но аз говоря че мн хора се оплаква от това че дипломата им е по-ниска от тези на някой др и само обвиняват този и онзи!
Теми Литература 1990-2007
има разлика между училище и уроци!
но аз говоря че мн хора се оплаква от това че дипломата им е по-ниска от тези на някой др и само обвиняват този и онзи!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- TimShel_Girl
- Драскач
на мен времето не ми стигна!
написах само 9 страници и се оказа че имам 5 минути да си напиша заключението и да си предам работата!
а можех да пиша още! 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
както нееднократно съм казвалnellliii написа:на мен времето не ми стигна!написах само 9 страници и се оказа че имам 5 минути да си напиша заключението и да си предам работата!
а можех да пиша още!
времето е част от критерия
т. е. задачата е да напишеш текст за определено време
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
ей,къде зачезнахте всички? защо вече никой не пише тука?
хора,нз за вас но аз съм мн притеснена за утре!искам да разбера къде съм класирана! тази вечер няма да мога да спя! искам да ви питам нещо-момиче с бал 23.25 може ли да влезе в бг филология или специална педагогика на 1во класиране?как мислите?
хора,нз за вас но аз съм мн притеснена за утре!искам да разбера къде съм класирана! тази вечер няма да мога да спя! искам да ви питам нещо-момиче с бал 23.25 може ли да влезе в бг филология или специална педагогика на 1во класиране?как мислите?
здравейте колеги! как сте? доволни ли сте от 1вото класиране? аз лично съм мн доволна! приета съм на 1во желание и направо не мога да си намеря място от кеф!!!
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
zdraveite,iskam da vi popitam v kakva specialnost ste prieti i dovolni li ste? az sum v bg filologiq i mn se radvah,6toto mi be6e 1wo jelanie! 
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
-
freaky^world
- В началото бе словото
От къде сте се готвили за изпита по литература (аз съм вече кандидат-студентка
)? ... мисълта ми е ... ходили ли сте на частни уроци (а, в СУ на курсове и струва ли си?) .... просто ми е малко мъглива тая част ... имам отлични оценки по БЕЛ в училище и все се чудя дали това е достатъчно ... искам да изкарам оценка над 5:00 на изпита и нз как точно да се подготвя (трябва отсега да уча или не?) ... май доста въпроси станаха ... благодаря на притеклите се на помощ