Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
STOMANEN написа:Emi te sa parvite vladeteli na Dunavska Bulgaria ve momko!:DA ve ei Corlik ti da ne si roden s nekakav defekt a?
еми дай да пишем за Великото преселение на народите, щото без него нищо нямаше да стане. Или за метеорита, пернал земята и изпонагътал динозаврите, щото без него хора нямаше да има въобще?(=
Да де... първите са... Но темата не е за първите. Да ги споменеш - ОК... но да го обвържеш - не зная дали е уместно... И аз съм споменала за кризата, но в едно - две изречения. И то без Аспарух и Тервел - те нямат нищо общо с кризата ! Дай и Кубрат да включим тогава... няма логика!
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Зле та зле... прави се преход с малко предистория бе хора, разберете го. Както в темата за Борис правиш обобщение на реформите на хановете в 9 век, а в темата за Симеон правиш обобщение на реформите на Борис...
Ave kvot napraite!A 6to e CORLIK-pluh nestasten ne 6te6 da ima6 ni6to o6to s men!Az pak moje da iskam!Pluh si ti i pluh 6te si ostane6!NEMA DA PISHA NA KIRILICA!Kato vzeme6 da pi6e6 na runi4eski-parvata bg azbuka togaz az 6te propi6a na kirilica!A apak moje i na glagolica-kakto doide!
P.S.A kade zabravi golemiq vzriv!
STOMANEN написа:Ave kvot napraite!A 6to e CORLIK-pluh nestasten ne 6te6 da ima6 ni6to o6to s men!Az pak moje da iskam!Pluh si ti i pluh 6te si ostane6!NEMA DA PISHA NA KIRILICA!Kato vzeme6 da pi6e6 na runi4eski-parvata bg azbuka togaz az 6te propi6a na kirilica!A apak moje i na glagolica-kakto doide!
P.S.A kade zabravi golemiq vzriv!
Ето това става, когато човек не знае какво да каже
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
а т'фа със софиянци какво трябваше да значи всъщност? аз нищо не разбрах освен, че народът излизал масово от залите на СУ...еми то като излизаш от залите на СУ това автоматично показва, че си софиянец, така ли? ДА?! ООООООООО, отивам до Кеймбридж за гражданство^^
Пише се малко за кризата в България към средата на 8 век и за съюза между българи и славяни....Никой не иска да пишем романи за Аспарух и Тервел иначе щеше да стане като миналата година-Апарух и Тервел беше темата,а повечето хора са писали масово по 20 страници за славяни и прабългари