маймуна с малки ушички, малка главичка и изцъклен поглед, наречена Ето'о няма ли да се пенсионира най-сетне, че ме е гнус да я гледам.
Честно казано съм изумен от тактиката на Фъргюсън. Хидинк му показа 1 към 1 как се играе срещу Барселона, ама шотландецът си помисли, че ще трябва да се надиграва....От една страна евала за смелостта, но именно това закопа отбора му.
С една дума - абсолютно заслужена победа на Барса. И все пак - има един отбор, който съставът на Гуардиола не успя да победи.
Ааа...да - и тая маймуна с малки ушички, малка главичка и изцъклен поглед, наречена Ето'о няма ли да се пенсионира най-сетне, че ме е гнус да я гледам.
Последно промяна от camel на 27 Май 2009, 22:56, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Тери трябваше да вдигне купата тая вечер. Футболът е жестоко нечестна игра.

-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Baggins написа:Тери трябваше да вдигне купата тая вечер. Футболът е жестоко нечестна игра.
Мечтата ми е Челси да вдигнат ШЛ с Дзола като треньор.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Аз бих казал същото за Дрогба (дис факин дисгреис)...нема по-голям позьор...camel написа:
Ааа...да - и тая маймуна с малки ушички, малка главичка и изцъклен поглед, наречена Ето'о няма ли да се пенсионира най-сетне, че ме е гнус да я гледам.[/b]
Иначе... отборът с най-красив футбол спечели ШЛ...има нещо справедливо after all...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не коментирам футболните умения на Ето'о (наричан по-долу съкратено "маймуната"). Просто ми е противен на външен вид. А Дрогба наистина си е в известна степен дисгрейс (особено след купищата си пропуски в ШЛ тоя сезон), обаче определено няма малка глава и малки ушички като маймуната.Дичоу написа:Аз бих казал същото за Дрогба (дис факин дисгреис)...нема по-голям позьор...camel написа:
Ааа...да - и тая маймуна с малки ушички, малка главичка и изцъклен поглед, наречена Ето'о няма ли да се пенсионира най-сетне, че ме е гнус да я гледам.[/b]
Иначе... отборът с най-красив футбол спечели ШЛ...има нещо справедливо after all...
- Of course not!
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Ще има да почакаш...camel написа:Baggins написа:Тери трябваше да вдигне купата тая вечер. Футболът е жестоко нечестна игра.
Мечтата ми е Челси да вдигнат ШЛ с Дзола като треньор.![]()
По-добрият отбор спечели - факт.
Щеше ми се Бербо да триумфира, но какво да се прави...
Not because the fox barks...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
С най-голямо удоволствие бих наричал всички чернилки по-долу...маймуниcamel написа:Не коментирам футболните умения на Ето'о (наричан по-долу съкратено "маймуната"). Просто ми е противен на външен вид. А Дрогба наистина си е в известна степен дисгрейс (особено след купищата си пропуски в ШЛ тоя сезон), обаче определено няма малка глава и малки ушички като маймуната.Дичоу написа:Аз бих казал същото за Дрогба (дис факин дисгреис)...нема по-голям позьор...camel написа:
Иначе... отборът с най-красив футбол спечели ШЛ...има нещо справедливо after all...![]()
И аз не коментирам футболни умения....ама Дрогба има вид на маймуна-турчин...и ми мирише още от екрана
Ей сега като продадем Бабел...Пуул ще вземе да стане егаси белия отбор
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Както е казано по-горе - по-добрия отбор спечели. Манчестър така го осраха тоя мач... от техния отбор единствено Ван Дер Саар знаеше какво прави. И го правеше доста добре. ако не беше той резултата щеше да е фрапиращ
Прехваления Кристиано Роналдо направи 3 засади само през второто полувреме (първото поради стечение на обсотятелствата не успях да го гледам) и основната му функция беше да се бие.
А наистина, жалко за Бербо. Макар че и той нищо не успя да направи. Излезе, разходи се по терена, удари един път с глава, подаде един пас и това беше.
А наистина, жалко за Бербо. Макар че и той нищо не успя да направи. Излезе, разходи се по терена, удари един път с глава, подаде един пас и това беше.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Прочетох поне към 100-ина коментара за мача тази вечер... Като изключим глупостите на разни знайни и незнайни пубери, твоето изказване със сигурност попада в ТОП3 "Глупави мнения". Иначе поне ме разсмя, евалаSmoking Mirror написа:Както е казано по-горе - по-добрия отбор спечели. Манчестър така го осраха тоя мач... от техния отбор единствено Ван Дер Саар знаеше какво прави. И го правеше доста добре. ако не беше той резултата щеше да е фрапиращПрехваления Кристиано Роналдо направи 3 засади само през второто полувреме (първото поради стечение на обсотятелствата не успях да го гледам) и основната му функция беше да се бие.
The harder you fall, the higher you bounce...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Толкова зверски мразя Барцилоната, че просто няма накъде. Да умират в кофи, пълни с врящо лепило
Не че Манчестър обичам повече
Но омразата ми към Барца е адски силна още от оня прословут финал 2006-та ако не се лъжа. Нема такива късметлийски нещастници!!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Камел е казал точно това, което и аз исках да напиша. Хидинк му по казана съра, как трябва да играе срещу Барса, а той реши да се надиграва.
Златко стига бе....ВЕЛИКИТЕ футболисти са тези,които губят с достойнство,а Роналдо не е такъв,нито Скоулс нито Видич....видяхме какви безумни нарушения извършиха последните двама,а Роналдо какъв лакът наби на Пуйол....честито на феновете на Барса.TheGreat7 написа:Прочетох поне към 100-ина коментара за мача тази вечер... Като изключим глупостите на разни знайни и незнайни пубери, твоето изказване със сигурност попада в ТОП3 "Глупави мнения". Иначе поне ме разсмя, евалаSmoking Mirror написа:Както е казано по-горе - по-добрия отбор спечели. Манчестър така го осраха тоя мач... от техния отбор единствено Ван Дер Саар знаеше какво прави. И го правеше доста добре. ако не беше той резултата щеше да е фрапиращПрехваления Кристиано Роналдо направи 3 засади само през второто полувреме (първото поради стечение на обсотятелствата не успях да го гледам) и основната му функция беше да се бие.
А наистина, жалко за Бербо. Макар че и той нищо не успя да направи. Излезе, разходи се по терена, удари един път с глава, подаде един пас и това беше.Keep up the good work!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов