ДаSvg написа:а утре ( 22ри ) ще има ли лекции въпреки празника ??
Прависти - задочно
Модератор: MidwinterSun
Re: Прависти - задочно
- jbblaskovitz
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Някой да знае кога и къде се провеждат лекциите на задочниците по Търговското право при проф. Герджиков ? Герджиков насрочил ли е дата за ликвидация ?
Каква е приликата между юриста и сперматозоида ?
- И в двата случая един на милион става човек!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Йъп... сайтът на ЮФ знае.
http://law.uni-sofia.bg/lsz/DocLib/%D0% ... D1%81.aspx
За конкретната зала - отиваш в северното крило и караш поред - 224, 255, 272, 292 - все в някоя от четирите ще да бъдат задочниците петокурсници.
Датите за ликвидационната сесия нямам спомен да са официално обявявани. Ще е разумно да питаш в методическия.
За конкретната зала - отиваш в северното крило и караш поред - 224, 255, 272, 292 - все в някоя от четирите ще да бъдат задочниците петокурсници.
Датите за ликвидационната сесия нямам спомен да са официално обявявани. Ще е разумно да питаш в методическия.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

В 255 кабинет със сигурност не са задочните петокурсници,тъй като там сме първокурсниците.MidwinterSun написа:Йъп... сайтът на ЮФ знае.
Така че jbblaskovitz,провери в някоя от другите зали.
И всъщност нека да отбележа датите за изпитите на всички задочници по право от 1-ви курс за 1-вия семестър ако някой не е разбрал,отсъствал е и т.н.:
Обща теория на държавата-23-ти октомври в 295-ти кабинет от 8:00 часа
Международни отношения-2-ри декември
Обща теория на българската държава и право-17-ти и 18-ти декември(ако факултетният ви номер е нечетен сте на изпит на 17-ти декември,а ако е четен-на 18-ти декември).
По Политически и правни учения(избираемата дисциплина) на 8-ми януари от 8:00 часа.
а тези заверки на книжките ни кога стават , някои има ли инфо по въпроса
- jbblaskovitz
- В началото бе словото
В методическия ми излизат с номера че още не са насрочени, коя ликвидация на коя дата е и прочие простотии... пълна дезинформираност в този "уни". А сега прокрай тези заверки още по-голяма лудница, един индивидуален протокол не искат да издадат. Ей богу, язък за реномирания университет 
Помощ!Някой може ли да ми каже от къде мога да науча въпроса"Функционално проявление на държавата"за изпита по Учение за държавата(при професор Дачев),защото не го откривам нито в учебника,нито в лекциите,нито във форума на legaltheory.

Ами аз уча по конспекта, който е в legaltheory и дори не знам , че има такъв въпрос хаха.... А случайно знаеш ли кога е втората дата по ОУД (по мое мнение трябва да е някъде януари).... Дали някъде има датите за двете сесии по всички изпити..... Аз още се чудя дали да се явя на 23 или да го оставя за втората датаVodolei написа:Помощ!Някой може ли да ми каже от къде мога да науча въпроса"Функционално проявление на държавата"за изпита по Учение за държавата(при професор Дачев),защото не го откривам нито в учебника,нито в лекциите,нито във форума на legaltheory.![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
как така за 2рата дата, колега. Я разясни
грешка....
Някой да има някакви идеи,защото изпитът съвсем наближи,а този въпрос не го откривам?Vodolei написа:Помощ!Някой може ли да ми каже от къде мога да науча въпроса"Функционално проявление на държавата"за изпита по Учение за държавата(при професор Дачев),защото не го откривам нито в учебника,нито в лекциите,нито във форума на legaltheory.![]()
![]()
то да беше само този. Аз не знам от къде да чета за 18,19,20,21,22 въпрос и др. Не ги намирам нито в учебника, нито в лекциите. Какво правим в такъв случай ??
И така и не ми стана ясно за тази 2ра дата за изпита...
И така и не ми стана ясно за тази 2ра дата за изпита...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
- megi_nedeva
- В началото бе словото
Хей, някой знае ли как ще протече изпитът в събота по Учение за държавата?

- jbblaskovitz
- В началото бе словото
Кога започва сесията на задочниците ?