МО-всички курсове (reloaded)
Модератор: MidwinterSun
- nadejdichka
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
- Курс: втори
Re: МО-всички курсове (reloaded)
Ти май нещо ни предизвикваш... да си устроим един дебат на живо, да докажем, че не сме само форумно активни 
Международни отношения, втори курс
- happyswift
- Флъдзила
А даноtecheto написа:Вътре си на 100%...
ps. вече и аз съм "колега"
- tropicana
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
- Курс: четвърти
Здравейте колеги
Искам да попитам някой знае ли с колко невзети изпита може да се запише втори курс? Разбрах, че при правото трябва да са взети всички изпити, а при нас как стои въпросът ? Благодаря предварително 
Be yourself...
- happyswift
- Флъдзила
- happyswift
- Флъдзила
Защо е така умряла тая тема ? 
- djmm
- В началото бе словото
- Специалност: МО
- Обратна връзка:
Поразчетох из форума коментари относно 3тия език по избор от 2ри до 4ти курс , но някои пунктове около тази възможност не ми се изясниха и бих бил много благодарен , ако някой по-опитен колега ми даде известни разяснения .
1-во) Представлява ли възможност изучаването на "ИСПАНСКИ" като 3ти избираем език след 2ри курс.
2-ро) Ако дори не ангажират преподавател за 1 желаещ (което предполагам е най-логично) , то има ли възможност да ме пратят при студенти от 1ви курс , които изучават испанския като 2ри (тъй като вторите езици се започват от A,B,C...)
Дочух , че като цяло изучаването на трети език в специалността не е от най - сериозните , но е може би по - привлекателно от самоучението , а и е посочено като право , от което може да се възползва всеки колега от МО.
Благодаря предварително на отзовалите се !
1-во) Представлява ли възможност изучаването на "ИСПАНСКИ" като 3ти избираем език след 2ри курс.
2-ро) Ако дори не ангажират преподавател за 1 желаещ (което предполагам е най-логично) , то има ли възможност да ме пратят при студенти от 1ви курс , които изучават испанския като 2ри (тъй като вторите езици се започват от A,B,C...)
Дочух , че като цяло изучаването на трети език в специалността не е от най - сериозните , но е може би по - привлекателно от самоучението , а и е посочено като право , от което може да се възползва всеки колега от МО.
Благодаря предварително на отзовалите се !
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
За всички специалности в СУ можеш да влачиш 2 изпита - ако не е така - моля кажете 
А за трети език - ако не се сформира група, няма да ви търсят учител
Но можеш винаги да отидеш при 1-ви курс в началото на годината, да кажеш на преподавателя колко си ентусиазирун и да ходиш с тях, ако програмата ти позволява
А за трети език - ако не се сформира група, няма да ви търсят учител
Но можеш винаги да отидеш при 1-ви курс в началото на годината, да кажеш на преподавателя колко си ентусиазирун и да ходиш с тях, ако програмата ти позволява
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …
ще долетя във кроткия ти сън …
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
- happyswift
- Флъдзила
Аха, мерси за инфото
Защотото аз като се записвах ме вкарваха в някакви филми, че при ученето на 2ри език се почва от някакво ниво,а не от а,b,c
Защотото аз като се записвах ме вкарваха в някакви филми, че при ученето на 2ри език се почва от някакво ниво,а не от а,b,c
- djmm
- В началото бе словото
- Специалност: МО
- Обратна връзка:
Благодаря за информацията относно положението с 3тия избираем . А относно 2рия език (освен Англиийския като такъв ) всички други започнаха от началото поне през (2008г.-2009г.)
- tropicana
- В началото бе словото
[quote="bloody mary"]За всички специалности в СУ можеш да влачиш 2 изпита - ако не е така - моля кажете 
Ох, дано да си права
Благодаря ти много 
Ох, дано да си права
Be yourself...
- Arcturus
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Между другото Агова каза, че е хубаво да си платим семестриалните такси по-рано, примерно в началото или средата на септември, щото после става тоталното меле. Миналата година няма да забравя как си отвисях 4 часа и нещо. 

СУ- ЮФ - МО - II Курс
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Съжалявам за закъснелия отговор на въпроса "С колко невзети изпита може да се мине". В ЮФ от тази година не можеш да запишеш 2-ри курс с невзети изпити. На практика обаче ако имаш 1-2 невзети, пишеш молба до декана, което молба той почти 100% сигурно ще удовлетвори. Все пак питай в Отдел Студенти кога и как да я подадеш.
Don't think you are, know you are!
- tropicana
- В началото бе словото
Благодаря ти много
Ще изчакам първо да мине поправителната сесия и се надявам да не се стигне до подаване на молба, но все пак е хубаво, че го има и този вариант 
Be yourself...
- nadejdichka
- От дъжд на вятър
Привет,международници. Искам да попитам някои от колегите дали може да ми каже какви са възможностите за учене на семестър в чужбина по програмата Еразъм. Колко бройки се отупскат за МО, на какви езици е обучението и изобщо някаква полезна информация 
Международни отношения, втори курс